Na Gordon: ook horecahart Nicolette van Dam huilt

Twee weken geleden verscheen Gordon huilend op de socials omdat zijn horecazaken nagenoeg leeg stonden vanwege het coronavirus en dit weekend wordt Nicolette van Dam getroffen door een dipje. Dat is te volgen op Instagram. Nicolette heeft een brasserie in de gebakken-lucht-buurt Amsterdam-Zuid en moet nu voldoen aan de nieuwe sluitingstijd van 22.00 uur. Voor de presentatrice is dat erg pijnlijk, omdat het normaal gesproken erg druk is op late weekendavonden.

Ze filmde zichzelf gisterenavond laat, terwijl ze door haar verlaten brasserie liep. “Dit doet wel echt pijn aan mijn horecahart. Kijk nou. Iedereen weg, hele zaak leeg, 22.10 uur op vrijdagavond.”

Nicolette is nog niet zo desperaat dat ze op z’n Famke Louise’s gaat rellen tegen de regels. “Jongens, echt. Maar het moet, dus we houden het vol.”

De hele straat is nu compleet verlaten op vrijdagavond, filmde Nicolette even later. “Vrijdagavond, het hele terras leeg. Maar wat ik ook net tegen de gasten zei: ‘Jongens, sorry, jullie moeten nu echt naar huis. We moeten blij zijn dat we nog open kúnnen zijn.’ Dus laten we zo blijven denken.”

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen