Politie boos: Katja Schuurman misleidt Insta-volgers

Geplaatst op ma 12 okt 2020 om 17:30

De Amsterdamse politie is er niet blij mee dat ze in een kwaad daglicht wordt gezet door RTL 4-ster Katja Schuurman. Ze zet haar volgers op het verkeerde been. Dat zegt politiewoordvoerder Rob van der Veen tegen De Telegraaf. De man van Katja heeft restaurants in Amsterdam en één daarvan heeft een waarschuwing gekregen omdat er om 22.03 uur nog klanten binnen waren. Ze plaatste een filmpje van een confrontatie met de politie, maar die hoorde niet bij die waarschuwing.

Dat filmpje is gemaakt bij een ander restaurant van Freek van Noortwijk en op een veel later moment, namelijk om 23.50 uur. Dat zegt Katja er echter niet bij in haar post.

De politiewoordvoerder: “Het filmpje is – overigens niet door Katja, want zij was niet aanwezig – gemaakt om 23.50 uur in de Utrechtsestraat. Ik heb die collega’s intussen zelf gesproken. Zij zagen tot hun verbazing tijdens de surveillance vier mensen met drankjes aan een tafeltje in een horecagelegenheid zitten.

Er is in dit geval echter géén waarschuwing uitgedeeld, omdat de vier aanwezigen personeelsleden bleken. “Mijn collega’s hebben een gesprek aangeknoopt, met als gevolg de discussie die te zien is in het filmpje.

Het is jammer dat Katja haar 400.000 Insta-volgers zo misleidt, vindt de politie. “Als BN’er met veel volgers heb je ook een voorbeeldfunctie. Dan zouden wij het waarderen als de zaken eerlijk worden voorgesteld. Dit straalt niet het juiste beeld uit. Zeg er dan ook bij dat het filmpje om 23.50 uur is gemaakt.”

Het is bovendien niet handig om voor het raam rond dat tijdstip aan een tafeltje nog een drankje te gaan drinken. Hierdoor kan de indruk ontstaan dat de sluitingstijden niet worden nageleefd. Doe dat gewoon niet.”

Foto: RTL
72 Reacties op “Politie boos: Katja Schuurman misleidt Insta-volgers”


 1. Con Domen

  Wat een achterbaks wijf is Katja toch.

 2. Volger

  Het zou de politie ook sieren als ze ook zo snel zouden reageren bij een mishandeling of inbraak!

 3. G.ossip

  Grapperhaus had ook een voorbeeld functie,en kijk wat hij in al zijn arrogantie aan de Aso Nederlanders heeft laten zien dat er zeker wel klasse justitie bestaat.

 4. mark2

  Goed dat de politie dit naar buiten brengt! Wat een walgelijke reactie van die Schuurman!

 5. AlexF

  lleer er van Katja.

  cos
  ;-)

 6. Misutoria

  Als er één mensen misleid, dan is het wel de politie.
  In Den Haag veroorzaakte undercover agenten rellen om de vredelievende protesterende mensen in een kwaad daglicht te zetten. Het bewijs is overweldigend.
  Goed werk van Katja.

 7. Bianca

  Vieze greppeldel.
  Afgelikte en afgeplaste plastic pop met een hartslag.
  Mijn hond springt liever van een flat dan op haar te kruipen.

 8. Blinde Herdershond

  Hield de politie zich hier maar wat meer mee bezig!
  https://tpo.nl/2020/10/12/briefje-van-jan-aan-de-politie-op-straat/

 9. Bianca

  Alleen 50+ mannen sjorren zich nog af op die siliconen ballentent van haar.
  Die “chef-kok” van haar heeft een ernstige seksuele afwijking: een oude belegen wijven fetish. Hij zou Ankie Broekers-Knol of Catherine Keyl ook nog aanduwen.

 10. colette

  Wat kan je verwachten van een snuifdoos en zuiplap de snol spoort niet

 11. МС-stаgiаir

  In een kwaad daglicht zetten… Tja, als je veel zuipt denk je dat dit correct Nedеrlands is.

 12. Arseen

  Misutoria, mistroostig stuk complotrukkertje.

 13. Ernestine

  Bianca@ echt ziek benje, kan ook wat minder🤮

 14. Leo knots

  Nee dat doet Katja helemaal niet. De BOA in kwestie is gewoon een dwaas. Door zulke idioten gaan mensen zich niet meer aan de richtlijnen houden.

 15. Turnpike

  @colette
  ma 12 okt 2020 om 17:49

  En @Teuntje, hoe bevalt het om je onder de naam van je moeder leeg te kotsen, smerige leegloper…

 16. Alotta Fagina

  @ G.ossip: inderdaad ja

 17. Dries Roel Vink

  Kutja neukt vast beter dan dat ze liegt.

 18. Geox

  Tja Katja, nu sta je er niet zo best op.

 19. Bianca

  Ernestine, je bent zelf natuurlijk ook zo’n uitgedroogde, ingeteerde, botox-gevulde ouwe zure heks.
  Geeft niks, je tijd zit er bijna op.
  Doei, doei.

 20. G.ossip

  @Bianca vies vuil stuk vreten dat je bent🤮

 21. Thijs Römer

  Katja je was een vreselijk lekker wijf,maar nu…………… pijp die kok weer lekker op de toilet en voedt die kleine op maar hou verder je bek svp

 22. Erika

  Wat is het toch een ontzettend irriterende arrogante kudthoer.

 23. Speller

  @Erika,kudthoer ??? Kut schrijf je met 1 t en geen d erbij anders smaakt die kudt net als die van jou

 24. G.ossip

  MC mag heus wel ingrijpen als er zo associaal iemand met smerig taal gebruik de grond word ingetrapt.

 25. Pettie Fart

  Tja, Katja zit weer eens verlegen om aandacht en haar collega BN’rs buitelen over elkaar heen om haar anus te likken. Precies hoe ze het graag heeft; hoe meer tongen hoe beter, de slet.

 26. ZeerNetteHeer

  Katja Schuurman is een vrouw
  Zij bracht de politie flink in het nauw
  De agenten sloegen wild om zich heen
  Maar we geloven er echt niet een
  Onze Katja heeft helemaal gelijk
  Daarom is de politie zo over de zeik.

 27. Kuis

  Rutte liegt ook (bijvoorbeeld: “geen euro meer naar griekenland” en “er komen geen eurobonds”), dat is bijna een vrijbrief voor de “bevolking” om ook te mogen liegen…

 28. LLRV

  Dat Schurman niet om 23:50 aanwezig was mag een feit zijn, dat de video niet van de waarschuwing om 22:03 is eveneens.

  Maar de officiële waarschuwing van 22:03 staat op papier vast en hierbij ging het naar verklaring van betrokkenen om gasten die hun jas net aan hadden om de zaak te verlaten en waarvan blijkbaar geen beeldmateriaal bestaat.

  Ik wil Katja Schuurman niet verdedigen, verkeerde video. Misschien wil ze de zaak op Insta iets aandikken.

  De laatste keer dat een politie agent tegen iemand zei dat die om 22:03 of om 23:50 niet aan een tafel moest zitten, bij een raam, in het licht ook nog, onwettige samenscholing, bijna subordinatie … dat was … lang geleden vertelde mijn opa onlangs.

 29. Carrie

  Goed berichtje Kuis 18.55 uur, is ook precies hetzelfde natuurlijk. Dombo.

 30. Moors

  Moops!

 31. Kuis

  @Carrie (19:06)

  Nee natuurlijk is dat niet hetzelfde.

  Alsof “Jan met de pet” de grootte van leugens zoals Rutte ze met zoveel authoriteit KAN vertellen (en ermee weg kan komen).

 32. Eva

  Misschien moet de politie eens een rondje amsterdam zuidoost maken ipv rondjes Utrechtsestraat. Om diezelfde tijd waren er honderden jongeren aan het feesten in parken, onder viaducten en in kelderboxen incl. Blowen en lachgas ballonnen. Ze hebben overal maling aan en de horeca zal wel weer de klos zijn. Schandalig!

 33. de

  Katja heeft niet gelogen of verdraaid. Politie zaait verwarring. Alles stond netjes in haar post. Aldus een absolute Hondnee-hater.

 34. Johan Derksen

  En terecht dat ze overal maling aan hebben Eva. Ouderen horen lekker thuis op de bank te zitten en als ze liever in terrasje pikken om zichzelf happy te voelen moeten ze niet klagen als ze besmet worden. Ook ouderen die gaan werken sporen ook niet. Je gezondheid in gevaar brengen voor je kut baas terwijl je gratis geld kan ontvangen bij de Uwv.

 35. G.ossip

  @Eva helemaal met jou eens,hardwerkende ondernemers worden beboet en verderop doen ze alles wat God verboden heeft en daar kijkt de politie niet naar om,tis een grof schandaal hoe er met 2 maten word gemeten.

 36. Mustafa

  Gatver die surinaamse zevenklapper is zeker weer zwaar aan de alcohol.

 37. Johan Derksen

  Voor straf moeten ze Katja keihard in haar reet neuken tot er bloed uit komt

 38. Lariekoek

  @Bianca
  Jouw hond is éénkennig; die kruipt liever op jou!

 39. Johan Derksen

  Bianca ik kan likken als Lassie

 40. Lariekoek

  @Eva
  Jij hebt kennelijk wel een rondje in Amsterdam Zuid-Oost gemaakt, want je weet precies te vertellen wat er waar gebeurde en op welke tijden. Je hebt dus kennelijk jouw burgerplicht verzaakt, want je hebt er geen melding van gemaakt. Een telefoontje zou voldoende zijn!

 41. Martosaurus

  Katja krijgt een keer een prent van de politie, wat is het probleem. Ik heb een heel prentenboek van Katja boven mijn bed hangen. Na 22:00 uur gaat dat boek altijd netjes dicht.

 42. Tina

  Katja, ouwe geijle snuijfdoos, je leeft nog!

 43. Harrie

  Politie = nsb

 44. Rutte

  Door dat jullie regels aan jullie laars lappen, kom ik morgen weer met hardere maatregelen. Het is zeg maar 1 grote stap voor een intelligente lockdown. Het is aan jullie of het zo ver moet komen.

 45. Bastiaan

  misselijk wijf!

 46. Thomas

  Het staat gewoon in haar post dat het twee verschillende incidenten zijn. Dus de politie moet even goed leren lezen.

 47. Chelsey

  Kutja Schuursman toch! Je brengt baasje Peppi van der Vorst nu wel héél
  erg in verlegenheid met al je gelieg en gedraai! Weet je met die bezopen kop van je niet dat grote Duitse baasje Herr Bertelsmann volledig achter alle corona maatregelen staat, ja zelfs achter de allerstrengste?! Grote vraag is nu of Peppi je dit tv-seizoen nog wel kan en mag gaan inzetten in tv programma’s, als hij dat al van plan was, wat ik overigens zeer sterk betwijfel? Want je geeft nu als rtL-BN’er wel een héél verkeerd signaal af! Misschien een goed ideetje voor Peppi om jou dan maar net zoals Famke Louise Meijer als Cliffhanger in te zetten voor de matig bekeken Theekrans late night Op4 van Madam Luxembourg? Immers een beproefde rtL-Bertelsmann Marketings truck waarin kijkers weer massaal in zullen gaan trappen!

 48. JoostKriek

  De basis blijft toch hetzelfde, agenten die 3 minuten over een 10 een waarschuwing schrijven, ze kunnen ook een beetje inleven. Die agenten hoeven ook niet te zeggen van doe die lichten nou maar uit, daar hebben ze niks over te zeggen als personeelsleden nog een drankje doen na het werk.

 49. anoniem

  Die eigenwijze Hollanders ook.. En dan Fatima en Mohammed de schuld geven? :-)

 50. Jaap Aap

  Vies narcistisch gezwel die schuurman. Zou fijn zijn als ze binnenkort een verdieping lager ligt.

 51. Een ietsie pietsie erger leugentje dan dat van Katja

  Ach zo’n klein ondeugend leugentje van Katja. Die Katja toch.
  De politie ondersteunt daarentegen de GROTE CORONA LEUGEN. Dat is veel “ondeugender”. En dat terwijl veel politiemensen stilletjes sympathiseren met anti-lockdown demonstranten.
  De PCR test is niet geschikt om corona vast te stellen, dat zeggen Jaap van Dissel en het RIVM. Dus al die positief testen zeggen niets. Vele zijn vals positief, maar dan zitten de getesten wel weken in quarantaine.
  De dodelijkheid van corona is te vergelijken met die van de griep.
  Wij hoeven dus niet onze samenleving en economie te vernielen.
  Corona is nu al vele malen dodelijker voor de Derde Wereld (oogsten, honger) dan dat hele corona virus.
  Iets heel anders:
  een complottheorie: Het gaat niet om corona maar om een Reset van de Economie en dat is de reden dat het World Economic Forum zo vaak bijeen komt.
  Men vindt dat de economie omgevormd dient te worden.
  Dan moeten er offers gebracht worden, zoals boeren weg, windmolenparken, onafzienbare siliciumvelden, stoppen met vleesconsumptie en massa-immigratie. Die offers vraagt men niet aan ons, maar die worden ons achter onze rug om opgelegd met corona als bangmaker, die de mensen achter de voordeur houdt.
  Even lachen jongens en meisjes (die niet in deze theorie geloven).
  Dat lucht op hè? Lachen is gezond. Vooral het uitlachen van iemand anders, die door de media en de CIA complottertje wordt genoemd. Net zo gezond als het dragen van een mondkapje.

 52. Een nog grotere leugen "voor ons aller bestwil"

  Die Katja toch. Wat ondeugend toch.
  De politie ondersteunt daarentegen de GROTE CORONA LEUGEN. Dat is veel “ondeugender”. En dat terwijl veel politiemensen stilletjes sympathiseren met anti-lockdown demonstranten.
  De PCR test is niet geschikt om corona vast te stellen, dat zeggen Jaap van Dissel en het RIVM. Dus al die positief testen zeggen niets. Vele zijn vals positief, maar dan zitten de getesten wel weken in quarantaine.
  De dodelijkheid van corona is te vergelijken met die van de griep.
  Wij hoeven dus niet onze samenleving en economie te vernielen.
  Corona is nu al vele malen dodelijker voor de Derde Wereld (oogsten, honger) dan dat hele corona virus.
  Iets heel anders:
  een complottheorie: Het gaat niet om corona maar om een Reset van de Economie en dat is de reden dat het World Economic Forum zo vaak bijeen komt.
  Men vindt dat de economie omgevormd dient te worden.
  Dan moeten er offers gebracht worden, zoals boeren weg, windmolenparken, onafzienbare siliciumvelden, stoppen met vleesconsumptie en massa-immigratie. Die offers vraagt men niet aan ons, maar die worden ons achter onze rug om opgelegd met corona als bangmaker, die de mensen achter de voordeur houdt.
  Even lachen jongens en meisjes (die niet in deze theorie geloven).
  Dat lucht op hè? Lachen is gezond. Vooral het uitlachen van iemand anders, die door de media en de CIA complottertje wordt genoemd. Net zo gezond als het dragen van een mondkapje.

 53. Donald Dump

  Kijk mij nou genezen van corona, it seems like a dream.

 54. anoniem

  Corona is nog relatief onbekend, maar veel andere ziektebeelden die deze crisis oproept zijn al langer bekend bij de medici…

 55. Een zeer inclusief sscheldwoord

  Bianca
  ma 12 okt 2020 om 17:43
  Vieze greppeldel.

  Ziezo je hebt je pas ontdekte scheldwoordje even aan het Nederlandse publiek kunnen “exposen”.
  Bedankt voor je bijdrage aan de inclusiviteit.

 56. MC bezoeker 42

  @21:42 kijk eens nuchter naar wat er gebeurt. Waarom zouden we het andere mensen aandoen dat ze geen behandeling kunnen ondergaan in het ziekenhuis of dat straks mensen met Corona die direct hulp nodig hebben deze hulp niet kunnen krijgen… En dat alleen maar door drukte te mijden en 1,5 meter afstand te houden. Dat er nu weer strengere maatregelen volgen hebben wij aan onszelf te danken. Door ons gedrag gaat ook de horeca waarschijnlijk weer op slot. De regels zijn zo duidelijk als wat. Als de regels niet duidelijk zijn raad ik aan om dan maar volledig binnen te blijven in thuisquarantaine . Dan hoef je die regels ook niet te snappen.

  Helaas zullen we de horeca straks moeten gaan redden met een soort Giro 555 actie, want die gaan het zo niet meer redden….

 57. Romeo's van de Vijverberg komen in werkelijkheid uit Rusland

  Arseen
  ma 12 okt 2020 om 17:51
  Misutoria, mistroostig stuk complotrukkertje.

  Luister goed naar dit filmpje Arseen. De Russen zitten hier achter. Luister maar ze spreken Duits om de Duitsers de schuld te kunnen geven. Die gemaskerde mannen uit dat politiebusje hebben er niks mee te maken.

  https://www.youtube.com/watch?v=ns2Qu26LWbc

 58. Rutte

  De harde maatregelen zullen voor jullie bitter zijn, maar het is jullie eigen schuld, en als het dan weer goed gaat, te weinig geld voor dit te weinig geld voor dat. Dat heb je als mensen dag dag zeggen tegen wat vriendelijkere regels.

 59. Corona-hoax

  Verbaas me toch elke keer weer in hoe makkelijk deze WHO-MARIONETTEN die zich “onze regering” ,noemt ons zo makkelijk in de lure laat leggen.

  “Als er meer besmettingen komen dan ( vul hier iets dreigends in)

  Wat was het vandaag? Oh ja, 75% reguliere zorg afschalen . Het staat er echt.

  Sorry, maar ik heb kennelijk het burgerverzoek tot jaarlijkse bezuiniging op de zorg gemist.
  Men bezuinigt zo snoeihard op de zorg dat zelfs ziekenhuizen sluiten of inkrimpen.
  En we hebben al dik 5 jaar een capaciteitsprobleem met de bedden in Nederland tijdens de griep periode.(ja,ook IC-bedden).

  Maar dit bericht slaat alles. Corona.gaat voor mensen met kanker, chronische hartklachten etcetera.
  Nu snap ik waarom ze mensen die sterven aan hartinfarct of andere niet-corona oorzaken automatisch bestempelen op overlijdensakte als “corona-dode”.
  Anders gaan mensen doorkrijgen dat er familieleden sterven vanwege de zorg die ze NIET of NIET tijdig hebben gekregen.

  Maatregelen zijn destructief en repressief. De overheid zou voor ons moeten werken en niet andersom, dat wij als slaven voor hun werken. Dat heet namelijk een totalitair regime……

 60. Corona-hoax

  Verbaas me toch elke keer weer in hoe makkelijk deze WH0-MARIONETTEN die zich “onze regering” noemt ons zo makkelijk in de lure laat leggen.

  “Als er meer besmettingen komen dan ( vul hier iets dreigends in)

  Wat was het vandaag? Oh ja, 75% reguliere zorg afschalen . Het staat er echt.

  Sorry, maar ik heb kennelijk het burgerverzoek tot jaarlijkse bezuiniging op de zorg gemist.
  Men bezuinigt zo snoeihard op de zorg dat zelfs ziekenhuizen sluiten of inkrimpen.
  En we hebben al dik 5 jaar een capaciteitsprobleem met de bedden in Nederland tijdens de griep periode.(ja,ook 1C-bedden).

  Maar dit bericht slaat alles. Corona.gaat voor mensen met kker, chronische hartklachten etcetera.
  Nu snap ik waarom ze mensen die sterven aan hartinfarct of andere niet-c0rona oorzaken automatisch bestempelen op 0verlijdensakte als “corona-d0de”.
  Anders gaan mensen doorkrijgen dat er familieleden sterven vanwege de zorg die ze NIET of NIET tijdig hebben gekregen.

  Maatregelen zijn destructief en repressief. De overheid zou voor ons moeten werken en niet andersom, dat wij als slaven voor hun werken. Dat heet namelijk een totalitair regime……

 61. Erwin

  Ga lekker met je Indische soort seksen Katja.

 62. Caramba

  Hoor en wederhoor he. Dus wat zegt Katja vervolgens op haar ontmaskering?

 63. Flits Bom

  Maar die regels gelden toch niet voor haar?

 64. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Oneens met de Polisie; sinds wanneer heb je een “voorbeeld functie” als je een X aantal volgers hebt? Staat dat in de gebruikersvoorwaarden van facebook of instagram ergens?

  Dit is echt triest, de politie gaat zich nu dus ookal bemoeien met jou socialmedia pagina; echt in en in triest. Zuckerberg spant alles en iedereen voor zijn karretje!

  Wellicht is het een goed idee om de echte criminaliteit eens aan te pakken…. Aan de andere kant bied dit wel mogelijkheden!

 65. annoniemus

  Katja Schuurman is een NSB’er net als veel andere BN’ers die, nu hun verdiensten wat minder zijn deze 40/45 streken uithalen !

 66. J.P.

  Kunnen die virusontkenners en coronagekkies niet direct geëuthanaseerd worden? Ik ben die aandachtzieke stumpers zo verschrikkelijk zat aan het worden.

 67. Harry

  TUSSEN HAAKJES:

  Ik zou willen dat IK een waarschuwing had gehad,
  dan was ik nooit bij Freek gaan eten: véél te prijzig
  voor hetgeen ze je daar voorschotelen!…

 68. Corry Jankbal

  Katja heeft een lange geschiedenis qua rijden onder invloed en drugsgebruik. Deze leugens kunnen er ook nog wel bij.
  Ze was voornamelijk bekend vanwege haar cupmaat.
  Dat zegt toch al genoeg.

 69. Annie van Achteren

  Een nog grotere leugen “voor ons aller bestwil”
  ma 12 okt 2020 om 21:44

  Jij hebt écht veel te veel tijd, gekkie

 70. jan

  Als het je niet lukt je klanten binnen een uur naar buiten te werken is dit de consequentie. Het is niet na 3 minuten, het is 63 minuten nadat ze op moeten zouten… Flauw Katja…

 71. Peer

  Katja is een oude vrouw die in de overgang lijkt te zijn. Deze afgelikte oude boterham zou er goed aan doen om haar te grote breedbekkikker bek te houden.
  Ze begint trouwens meer en meer op een aapje te lijken, ze wordt er niet mooier op.

 72. Gerda

  Al die BNers vallen achterover, als ze moeten betalen of niet uitgenodigd worden, geen prijs krijgen, want ze vinden zichzelf dienend voor het gepeupel en die laat je niet betalen.
  Daar is nu een dimensie bij gekomen: zij hoeven zich natuurlijk niet aan de coronaregels houden, hoe komen die handhavers er bij? Weten ze wel, wie wij zijn!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.