Tv-gedrocht Dit Vindt Nederland stopt na vanavond

Het is na vanavond over en uit voor het tv-gedrocht Dit Vindt Nederland op SBS 6, waarin Natacha Harlequin elke avond op passief-agressieve wijze ‘laten we praten!’ roept tegen haar panelleden. Er is maar liefst twee jaar aan het format gewerkt en toch gaat de show al na zes weken roemloos ten onder vanwege erbarmelijk slechte kijkcijfers. Wat is de grote les van deze flop? “Dat iedereen een mening heeft, betekent niet dat iedere mening interessant is“, aldus Het Parool keihard.

Het is volgens de tv-redactie van de krant ‘niet erg boeiend’ om te weten wat Dennis van der Geest vindt van de mondkapjesplicht. De gasten zijn volgens het dagblad niet deskundig genoeg.

Het is sowieso een enorme misfit, vindt Het Parool. “SBS 6 wil dolgraag af van het campingimago, maar een zender die enerzijds leunt op de hysterische Meilandjes en anderzijds probeert serieuze, journalistieke programma’s te maken, verliest de kijker.

Vast panellid Catherine Keyl vindt het in elk geval doodzonde. Ze vond Dit Vindt Nederland heel vernieuwende televisie. “Er is ook nog een presentator en er moeten discussies gedaan worden. Man, je hebt geen idee hoe ingewikkeld dat technisch is.

Het was voor Dit Vindt Nederland ook heel ingewikkeld om kijkers te boeien. Vanaf maandag staan daarom de spelshows 50/50 en Lingo op het tijdstip van de Natacha Harlequin-show.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen