Sander Schimmelpenninck poept beetje in broek

Geplaatst op ma 05 okt 2020 om 9:00

De kringspier van podcast-ster Sander Schimmelpenninck heeft het vorige week zwaar te verduren gekregen tijdens een autorit naar Kroatië. Toen de redding nabij was, ging het alsnog mis: hij poepte een beetje in zijn broek. Dat vertelt hij in zijn schandaalpodcast De Zelfspodcast. Sander heeft een Suzuki Jimny gekocht voor bij zijn vakantiewoning in Kroatië. Die moest hij echter wel zelf naar Zagreb rijden. “Ik moest dat ding negen uur lang 900 kilometer naar Zagreb rijden vanaf Midden-Duitsland.

Het was een pittige rit. “De Jimny is alleen niet gemaakt voor de snelweg. Het trilde, het rammelde, het suisde. Voor de rest: prima. Op een gegeven moment was ik diep in Oostenrijk, het was een uur of 19.00 uur en ik ging een schnitzel eten met van die zure aardappeltjes. Dat vind ik lekker.”

Die zure aardappeltjes zorgden voor diarreestromen in Sanders gestel. “Ik doorrijden, ik had een blikje Red Bull meegenomen, want ik dacht: ik moet wakker blijven. Ik neem een paar slokjes Red Bull en wat wekt mijn verbazing? Mijn maag was het oneens met die beslissing.”

Samengeknepen billen

Sander zat met samengeknepen billen achter het stuur. “Ik moet het subtiel zeggen. Je hebt wel eens van die tubes mayonaise en als je die oprolt, ontstaat er een druk op het dopje. Dat gebeurde in mijn buik. Normaliter is dat niet per se een groot probleem, want er is altijd een wc in de buurt, maar langs de A9 in Oostenrijk… Gozer, ik heb 50 kilometer lang gereden door tunnels en er was niks.”

Hij vreesde het ergste. “Als die tube op spanning staat en het dopje vliegt eraf… Je hebt wel papier, maar je moet echt een wc hebben. Ik heb 50 kilometer in een trillende Jimny gereden met druk op het dopje. Ik had me er eigenlijk al op ingesteld dat ik de Jimny met een andere interieurkleur moest afleveren dan gedacht.”

Sander dankt god

Gelukkig was de redding in zicht. “Uiteindelijk net voor de Sloveense grens was daar dan eindelijk een Rastätte. Ik kom daar lastig aangelopen en vroeg: ‘Waar is de wc???’ Hij zei: ‘Achterom.’ Dus ik achterom gelopen, maar het restaurant was dicht. Ik dacht: kut. Maar eindelijk zag ik de wc’s en ik dankte god. Toen was er iets waar je muntgeld in moest gooien.”

Sander had geen muntgeld bij zich. “Ik dacht: ik kan er overheen stappen, maar gezien de druk op het dopje, vreesde ik dat die eraf zou schieten. Ik ben er toen onderdoor gegaan.”

Poep in onderbroek

Bij die handeling ging het mis: de kringspier van Sander hield het niet langer, waardoor de diarree zo zijn onderbroek invloog. “Nou, alsnog vloog tijdens die handeling het dopje van de tube. Ik rende naar de wc en wat daar is gebeurd… Ik heb dit nog nooit meegemaakt.

De onderbroek van Sander ligt nu te meuren in een Oostenrijkse snelweg-wc. “De schade bleef beperkt tot mijn onderbroek; die heb ik daar achtergelaten. Ik hoop echt dat er geen camera’s hangen.”

Foto: NPO, User Cacetudo on en.wikipedia / CC BY-SA
40 Reacties op “Sander Schimmelpenninck poept beetje in broek”


 1. Simba

  Fijn nieuws om mee wakker te worden. Voor de kliks geplaatst natuurlijk en het dient geen enkel ander doel. Gezien het feit dat ik reageer is die opzet gelukt. Nu echt medianieuws, a.u.b.

 2. Maup Caransa

  Dit nieuws verwacht geen hond Bah.

 3. RECHTSvanhetMIDDEN

  Dit is wel nieuws wat je écht niet wilt missen….

 4. Sjaak echt

  Wat is er toch mis met mensen als Sander Schimmelpenninck dat ze deze vuigheden willen delen?

 5. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Wat een ransaap en wat boeit die lekijke auto van hem? Koop dan een auto in Kroatië ofzo; hoef je ook niet zo’n eind te rijden en jezelf en anderen in gevaar te brengen; dombo!

 6. Is Bert Ernie?

  Wat een nieuws, en verder

 7. MolTalk

  Sander Schimmelpick, Schimmelpenis, Schimmelpiemel, Schimmelzak, Schimmelaars en we kunnen er nu Schimmelspuitkak aan toevoegen.

 8. Huismaker

  Jurgen van den Berg, radio1:
  KUKIDENT !!!!!!!!!
  Dat kunstgebit van je vliegt de tent uit. Niet om aan te horen !

 9. Joe Banana

  Het is inderdaad een slechte namaak van Jort Kelder. Die rijdt tenminste in een echte 4wd en houdt de kringspier keurig in bedwang.

 10. Zomaar

  Beschuldigt de zure aardappelen die in een mum van tijd de poep in de broek veroorzaakten.
  En die schnitzel mocht zo onverdacht vrijuit mede vloeien.

 11. Luister

  Gelukkig, ons graafje Sander heeft een kringspiertje!!!
  Blij, blij, blij!

 12. Warmoes

  Hahahahaha goed verhaal!

 13. Amerigo

  Naast zure aardappelen zijn er wel meer redenen te bedenken waardoor de musculus sphincter ani externus niet meer naar behoren functioneert.

 14. Viola

  Bij het volgende artikel over Patty Poep ook graag een hoop strond bij de foto van haar.

 15. Youp

  Normaal spuit de diarree er bij Sander bovenlangs uit.
  Goed om te horen dat hij ook nog een anale uitgang heeft.
  Vanaf vandaag is het onmogelijk om de kop van Schimmelpenninck te zien zonder aan een volgescheten onderbroek te denken. Wat een feest!

 16. Viola

  ‘Stront’ bedoel ik.

 17. Du Nord

  Kom AUB met echt nieuws, niet telkens maar weer die podcast luisteren en dingen over tikken. Kom op zeg……

 18. Peter

  Mooi stukje, het las als een thriller.

 19. Miriam

  De volgende keer dan maar een incontinentiebroek aan, Sander. Doen ze in verpleegtehuizen ook. Kan je gewoon in poepen en dan ’s avonds pas uitdoen.

 20. Ettertje

  Lekkere foto ook

 21. Helena

  Vermeende pedodwerg Sander Schimmelpenninck heeft het over ”domrechts’. Deze geflip te kabouter die anderen de maat neemt, vernedert enz. omdat ze kritiek op hem hebben komt nu met een treurig po epv erhaal. Sander is geen frisse vent, Sander Schimmelpenninck is een geflipte kabouter in een midl ifecrisis met naar alle waarschijnlijkheid een (s e k s uele) afwijking.

 22. H.vanBuureb

  Vermeende pedodwerg Sander Schimmelpenninck heeft het over ”domrechts’. Deze geflip te kabouter die anderen de maat neemt, vernedert enz. omdat ze kritiek op hem hebben komt nu met een treurig po ep v erhaal. Sander is geen frisse vent, Sander Schimmelpenninck vins ik wel een geflipte kabouter in een midl ifecrisis met naar alle waarschijnlijkheid een (s e k s u ele) afwijking.

 23. Zalmneusje

  Ik dacht altijd al aan een volle diaree-onderbroek als ik naar Sander keek.

 24. Peter

  Tjonge wat belangrijk maar het bewijs is geleverd Sander is een stront kerel

 25. Nijl

  Hij heeft succesvolle Podcast te danken Mediacourant zegt hij ook. Nu weer een item. Hij blij.

 26. Miljonair Jankwasi roept alleen maar wat ergens als er geld tegenover staat, heeft het nu te druk met subsidies om te reageren.

  Ja ik ben toch niet achterlijk ! Ik ga niet dingen roepen of spreken als ik niet heel flink betaald wordt ! Donder nu allemaal op, mijn manager heeft net een nieuwe subsidie aangeboord. Miljonair Jankwasi.

 27. Sookie Stackhouse

  Worden andere lezers ook zo schijtziek van het feit dat binna iedereen waar hier over geschreven wordt volgens de schrijver een ster of een diva is? Als je geen normaal stukje kunt schrijven moet je er mee kappen MC!

 28. Joop55

  Shinmelpenninck , dé Jack Spijkerman van Op1, succesrijk begonnen zo kansarm/-loos geeindigd.

 29. Mark

  Waarom die dure boxer weggooien, wat is er mis met wassen? Even onder de kraan de ergste diarree wegspoelen. Dan in een zakje doen dat de meur niet verder verspreidt. Ik zie vaak langs de weg in de berm, vooral in bosrijk gebied, ook allemaal van die dure boxers liggen. Zeker ook van fietsers/wielrenners die het letterlijk en figuurlijk op een lopen hebben gezet. Dan rijden ze zeker zonder ondergoed weer verder? Ook lekker fris dan. Of ze nemen één of twee reserve undy’s mee, voor het geval dat. En waar ze hun reet mee afvegen? Een rol pleepapier zal niet in hun broekzak passen. daar gebruiken ze zeker gras of mos voor?

 30. Alexia

  Een Suzuki Jimny?

  No way dat ik daar in ga zitten. Sorry Sander, maar het is uit.

 31. Britt Scholte Lover

  Kan hij mooi met zijn vriendje Jaap (Gebochelde) Reesema in de toilet gaan zitten

 32. jaapww

  Rare wereld dat redelijk intelligente mensen dit delen.

 33. Ikke

  Lekker interessant, niks anders te melden, hou dan je mond dicht!

 34. } ü bv >

  Foekie Slethouse Jij snapt er echt geen bal van

 35. Patty

  Ik 💩 altijd heel bewust.

 36. Geronimo

  Koffie iemand?

 37. Sookie Stackhouse

  @ jubv
  Je bent in de war met jezelf. Simpele ziel…..en je wijf en dochter zitten wwarschijnlijk de hele dag achter het raam…….iedereen loopt voorbeo.

 38. everziethetgoed?

  Had hij bij Op1 ook. Is niet leuk.

 39. Meester Spier

  Het was weer een leuk kringgesprek

 40. Bea

  Wat zal de ongewassen kringspier van Sander vies geroken hebben.. Brr wat een oude viespeuk vind ik die verwaande Sander met zijn lengte van 1.50 LOL

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.