Presentatie Televizier-gala ook dit jaar weer zoutloos

De AvroTros heeft ook dit jaar weer zijn best gedaan om een volstrekt zoutloos presentatieduo samen te stellen voor het Gouden Televizier-Ring Gala: Dionne Stax en Frits Sissing gaan samen presenteren. Dat heeft de omroep laten weten aan RTL Boulevard. Het Televizier-gala is elk jaar weer polderglamour in optima forma: niet doorheen te komen. Ondanks dat Dionne vorig jaar volstrekt slaapverwekkend was als presentatrice van het gala, mag ze het dit jaar nog een keertje gaan proberen.

Haar co-host van vorig jaar, Rik van de Westelaken, heeft opnames voor Wie is de Mol en daarom is Frits Sissing haar co-host. Hij had gelukkig een avond vrij tussen zijn oude-potjes-en-pannetjes-show Tussen Kunst en Kitsch.

De keuze voor de presentatie toont weer de volstrekte absentie van enige ambitie aan bij de AvroTros. De presentatorenstal van de omroep is behoorlijk om te huilen, dus veel opties zijn er niet. Daarom moet de omroep búiten de eigen stal kijken, adviseerde Carlo Boszhard onlangs in Jinek.

Carlo, die voor het gala een speciale TV Kantine-rubriek gaat maken, riep op om in elk geval niet Frits Sissing op de presentatieplek te zetten. “Frits Sissing gaat niet die avond anders maken“, bitchte hij.

En de presentatie van Dionne Stax werd vorige week nog op de hak genomen in Veronica Inside. “O, dat was zo slecht“, klonk het in de radioshow.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdagavond te zien op NPO 1. De kanshebbers zijn Beste Zangers, Over Mijn Lijk en een programma met Nick & Simon.

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen