Tv-koningin Linda de Mol getroffen door corona

Tv-koningin Linda de Mol heeft in stilte het coronavirus doormaakt. Ze heeft de stille hoop dat ze daarom immuun is geraakt. Dat vertelde ze vrijdagavond in De Vooravond, waar ze te gast was om te praten over haar nieuwe film. Vanwege haar filmopnames wordt Linda nog steeds regelmatig getest. “Ik krijg morgen alweer een dokter die zo’n wattenstaaf in mijn neus steekt. We worden om de zoveel dagen getest en er is een coronamanager op de set die de hele dag alles in de gaten houdt.

Presentatrice Fidan Ekiz vroeg Linda vervolgens: “Ben je niet bang dat je het krijgt?

Aanvankelijk leek Linda daar een beetje omheen te willen praten. “Ik hoorde dat er vier producties inmiddels stilliggen omdat er corona op de set is uitgebroken, dus het zou wel echt heel erg zijn. Dan hebben we echt een probleem.”

Vervolgens onthulde de megaster van SBS 6: “Maar ik heb het al gehad, dat geeft me een klein beetje rust. Maar je kan het nog een keer krijgen, zeggen ze, dus het is ook een beetje een fake-geruststelling eigenlijk.”

Overigens had Linda niet veel zin om aan te schuiven. Toen Fidan haar vroeg naar een appje dat tijdens de uitzending binnenkwam, besloot Linda die gewoon voor te lezen.

Linda: “Ik ga het gewoon eerlijk toegeven. Ik heb in twee appgroepen gezegd: ‘Jongens, even niet appen.’ En dat vindt mijn zoon dus heel grappig. Hij zegt nu: ‘Mam, hoe is het daar? Je had er zo geen zin in. Ik hoop dat het toch een beetje leuk is.’”

Fidan: “Oh, dat vind ik wel heel eerlijk.”

Linda: “En: ‘Wat kan hij presenteren, hè, die Renze.’ Ze zitten nu heel flauw allemaal grappen te maken.”

Lees ook: Hoe wordt Linda de Mol beschermd tegen coronavirus? (23 maart)

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen