Famke Louise oefende flink voor Jinek: ‘Heel rollenspel’

Famke Louise had flink geoefend voor haar veelbesproken optreden in de talkshow van Eva Jinek. Met haar nieuwe manager deed ze een heel rollenspel, met vraag en antwoord. Dat vertelt die manager, Taisy Roseburg-Poulino, in De Telegraaf. Tot nu toe was onbekend dat Famke ten tijde van haar Jinek-blunder een manager had; ze was net opgestapt bij het bureau van Ali B en het leek erop dat er geen nieuwe manager was om haar te behoeden voor deze televisieblunder.

Die manager was er dus wel, maar Taisy vond het optreden van Famke als coronacriticaster kennelijk niet zo’n slecht idee. Sterker nog: ze was ook gewoon aanwezig bij de uitzending.

Taisy in De Telegraaf: “We hadden alles een paar keer heel goed doorgenomen, geoefend met de vragen en antwoorden en Famke Louise ging voorbereid het programma in. Ze had een duidelijk verhaal. Ik denk dat het toch spannender was dan voorzien, als je daar een keer zit, met camera’s en lampen.

Moet deze manager niet een beetje de hand in eigen boezem steken? “We hadden misschien geen rekening gehouden met anderen die op haar reageren. Dat is intimiderend, zeker als je de enige bent met een bepaalde visie.

De mediastorm die losbarstte had manager Taisy naar eigen zeggen niet ingecalculeerd. “Maar Famke Louise is wel wat kritiek gewend, omdat ze kritiek krijgt op alles wat ze doet.

Of het allemaal veel beter was gegaan als Famke nog bij het bureau van Ali B had gezeten, is overigens maar de vraag. Ali B lag onlangs zelf onder vuur, omdat hij per se homo’s ‘flikkers’ wil blijven noemen. Ook hij werd gefileerd in de talkshow van Eva Jinek.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen