Patty met Lil’ Kleine in vliegtuig: ‘Arrogante kabouter’

Geplaatst op za 17 okt 2020 om 9:30

Patty Brard heeft een keer tijdens een vlucht van dichtbij meegemaakt wat een vreselijk persoon Lil’ Kleine is. Hij is respectloos en arrogant. Dat heeft ze gisteren aangegeven in Shownieuws. Lil’ Kleine is momenteel in het nieuws, omdat hij betrokken zou zijn bij een mishandeling in Amsterdam. Het zou Patty niets verbazen. Ze vindt het een vreselijk joch en heeft het van dichtbij gezien. “Ik ga het gewoon vertellen. Het interesseert me ook eigenlijk niet“, aldus de televisiediva.

Wat heeft er plaatsgevonden? “Ik heb meegemaakt dat hij in een Transavia-vlucht in het vliegtuig stond, zijn handbagage-koffertje op de grond stond en dat hij tegen een steward zei (knipt in vingers, red.): ‘Hey dude.’”

Vervolgens maakte Lil’ Kleine een gebaar, wijzend van zijn koffer naar het bagagevak, aldus Patty. “Die steward heeft zich gelukkig omgedraaid, want anders had ik hem laten omdraaien.”

Ongelooflijk, vindt Patty het. “Dat je een kleine tuinkabouter bent die niet bij je handbagage kan is één ding, maar dat je zo veel geld verdient dat je denkt dat je boven alle regels van fatsoen staat en kunt zeggen: ‘Hey dude, doe mijn koffertje eventjes daar bovenin het rek.’”

Iedereen in Hilversum weet wat voor tuig dit is, meent ze. “Zo kent iedereen wel een verhaal van die man. Waar ik dus zo moe van word, is dat je óf imagotechnisch dit denkt te moeten hooghouden óf dat je denkt dat er een paar nullen op je bankrekening staan en je daardoor boven de wet staat.

Collega Bart Ettekoven heeft ook het gevoel dat Lil’ Kleine denkt dat hij boven de wet staat. “Ik heb hem nog nooit met helm door de stad zien rijden. Op een scooter moet je in Amsterdam binnen de ring een helm op en hij heeft gewoon structureel geen helm op.

Foto: SBS
44 Reacties op “Patty met Lil’ Kleine in vliegtuig: ‘Arrogante kabouter’”


 1. Bafke Louise

  Lil kleine is eigenlijk een heel onzeker mannetje en omdat hij nu geld heeft en bekend is gedraagt hij zich heel arrogant.
  Als je hem een stomp geeft gaat ie huilen.

 2. CB

  Tsja… over jou zullen ook wel de nodige verhalen in Hillywood rondgaan. Dus om de pot nu de ketel te laten verwijten dat-ie zwart ziet…

 3. Geox

  Is Patty op hoge leeftijd toch nog een waarden- en normenstelsel aan het vormen.
  Verrassend.
  Nu nog in de praktijk toepassen.

 4. Kliko

  Het kledingmerk Jorik heeft hij samen met een drugsdealer.
  Hij gaat met criminelen om en het zou me niets verbazen als hij zelf ook in de drugs zit.

 5. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Is dhr. Kleine al 27?

  #askingfortherestoftheworld

 6. Fox Mulder

  Heeft John de Mol toch grote plannen mee. Ik snap dat inmiddels wel, als ik naar de ‘kabouter’ cijfers van Talpa kijk.

  Iemand koffie.

 7. Coby Potappel-Stroop

  Dat is toch die kabouter bij RTL is besmet met coke snuivers?

 8. Napoleoncomplex

  Napoleoncomplex is een informele term uit de psychologie. Het is een vorm van minderwaardigheidscomplex. Alfred Adler was de eerste die de term gebruikte, waarmee hij doelde op een overgecompenseerd gevoel van minderwaardigheid.

  De naam is ontleend aan Napoleon Bonaparte. Adler zag hem als voorbeeld van iemand die extreem ambitieus gedrag vertoonde om minderwaardigheidsgevoelens over zijn geringe lengte te compenseren. Zo zei Napoleon ooit tegen maarschalk Ney: “U bent dan wel langer, maar ik ben groter”.

  Napoleon was met ongeveer 1,67 m overigens niet kleiner dan de meeste Europeanen van zijn tijd.[1] De wijdverbreide opvatting over zijn geringe lengte valt vooral terug te voeren op Engelse spotprenten uit het begin van de negentiende eeuw. Bovendien leek hij relatief klein omdat hij zich omringde met lijfwachten die allemaal flink langer dan gemiddeld waren.[2][3]

  In 2018 vond evolutionair psycholoog Mark van Vugt en zijn team aan de Vrije Universiteit Amsterdam bewijs voor het Napoleoncomplex bij mannen. Kleinere mannen gedroegen zich agressiever als ze onderhandelden met een lange man. Hun theorie gaat ervan uit dat kleine mannen slimme tactieken moeten gebruiken om hun lichaamstekort te compenseren. Daarvoor vind je ook in het dierenrijk aanwijzingen.[4][5]

 9. Zalmneusje

  Een onopgevoed rotventje is het, die zijn trekken nog wel een keer thuis krijgt.

 10. Sem

  Je had minstens de cijfers even kunnen verwijderen, 9:42

 11. Axl

  Hopen dat ie dan gauw een x-tje met z’n koppie over z’n koppie gaat..

 12. Sssss... 🐍

  Zijn vriendin met botoxgezichtje is ook alleen maar bij het kleine kereltje omdat hij haar een levensstijl kan bieden waar ze op uit is.

 13. Piet Pannelap

  Als je écht rijk bent vlieg✈️je niet tussen gepeupel zoals de tuinkabouter en Patty… Private🛩only…!

 14. Tv junkie xl

  Lil kleine: grote bek in letterlijk een kinderlijfje. Als hij zijn t shirt uittrekt denk je dat het een kleuter is. En zijn wijf is natuurlijk ook helemaal platgespoten van de botox. Het is zo’n kliekje met die Koen Kardashian erbij. Joh duurt niet lang of ze liggen volgesnoven ergens onder een brug. In het criminele circuit waarin ze leven is hij natuurlijk al langer doelwit…het is niet de vraag of het gebeurt, maar wanneer.

 15. Gerda

  Weer zo een onbeschoft mannetje uit de Ali B stal..Schorem is het, maar ze verdienen geld als water, dat doen wij he, met zijn allen!

 16. Normen en Waarden

  Lil Kleine oftewel Jorik de loser ieder woord aan die zaadkever besteed is er 1 teveel, maar ik ben bang dat hij straks weer een podium gaat krijgen op TV bij Jinek met onze vriend Gommers,onze Nederlandse Badr in het klein(e)

 17. Lil' Dick

  Lil’ Dick is een Big Patsertje, een doorgesnoven wannabe Taghi. Met zijn lelijke hoerenwijf, een vrije creatie van een leerling van satanistische heks Diana Gabriels lijkt het wel.
  Er komt een dag dat Lil’Dick verleden tijd is, en laten we hopen dat die dag snel aanbreekt, dan zingt dit lelijke patsertje een paar toontjes lager. Letterlijk.

 18. SL

  Maar ze blijven dit schijtjoch maar een podium bieden in Hilversum

 19. Bart

  Over een paar jaar zijn we gelukkig van dit jongetje af. Dan is hij alles kwijt. Zijn vrouw, kind, geld en zogenaamde vrienden ook. Dan ligt hij achter het centraal station met een spuit in zijn arm en stapt iedereen langs en over hem heen. Ik kan niet wachten om de beelden te zien.

 20. Nick

  (((Lil kleine))) is gewoon een walgelijk ventje.

 21. Bart

  Dat deze jongen zich zo gedraagt is nog tot daar aan toe en dat kinderen dat stoer vinden is al heel vervelend maar wat ik niet begrijp is die verheerlijking van andere bn’rs en de mediawereld. Die doen alsof het allemaal maar heel normaal is en geven hem steeds maar weer dat podium. Deze jongen kan zelf helemaal niets! En is niets! Gewoon structureel negeren! Allemaal! Dan is het zo afgelopen met met deze jongen en dan is hij weer gewoon Jorik die zit te huilen bij zijn oma.

 22. Geen zuivere koffie

  Ik zou journalisten adviseren om Lil Kleine onder de loep te nemen.

 23. Cor Netto

  Een helm is vooral ter bescherming van de hersenen. Best logisch dus dat deze puber ‘m niet draagt.

 24. Quincy

  Lil Kleine is natuurlijk een complete nul, een onderontwikkelde hersenloze amoebe, vind ik. Met een enorm minderwaardigheidscomplex, omdat hij weet dat hij een zero is. Vergeet hem, schenk dit domme individu geen enkele aandacht meer.

 25. Daan

  Er is ooit een verhaal naar voren gekomen dat hij in een restaurant zich ook heel asociaal heeft gedragen door ten overstaan van andere gasten een briefje van 500 euro heeft kapotgescheurd.
  Ik hoop dat het niet waar is, en als het wel waar is, is het te vreselijk voor woorden.

 26. Carl

  Lil’ Sul.

 27. Duco van Deugen

  Typisch het voorbeeld van een jochie dat eerder miljonair is dan volwassen. Het wachten is op het moment dat hij de verkeerde ontmoet…

 28. aammehoela

  De reacties hierboven zijn verhelderend. Ik ken hem niet, maar ook via via wel eens begrepen dat hij zeer arrogant is. Het tegenovergestelde van Davina Michelle zei deze via via. Die was heel aardig en was totaal niet arrogant. Maar die Lil……………

 29. Lul kleine

  http://www.parool.nl/nieuws/nederlandse-rappers-innig-verstrengeld-met-criminelen~ba7cc58e/

 30. Corry Jankbal

  Ze hadden die dwerg in een overhead locker moeten proppen en hem daar de hele vlucht in moeten laten zitten.
  Misvormde smurf.

 31. mrGer

  Kortom, het is een lul

 32. colette

  Patty Poep wordt nu Roomser dan de Paus

 33. Gordon Heuckeroth

  Ik weet uit ervaring wel dat Jorikje een enorme tampeloeres heeft die tot op zijn knie hangt. Daarom doet hij zo arrogant ondanks zijn dwerggroei.

 34. Jan

  En Roel van Velzen dan? Daar hoor je nooit wat over?

 35. Gerard Joling

  Roel van Velzen? Die heeft een tampeloeres die tot op zijn enkels hangt. Maar ja, naar verhouding stelt dat dan weer niet veel voor.

 36. surya

  Wie zo over hem praat is een mis gunner want hij is wel een van de mensen die anderen mee helpt zo heeft hij vaker arme mensen gehopen en party brand moet haar bek houden want wat ze zelf allemaal heeft gedaan moet ze maar eerst verteller en niet over anderen praten ze is geen haar beter lila kleine je bent een top vent ga zo door en laat je niet kapot maken door zulke

 37. BiroHeks

  Ik vind wel laf hoe lulletje kleine die gast heeft laten mishandelen en dan nog een trap in zijn rug geeft echt heel zwak.
  Zonder zijn waakhonden is hij niks.

 38. Liefhebbende Moeder

  Lil heeft zijn echte liefhebbende moeder verstoten. Pa Kleine gaat in de schijnwerpers met zijn kinderen. Zij negeren hun echte liefhebbende moeder compleet. Heeft Lil een stiefmoeder overigens? Ik ruik wel iets.

 39. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Oja dat verhaal van die mishandeling, die “manager” van lil kleine wilde het professioneel oplossen door het uit te praten…. Godzijdank was het slachtoffer daar nogal ongevoellig voor en trekt deze zijn aangifte niet in.

  Ik hoop dat lil kleine echt keihard gedagvaard gaat worden!

 40. Tv junkie xl

  Hij laat constant dat kind op Insta zien. Is niet eens van hem, want zijn pikkie was te klein. En als ik hem was zou ik dat kind maar beter uit de publiciteit laten met het circuit waar hij in leeft.

 41. 😷Paulus

  😷Duidelijk! Plastic Patty moet niks hebben van een kabouter Lul. 😁🤣

 42. Driss

  JULLIE ZIJN ALLEMAAL JALOERSE KIPPEN. 🤮🤮🤮
  En die zogenaamde diva 🤣🤣🤣oma bep ik hou me mond Dicht

 43. Donald Dumb

  Geen aandacht meer aan die slampamper geven.
  Of bier naar hem toe gooien. Dan flipt hij de pan uit…

 44. Donald Dumb

  Vanavond in Opsporing Verzocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.