Robert Jensen uitgelachen: ‘Dikzak in een Smart’

Coronajournalist Robert Jensen en GeenStijl-ster Bart Nijman liggen met elkaar in de clinch. De heren zijn overduidelijk geen vrienden van elkaar. Dat is te volgen op Twitter. Robert vindt GeenStijl een baggersite zonder ballen en maakt daar geen geheim van. Hij vindt het triest dat de opiniesite nu mondkapjes aan het verkopen is. “De hooggestemde jongetjes met mannenknotten en man bags van GeenStijl, die zo verzot zijn op koddige woordgrapjes, verkopen nu mondkapjes!“, roept hij.

Het is te triest voor woorden, vervolgt Robert. “Een van de weinige voordelen van deze tijd: mensen laten hun ware gezicht zien!

De volgers van Robert zijn het roerend met hem eens. “Ze verbergen hun ware gezicht met een mondvod“, zegt de een. En de ander: “Geenstijl is nog maar een schim van zijn vroegere zelf.

Bart van GeenStijl laat het er niet bij zitten en deelt een anekdote. “Fun fact. Robert Jensen (die ons man bags verwijt), rijdt in een Smart ForTwo. Sowieso een goed beeld, 150 kilo geaardheidstwijfel met een dikke sigaar in de muil op de parking van de landwinkel van een bioboer. In een Smart ForTwo. Een witte. #zelfgezien.

Als Smart-rijder Leo de Haas vraagt wat daar grappig aan is, antwoordt Bart: “LOL. Nou ja je moet je het postuur van Jensen ff in zo’n ding voorstellen.

Er zijn geen beelden van Robert Jensen in zijn Smart. Eerder deze zomer bracht de Story wel beelden van de talkshowhost in zijn boot naar buiten.

Foto: RTL, NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen