RTL 4 bevestigt oudejaarseditie The Masked Singer

RTL 4 komt op oudejaarsavond inderdaad met een speciale editie van The Masked Singer, momenteel de grootste kijkcijferhit van de zender. Dat heeft het station zondag naar buiten gebracht via clubhuis RTL Boulevard. De Nederlandse televisie kijkt momenteel massaal naar twee weekendshows: Wie is de Mol van NPO 1 en The Masked Singer van RTL 4. Het enorme succes van de mysterieuze zangshow leidt nu tot een plekje op oudejaarsavond, een prestigieus uitzendmoment.

Het nieuws dat RTL 4 op oudejaarsavond met een speciale The Masked Singer komt lag al op straat sinds Angela de Jong een paar weken geleden onthulde dat ze daarvoor is gevraagd.

Angela onthulde dat ze niet is gevraagd voor de serie die momenteel op zender is. “Ik ben gevraagd voor de versie die met Oud & Nieuw wordt uitgezonden. Er komt op oudejaarsavond een show.”

Ze heeft uiteindelijk nee gezegd. “Hallo, nee! Dat ga ik natuurlijk toch niet doen! Nee. Ik vind het wel echt een verrassend leuk programma.”

Uiteraard onthult RTL 4 niet wie er wél meedoen. Eva Jinek is het in elk geval niet. Zij zei eerder: “Ik kan zó slecht zingen. Het zou gewoon echt huilen worden. Direct herkend ook. Ik ben niet gevraagd. Ik kan écht niet zingen, oprecht niet.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen