Rob uit raadselachtige kritiek op nieuw AvroTros-logo

De AvroTros heeft een nieuw logo en dat werd gisteren ook kort aangestipt in RTL Boulevard. Het nieuwe logo is een behoorlijke afrekening met het vorige logo, dat vrij statisch, grijs en saai was: eigenlijk alles wat het nieuwe logo níet is. Luuk Ikink, de presentator van Boulevard, vindt het niet verkeerd. “Er is altijd veel kritiek op logo’s. Ik vind het wel mooi, Rob. Wat vind jij?“, vroeg hij aan de tv-kenner van dienst, Rob Goossens. Hij kwam vervolgens met een behoorlijk warrig verhaal.

Op de simpele vraag wat hij van het nieuwe logo vindt, kwam Rob met het volgende antwoord: “Ja, nou ja, ja, nou ja, het is geinig, maar AvroTros heeft wel een beetje een probleem, want het is de omroep die eigenlijk het dichtst staat bij waar de hele NPO ook voor staat en daar betalen we met z’n allen al voor.”

Rob vervolgde: “Dan kun je je afvragen: waarom zou je dan nog lid worden van die omroep? Ik hoop wel dat ze met iets meer komen waardoor ze ook een goede reden geven om lid te worden, want anders…”

Luuk: “Dus niet alleen een logo?

Rob: “Exact.”

Helder.

Lucky TV had gisteren een filmpje over het nieuwe logo:

Foto: RTL, AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen