Patty met Lil’ Kleine in vliegtuig: ‘Arrogante kabouter’

Patty Brard heeft een keer tijdens een vlucht van dichtbij meegemaakt wat een vreselijk persoon Lil’ Kleine is. Hij is respectloos en arrogant. Dat heeft ze gisteren aangegeven in Shownieuws. Lil’ Kleine is momenteel in het nieuws, omdat hij betrokken zou zijn bij een mishandeling in Amsterdam. Het zou Patty niets verbazen. Ze vindt het een vreselijk joch en heeft het van dichtbij gezien. “Ik ga het gewoon vertellen. Het interesseert me ook eigenlijk niet“, aldus de televisiediva.

Wat heeft er plaatsgevonden? “Ik heb meegemaakt dat hij in een Transavia-vlucht in het vliegtuig stond, zijn handbagage-koffertje op de grond stond en dat hij tegen een steward zei (knipt in vingers, red.): ‘Hey dude.’”

Vervolgens maakte Lil’ Kleine een gebaar, wijzend van zijn koffer naar het bagagevak, aldus Patty. “Die steward heeft zich gelukkig omgedraaid, want anders had ik hem laten omdraaien.”

Ongelooflijk, vindt Patty het. “Dat je een kleine tuinkabouter bent die niet bij je handbagage kan is één ding, maar dat je zo veel geld verdient dat je denkt dat je boven alle regels van fatsoen staat en kunt zeggen: ‘Hey dude, doe mijn koffertje eventjes daar bovenin het rek.’”

Iedereen in Hilversum weet wat voor tuig dit is, meent ze. “Zo kent iedereen wel een verhaal van die man. Waar ik dus zo moe van word, is dat je óf imagotechnisch dit denkt te moeten hooghouden óf dat je denkt dat er een paar nullen op je bankrekening staan en je daardoor boven de wet staat.

Collega Bart Ettekoven heeft ook het gevoel dat Lil’ Kleine denkt dat hij boven de wet staat. “Ik heb hem nog nooit met helm door de stad zien rijden. Op een scooter moet je in Amsterdam binnen de ring een helm op en hij heeft gewoon structureel geen helm op.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen