Erica Meiland ligt niet meer in een deuk om Martien

Martien Meiland en zijn hysterie werken bij veel mensen op de lachspieren, maar bij zijn soort-van-vrouw Erica Meiland ligt dat na al die jaren anders. Ze vond het in het begin leuk, maar is zijn maniertjes nu wel gewend. Dat heeft ze laten weten in Koffietijd. Erica en Martien waren samen te gast in de koffieshow van RTL 4 voor een gezellig kletspraatje. Nadat ze werden gemaand om afstand te houden van de huiskok – ze bewogen steeds naar hem toe – begon het openhartige vraaggesprek.

Koffietijd wilde van Erica weten waarom ze denkt dat Martien zo succesvol is. “Hij is gewoon zichzelf, maar hij is natuurlijk een beetje gek. Hij gaat altijd verder met alles en dat is toch heel leuk voor de mensen.”

En voor haar zelf? “Ik vond dat ook altijd leuk. Toen ik hem leerde kennen, dacht ik ook: oh wat is hij leuk, daar wil ik bij zijn. Het heeft mij ook altijd getrokken. Nu ben ik er natuurlijk wel helemaal aan gewend. Het is niet meer zo dat ik de hele dag in een deuk lig, dat niet.”

Martien: “Zij zegt inderdaad: ‘Ik vond hem leuk.’ We werkten toen op de Keukenhof en ik weet nog wel dat ze toen tegen me zei: ‘Ik kan zo met je lachen, wil je elke middag met mij lunchen?’ Maar daarna zei ze wel tegen mij: ‘Ik heb nog nooit zo’n lelijke man ontmoet.’”

Een grove belediging, lacht Martien. “Ja, dat was ik, ja, echt!

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen