‘Manuela Kemp is nachtblind en een dronken tor’

Manuela Kemp heeft bij collega’s op het Media Park voor verschrikkelijk veel onrust gezorgd door te roeptoeteren dat zij een flinke smak met haar scooter heeft gemaakt door een draad dat over de weg was gespannen. Ze riep dat de politie had gezegd dat het hier om een veelpleger zou gaan: ineens durfde niemand dus meer naar huis te fietsen. De politie is er ingedoken en zag dat Manuela tegen een draadje van een terrasafscheiding aan is gereden. Ze is nachtblind en dronken, roepen collega’s nu.

Privé-baas Evert Santegoeds suggereert dat MAX-presentatrice Manuela waarschijnlijk gewoon een slok te veel op had. “We weten allemaal dat Manuela heel gezellig kan zijn op feesten en partijtjes.”

Ronald Molendijk: “Ze zuipt gewoon bedoel je?

Evert: “Nou ja… Ze reed met haar scootertje over het terras en daar hing inderdaad wel een kabel, maar een waar de stoelen mee vastgemaakt worden. Hilversum kan weer opgelucht ademhalen. Er is geen veelpleger actief, het is gewoon Manuela op haar scooter geweest.”

Nachtblind

Radio Veronica-ster Wilfred Genee voegt eraan toe dat Manuela nachtblind is. “Bij Manuela speelt iets extra’s mee, want Manuela ziet niet veel. Ik heb Manuela een keer thuisgebracht na een uitzending toen we samen moesten presenteren en op een gegeven moment waren we twee meter bij haar huis vandaan en zag ze nog niet dat we er waren.”

Hij herinnert het zich nog goed. “Ik reed toen 10 en ze zei: ‘Ja, ik zie bijna niks.’ Toen zat ze met haar neus tegen het voorruit aan. Ik zei: ‘Ja, we staan nu tegen een boom aan, dat weet je hè?’ Ze zei: ‘O, die heb ik ook niet gezien.’ In het donker ziet ze helemaal niets, zei ze.

Niet de eerste keer

MAX-collega Ron Brandsteder merkt op dat het niet de eerste keer is dat Manuela struikelt over een draad. Hij reageert aanvankelijk verrast op het nieuws. “Is dat onlangs dan? O, ik dacht dat jullie refereerden aan een eerder ongeluk dat zij heeft gehad.”

Wat voor ongeluk was dat dan? “Zij is toen gevallen over een kabel bij een podium ergens. Manuela stuurde me toen een foto en ze zag er niet uit. Is ze nu weer gevallen? Dan ga ik even een fruitmandje sturen.”

Foto: Janita Sassen / MAX

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen