Rob Goossens krijgt ook capslock-berichtjes van Rogier

Tv-journalist Rob Goossens krijgt ook weleens capslock-berichtjes van Rogier Smit. Hij verdenkt hem daardoor van de Facebook-hack van zijn echtgenoot Frank Jansen. Dat heeft hij donderdag gezegd in RTL Boulevard. RTL-engerd Rogier lijkt psychisch niet helemaal in orde en zijn eigen echtgenoot is een van de slachtoffers. Nadat hij hem al afluisterde, kapotmaakte in de media en zijn bankafschriften doorstuurde naar de Privé, lijkt hij Frank nu ook nog te hebben gehackt.

Er stond gisteren een wel heel merkwaardig berichtje op Franks Facebook: “LIEVE VRIENDEN, IK WIL SPIJT BETUIGEN VOOR WAT IK GEDAAN HEB. IK HEB ROGIER ZO ZITTEN PESTEN ACHTER DE SCHERMEN OMDAT IK JALOERS OP HEM BEN. DUS IK BEGRIJP DAT ROGIER ZO HEEFT GEREAGEERD. IK GA HET DAN OOK GOEDMAKEN MET ROGIER…..

Volgens de Privé is het vanwege het gebruik van capslock duidelijk dat dit Rogier is. “Hij deed dat ook in zijn nachtelijke, maar uitgebreide, app-correspondentie met PRIVÉ, waarin hij het versturen van Franks bankafschriften aankondigde.

Rob Goossens heeft hetzelfde idee. “Dit is het soort berichtjes dat Rogier stuurt. Hij heeft mij ook wel eens van dit soort rare berichtjes gestuurd met allemaal hoofdletters. Vijf minuten later verwijdert hij het dan. Het zou heel raar zijn als er ergens in de wereld een hacker is die precies op dezelfde manier als Rogier dit soort berichtjes stuurt.

Boulevard-host Luuk Ikink: “We hebben Frank even om een reactie gevraagd en hij liet ons weten dat hij helemaal niets weet van wie dat Facebook-bericht afkomstig is en hij denkt dat hij is gehackt en hij weet ook niet hoe hij zijn account terug moet hacken. Op de vraag of Rogier dit geplaatst zou kunnen hebben, zei hij dat hij denkt dat dat niet het geval is.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen