Floortje houdt mondkapje op tijdens tv-interview

Mondkapjes zien we in het dagelijks leven inmiddels overal voorbijkomen, maar op televisie zien we ze een stuk minder. In studioprogramma’s wordt geen kapje gedragen en tv-verslaggevers worden ook vrijwel altijd zonder mondkapje te woord gestaan. Zo niet Floortje Dessing: zij hield haar roze mondkapje gisteren op tijdens een gesprek met de bekende verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard. Hij verbaasde zich daar best wel over en besloot de presentatrice er kort naar te vragen.

Aran sprak Floortje tijdens een evenement in het kader van de borstkankermaand. “Goed jou weer te zien, het is een tijdje geleden. Hoe is het met je?“, vroeg Aran.

Floortje: “Goed, nou ja, net als iedereen is het ook voor mij een verdrietige periode. Dat laat je niet los.”

Aran: “Je houdt je mondkapje ook op. Heel bewust daarmee bezig?

Floortje: “Ja, absoluut. Ik vind het belangrijk dat we eigenlijk alle risico’s uitsluiten.”

Hoe is het voor Floortje om niet te kunnen reizen? “Ik ben blij dat ik er zo doorheen ga als ik er doorheen ga. Reizen is gewoon de helft van mijn leven.”

Ik wil heel graag een serie maken van Einde naar de Wereld, maar dat is nu niet gepast. Iedereen blijft thuis, dus ik blijf ook thuis en zodra ik weer kan, ga ik mijn serie hervatten. Ik denk dat ik nog heel lang niet kan gaan reizen. Ikzelf hou rekening met minstens nog wel vier maanden of een halfjaar.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen