Sander steenrijk door ‘domrechtse’ Albert en Guido

Sander Schimmelpenninck heeft het idee dat ‘roddelpersmensen’ stukjes over hem schrijven met de bedoeling om hem te schaden, terwijl ze zich niet realiseren dat ze hem alleen maar meer luisteraars en dus meer geld opleveren. Dat zegt hij in zijn Zelfspodcast. Sander lacht erom. “Ik vind het persoonlijk een hoogtepunt dat de Mediacourant en al die roddelpersmensen die ons constant haten en schandaalpodcast noemen al maanden een gratis marketingcampagne aan het voeren zijn.”

De Quote-beroemdheid denkt dat mensen van de roddelpers een heel erg laag IQ hebben. “Ze zijn zo focking dom dat ze denken dat ze ons beschadigen, terwijl elke keer als ze zo’n dom stukje tikken, er nieuwe luisteraars bijkomen.

Sander wijst onder andere op de gerenommeerde showjournalisten Albert Verlinde en Guido den Aantrekker. “Dus Mediacourant, Guido den Aantrekker, Albert Verlinde, al dat tuig van de domrechtse roddelpers: heel veel dank, want jullie hebben ons grootgemaakt, jullie zorgen ervoor dat wij tónnen op jaarbasis verdienen en jullie zorgen ervoor dat wij de eerste podcastmiljonairs van Nederland worden.”

De schandaalpodcast van Sander levert regelmatige sappige nieuwtjes op. Zo onthulde de mediapersoonlijkheid in de laatste editie dat hij vorige week een beetje in zijn broek gepoept heeft tijdens een autorit naar Kroatië. Het bruine nieuws was veruit het meest gelezen Mediacourant-artikel van de dag.

Voor Sander is het dus gelukkig ook heel fijn dat dit nieuws zo wordt uitgelicht. “Blij met de onverminderde en buitengewoon gewaardeerde promotie van de Zelfspodcast door de makers en reaguurders van Mediacourant, die in hun onmetelijke onbenulligheid nog immer niet doorhebben dat zij ons duizenden extra luisteraars en euro’s bezorgen.

Sander, wiens podcast vooral onder vuur lag na de berichtgeving over zijn lekkere-Alexia-uitspraken, is in zijn nopjes. “Ik kan jullie niet goed en vaak genoeg bedanken. Dankjewel, domrechtse roddelpers.”

De prijswinnende podcast van onze pr-partner De Zelfspodcast kunt u beluisteren via de gebruikelijke kanalen, waaronder Spotify. Via de website van de podcast kunt u voor 4 euro per maand ‘luisterkind‘ worden voor nog meer exclusieve content. Over de mogelijkheden om te adverteren in de podcast leest u hier.

Foto: NPO, SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen