Angela de Jong gevraagd voor The Masked Singer

Angela de Jong is gevraagd om mee te doen aan The Masked Singer, maar ze heeft geweigerd. Ze ziet het niet zitten om dit soort schnabbels op te pakken. Dat heeft de AD-opiniedraak gisterenavond gezegd in de talkshow van Eva Jinek. Voor aanvang van de uitzending was Masked Singer-panellid Carlo Boszhard even lekker aan het slijmen bij Angela en tijdens dat onderonsje verklapte Angela dat ze is gevraagd voor de RTL 4-show. Zonder enige schroom stipte Carlo dat live op tv aan.

Angela noemde Carlo een ‘klojo’ door dat live op televisie te onthullen. “Ik vertel het hem net! Ja. Mijn gezicht is een open boek, ik kan niet liegen.”

Ze is niet gevraagd voor de reeks die vanavond van start gaat. “Ik ben gevraagd voor de versie die met Oud & Nieuw wordt uitgezonden. Er komt op oudejaarsavond een show.”

De AD-ster zal er dus niet in te zien zijn. “Hallo, nee! Dat ga ik natuurlijk toch niet doen! Nee. Ik vind het wel echt een verrassend leuk programma.”

Eva Jinek is níet gevraagd voor de show. “Je kent me slecht jongen, want ik kan zó slecht zingen. Het zou gewoon echt huilen worden. Direct herkend ook. Ik ben niet gevraagd. Ik kan écht niet zingen, oprecht niet.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen