Tv-koningin Linda de Mol getroffen door corona

Geplaatst op za 10 okt 2020 om 8:15

Tv-koningin Linda de Mol heeft in stilte het coronavirus doormaakt. Ze heeft de stille hoop dat ze daarom immuun is geraakt. Dat vertelde ze vrijdagavond in De Vooravond, waar ze te gast was om te praten over haar nieuwe film. Vanwege haar filmopnames wordt Linda nog steeds regelmatig getest. “Ik krijg morgen alweer een dokter die zo’n wattenstaaf in mijn neus steekt. We worden om de zoveel dagen getest en er is een coronamanager op de set die de hele dag alles in de gaten houdt.

Presentatrice Fidan Ekiz vroeg Linda vervolgens: “Ben je niet bang dat je het krijgt?

Aanvankelijk leek Linda daar een beetje omheen te willen praten. “Ik hoorde dat er vier producties inmiddels stilliggen omdat er corona op de set is uitgebroken, dus het zou wel echt heel erg zijn. Dan hebben we echt een probleem.”

Vervolgens onthulde de megaster van SBS 6: “Maar ik heb het al gehad, dat geeft me een klein beetje rust. Maar je kan het nog een keer krijgen, zeggen ze, dus het is ook een beetje een fake-geruststelling eigenlijk.”

Overigens had Linda niet veel zin om aan te schuiven. Toen Fidan haar vroeg naar een appje dat tijdens de uitzending binnenkwam, besloot Linda die gewoon voor te lezen.

Linda: “Ik ga het gewoon eerlijk toegeven. Ik heb in twee appgroepen gezegd: ‘Jongens, even niet appen.’ En dat vindt mijn zoon dus heel grappig. Hij zegt nu: ‘Mam, hoe is het daar? Je had er zo geen zin in. Ik hoop dat het toch een beetje leuk is.’”

Fidan: “Oh, dat vind ik wel heel eerlijk.”

Linda: “En: ‘Wat kan hij presenteren, hè, die Renze.’ Ze zitten nu heel flauw allemaal grappen te maken.”

Lees ook: Hoe wordt Linda de Mol beschermd tegen coronavirus? (23 maart)

Foto: NPO
26 Reacties op “Tv-koningin Linda de Mol getroffen door corona”


 1. Don

  Het liet even op zich wachten, maar daar is-ie dan: de coronakaart!
  Door middel van het opwekken van medelijden wat kijkertjes naar Talpa proberen te lokken, want natuurlijk heeft dikke Linda geen corona gehad

 2. 🗣(wordt VAAK verwijderd...)

  BN-ers zeggen steeds dat wij goed naar Rutte c.s. moeten luisteren, maar zelf hebben ze er poep aan. Opvallend veel BN-ers zijn ondertussen besmet geraakt!

 3. Douwe Scha

  Wat is Linda toch een eerlijke vrouw. Precies haar broer!

 4. ed

  Eindelijk. Een van de laatste BN’ers die nog geen Corona heeft gehad heeft het nu ook. Welkom bij de Corona TV club

 5. Liefhebbende Moeder

  Linda de Mol is een echte liefhebbende moeder.

 6. Ome Cor

  Net terug van de supermarkt.
  Lopen er toch nog net iets teveel non-valeurs rond, allemaal mannen van middelbare leeftijd, met een air van ‘kijk mij eens, ik doe daar niet aan mee houding’. De supermarkt mag ze wat mij betreft gewoon weigeren, hup wegwezen. Ga jij maar ergens anders stoer lopen te wezen.

 7. Help

  Hahahahaha. “TV-KONINGIN”
  Zoiets kan alleen een relnicht verzinnen.

 8. Pettie Fart

  Wat een raar oud wijf die Linda. Zou Wendy in dezelfde app-groep zitten als haar zoooo niet grappige zoon? Ontzettend onprofessioneel ook om zich op deze mnaier te gedragen als gast maar het laat direct zien waarom niemand nog naar haar kinderlijke flopshows kijkt.

  Het valt me ook op dat al die bekende narcisten vrijwel niks merken als ze besmet zijn [geweest]. Volgens mij liegen ze alsof het gedrukt staat om maar interessant te doen. Dat om de dag testen moet ook maar eens afgelopen zijn. Het klootjesvolk kan nergens terecht of ze moeten halfdood zijn.

 9. Dries Roel Vink

  Jesus, dus je lijf vol met botox pompen en eruit zien als een spook is nog niet genoeg om het coronavirus tegen te houden …

 10. Poe-Poe

  Er zijn maar weinig Bn’ers met corona.
  Daar kan je toch wel iets uit concluderen.

 11. Bob Oeverloos

  Als het allemaal waar is dan is definitief bewezen dat grote hoeveelheden botox niet helpt tegen het virus

 12. HalloJumbo

  BN-remover19.

 13. pepe

  :”: Hoe wordt Linda de Mol beschermd tegen coronavirus? (23 maart)”.

  is dus echt helemaal mislukt blijkbaar

 14. Umfufu

  Dus, als ik het goed begrijp, is het als gemiddelde burger, een hele tour om je te laten testen of je corona hebt, maar worden filmploegen (want dat is uiteraard een levensreddende groep en zijn acteurs bezig met levensreddend werk) en dergelijke, op een bijna dagelijkse regelmaat getest, op de werkvloer ????????

 15. Pettie Fart

  Dat heb je heel goed begrepen, Umfufu.

 16. Petty Fart

  Mijn moeder is ook zo’n raar lelijk oud wijf en daar lijk ik ook heel erg op, ik ben trouwens een leernicht.

 17. Beaubeau

  Er zijn wel meer mensen bij Talpa besmet geraakt zoals René Oosterman. Is tot nu toe best wel goed uit de pers gehouden door de persdienst.

 18. Blue

  @Umfufu Die BN’ers worden getest door commerciële bedrijven, zoals bijvoorbeeld Medicorps, die testen aanbieden voor rond de €160 per test en die dezelfde dag nog met de uitslag komen. Werkgevers kunnen zelfs een abonnement bij zo’n bedrijf nemen om hun werknemers geregeld te laten testen.

 19. Miriam

  Regelmatig getest? Blijkbaar is het werk wat Linda de Mol doet belangrijker dan werken in de zorg of in ’t onderwijs.

 20. Blue

  @Miriam, Nee geld is belangrijker. Talpa, RTL, enz. hebben het geld om commerciële testen te kunnen kopen.

 21. colette

  Ze liegt dat ze barst ziet er niet meer uit maar wel weer collegas afzeiken rancuneus wijf waaaaaaaa ff zeggen hoe gelukkig ze wel niet is heel doorzichtig hoor

 22. Puber

  @colette
  za 10 okt 2020 om 14:15

  En Teuntje, maandag weer wasknijpers op kartonnetjes mikken? Lijkt me heerlijk, afwisselend werk.

 23. Lariekoek

  Voor de mensen, die Linda de Mol dik en lelijk vinden, heb ik een advies: ‘kijk eens binnen de familie en kennissenkring! Hoe zien de nichten, neven, ooms, tantes, vrienden, vriendinnen, oma’s en opa’s er uit?

 24. Tweet

  Belachelijk dat voor BN ers de regels niet gelden;mogen gewoon binnen anderhalve meter, als ze maar preventief getest worden (zie Masked Singer en Hit the Road).
  Zij hoeven natuurlijk geen week op uitslag te wachten, testen zonder klachten is niet betrouwbaar maar vooral: als je negatief bent, blijven de regels gewoon gelde n hoor! Als jij op straat de regel overtreedt en je zegt tegen een boa ‘maar ik ben gister negatief getest’ dan krijg je gewoon een boete hoor
  Tot slot: slecht voorbeeld voor Nederland, mensen gaan denken dat het wel meevalt of gaan zich ook laten testen zonder klachten.

 25. Een ander ringetje

  Dan heeft ze geen televizier ringetje om haar hoofdje, maar een heus kroontje en dat stelt veel meer voor.

 26. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Alleen mensen die het verdienen krijgen corona, iets met karma en een god die een hekel aan jou heeft etc enz.

  Lekker voor je Linda! Met je geld!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.