Emile Ratelband vindt Robert Jensen een held

Emile Ratelband ziet coronacriticus Robert Jensen als een held. Hij vindt dat de talkshowhost helemaal gelijk heeft als het gaat over de maatregelen die de wereld in zijn greep houden. Dat laat hij weten op Twitter. Robert Jensen vindt het heel erg merkwaardig dat de WHO nu adviseert tegen lockdowns. “Wat zijn we misleid door deze mensen. Complete chaos. We moeten nu ZELF ons leven en vrijheden weer terugpakken. Voor het echt te laat is. Genoeg is genoeg!“, roept hij op Twitter.

Emile is het daar helemaal mee eens. “Jensen jij blijft mijn held. Je hebt gelijk. Geen evolutie maar revolutie.

De positiviteitsgoeroe gelooft ook in de nodige complotten. Zo suggereert hij dat het hysterische klimaatmeisje Greta Thunberg iets te maken heeft gehad met de lockdowns waar we eerder dit jaar in zaten.

Emile op Twitter: “Zou deze kleine trol dan toch niet afgelopen jaar in Davos afspraken hebben gemaakt om lockdown te promoten? Het past in haar wereldbeeld.

Net als Robert vindt Emile dat we op de barricades moeten gaan. “We gaan niet gooien en ook niet demonstreren want dat heeft allemaal geen zin. We moeten horeca oproepen om collectief open te gaan.”

Robert Jensen vindt zichzelf nuchter

Robert roept men ondertussen op om vooral naar hem te luisteren. “Wij willen mensen het juiste, nuchtere beeld geven van wat er hier allemaal aan de hand is. En dan zeggen ze dat wíj de ophitsers zijn! Het is bizar!

De media zijn het virus, geeft hij aan. “De media zijn de complotdenkers. Het is complottheorie na complottheorie in de mainstream media. En zij zijn dan de mensen die dan andere mensen gaan wijzen wie complotdenkers zijn. De media is het virus.”

Inmiddels verspreidt Robert shirts en vesten met daarop ‘media = virus’. “Ik krijg zo veel mails en er zijn mensen die in supermarkten worden aangesproken en hun duimen opsteken, want de media is het virus.

De populariteit van Robert Jensen kent letterlijk geen grenzen. “We hebben ook heel veel kijkers en luisteraars in België, dat is hartstikke goed.”

Foto: BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen