Overdosis Olcay en Ruud, interview vanuit hoogwerker

De mediaconsument krijgt inmiddels een behoorlijke overdosis Olcay Gulsen en Ruud de Wild te verwerken. Iedere keer duiken ze weer ergens op, nu weer met het nieuws dat ze tien dagen in thuisquarantaine zitten vanwege een tripje naar code-oranje-gebied Lissabon. Ze stellen hun hele leven tentoon op de socials en iedereen die aandacht aan hen wil besteden, is welkom. Zo gaven ze gisteren een interview aan RTL Boulevard vanaf hun balkon; de verslaggever stond op een hoogwerker.

Olcay en Ruud vinden het best moeilijk om zo lang binnen te zitten. Wat missen ze het meest? Ruud: “Wij zijn dol op een rondje lopen.”

Olcay: “En ik mis mijn zusje dus heel erg. Die woont een gracht verder, maar ze is dus niet meer welkom hier.”

Nu Ruud thuis radio maakt, schuift zijn Olcay elke dag aan als sidekick. “Ik ben erin gelokt ofzo. Ruud zei: ‘Ik moet thuis radiomaken.’ Ik dacht: hoe serieus kan het zijn? De volgende dag stond hier een enorme studio en toen dacht ik: o, dit is best serieus. En toen stonden er twee stoelen. Ik zei: ‘Voor wie is die andere stoel?’ Hij zei: ‘Ja, jij moet ook werken.’”

Ruud: “Ik ben heel subjectief, maar ze is erg goed.”

Ze voelt zich heel fijn bij de NPO Radio 2-ster. “In elke andere relatie die ik hiervoor had, had ik waarschijnlijk een strijd gehad over wiens schuld het nou was dat we naar Lissabon zijn geweest en wie er nou niet heeft opgelet. Nou, daar hebben wij dus nog geen één…”

Olcay maakte haar zin niet af, toen ze zag dat Ruud stiekem naar haar wees. Al met al hebben ze het erg leuk met elkaar. Ruud: “Het is de tweede lockdown die we hebben. De eerste hebben we goed doorstaan en ik vind je eigenlijk wel heel leuk.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen