RTL Boulevard signaleert Martien Meiland-moeheid

RTL Boulevard merkt dat er steeds meer weerstand ontstaat tegen de groeiende aanwezigheid van Martien Meiland op televisie. De showrubriek spreekt van een ophanden zijnde overkill. Dat is te lezen op de website van Boulevard. Naast dat hij vier keer per week te zien is in programma’s op SBS 6, is Martien nu ook op mediatour in verband met zijn nieuwe boek. Zo zat hij gisteren in Op1. ‘Kijkers uiten kritiek na Op1-optreden Martien Meiland’, kopt het Meiland-kritische Boulevard nu.

Er staan volgens Boulevard allemaal mensen op die genoeg krijgen van de grote ster van de concurrent. Zo citeert de showrubriek: “Jeetje… Martien Meiland ook al bij jullie!? Vanavond dan maar overslaan!

Het RTL-nieuwsprogramma in het anti-Meiland-artikel: “En dat is maar één voorbeeld uit de reeks tweets van mensen die vinden dat we langzaam maar zeker afstevenen op een Meilandjes-overkill.”

Boulevard somt vervolgens allemaal negatieve tweets over de Meilandjes op:

  • Ik kijk geen programma’s met Martien Meiland. De tv kan dus wel uit.
  • ‘Nederland lijkt geen genoeg van Martien Meiland te kunnen krijgen’……Wat zegt U? Jawel hoor. Ik ben er helemaal klaar mee. Al heel lang ook. Lieve man….maar nu snel eigen dingetjes gaan doen.
  • Die hype houdt maar niet op.

De showrubriek wijst ook op een poll van een twitteraar, waarop 40 procent antwoordt Martien Meiland een ‘vreselijke man’ te vinden en 32 procent aangeeft de tv uit te zetten als hij in beeld is.

Het zal de al fragiele verhouding tussen RTL Boulevard en de Meilandjes in elk geval geen goed doen. Vorige week riep de showrubriek nog dat kijkers Martien Meiland een racist zouden vinden.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen