Mogelijk aanslag op moeder Miljuschka Witzenhausen

Geplaatst op ma 12 okt 2020 om 8:25

De moeder van BLVD-ster Miljuschka WitzenhausenAstrid Holleeder, denkt in maart te zijn ontsnapt aan een aanslag op haar leven. Ze wist ternauwernood weg te vluchten. Dat meldt De Telegraaf vandaag op zijn voorpagina. De zus van topcrimineel Willem Holleeder leeft al jaren ondergedoken, omdat ze vreest voor een moordaanslag op haar leven. In maart wilde op een geheim adres een bezoek brengen aan haar moeder, maar werd ze naar eigen zeggen opgewacht en belaagd.

Astrid, de belangrijkste getuige in het Holleeder-proces, schrok zich een hoedje toen de man verdachte bewegingen maakte en leek een liquidatie te willen uitvoeren. Ze vluchtte een flat in en wist gelukkig te ontkomen.

Eenmaal in de flat heeft Astrid nog een foto gemaakt en zag ze de belager wegvluchten op een gereedstaande fiets. “Denk eens goed na Wim. Weet jij toevallig wie die jongeman is die mij bij mama’s geheime adres stond op te wachten?“, schrijft ze in de herdruk van haar boek.

Afgelopen zomer zou ook zus Sonja Holleeder zijn ontsnapt aan de dood. Terwijl ze in de auto zat, zou een andere automobilist een vuurwapen op haar gericht hebben. Ze ontkwam door weg te vluchten, waarna er een politiehelikopter werd ingezet.

Miljuschka sluit niet uit dat zij zelf wordt omgelegd als ze haar moeder niet te pakken krijgen. “Ik kijk dertig keer vaker over mijn schouder dan een ander, en overweeg zorgvuldig alles wat ik in de buitenwereld doe. Maar als dat niet genoeg is; kóm dan maar“, zei ze eerder.

Het Telegraaf-artikel ‘Alarm om mogelijke aanslag op leven Astrid en Sonja Holleeder’ van John van den Heuvel kunt u hier lezen.

Foto: RTL
20 Reacties op “Mogelijk aanslag op moeder Miljuschka Witzenhausen”


 1. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Leuke familie is het toch, als iets je niet zint het afdwingen met geweld…

 2. mrGer

  Kan niet anders dan de dames sterkte wensen. Boek gelezen en bijna niet te bevatten wat zij hebben mee moeten maken en onder welke angsten zij leven. Wens hen ongelofelijk veel goede moed.

 3. 🗣(wordt VAAK verwijderd...)

  De herdruk van haar boek moet ook verkocht worden…. Ik geloof niks van dit verhaal. Net zo goed als het boek ongeloofwaardig is!

 4. Dick Sac

  Mogelijk?

  Gevaarlijke gekken werken er bij RTL en de Telegraaf.

 5. Chelsey

  Rete-spannend Mil! Alvast een trailer aan het doen voor een nieuwe Videoland-serie misschien? Dat wordt straks nagelbijten voor Peppi van der Vorst en consorten!

 6. robert

  Ik vind het niet oké om de moeder erbij te betrekken hier in De Mediacourant. Hebben jullie geen moreel kompas of zo?

 7. Kwebbeldick

  Klootjesvolk.

 8. Ik

  Met die extra kilo’s van haar is het wel makkelijk raken met schieten

 9. Bromsnor

  Goh, ik wist niet dat zij het nichtje was van de Neus.

 10. Chelsey

  Vorig jaar is in de rtL-kelders van Herr Bertelsmann’s Luxembourg open riool Boulefart het moreel kompas totaal kwijtgeraakt! Helaas is het Peppi van der Vorst en consorten vooralsnog niet gelukt om het terug te vinden! Het rtL van de lage landen zakt daarom langzaam maar zeker verder weg in het Nederlandse polderlandschap!

 11. mediavolger

  Als de moeder van deze dikke, volgevreten, publieksgeile troel(recepten zijn totaal ongezond), zo beschermd moet worden, dan is dit domme mokkel dus totaal verkeerd bezig
  Maar ja , alles voor de publiciteit, zelfs achter de desk van een roddelrubriek gaan staan, als Astrid zo afgeschermd moet worden waarom gaat dit domme varken dan steeds de publiciteit zoekn, als je een keer op bezoek gaat bij je moeder weten ze meteen waar ze woont
  Maar ja, het ei waar ze uit gekropen is weet niet beter, dom geboren, nooit wat bijgeleerd

 12. jmp

  Echt, geen hond wist dat deze mevrouw de dochter van en het nichtje van is. Ze heeft zich op schandalige wijze geprofileerd over de rug van haar familie. Voor die tijd was deze mevrouw een behoorlijk nobody in BN-ers land. Maar ach, daar zijn wel meer figuren goed in, niet waar mevrouw Lourens?

 13. Tino

  Ik geloof er niks van, als zij dood moet dan gaat zij, er is niemand die een pistool trok En op haar richten , en natuurlijk kon zij ontsnappen en natuurlijk is er niemand aangehouden. En dan die miluscka die eerst haar volgers verteld dat het niet erg is om dik te zijn en dat je van jezelf moet houden en dan vervolgens zelf op dieet gaat en dat zij werd genomineerd voor beste presentatrice klopt ook niet

 14. Bambi

  Debieltje jmp was zo’n beetje de enige Nederlander die het niet wist. En dan je eigen onwetendheid aangrijpen om beschuldigingen te uiten, dan ben je wel een heel zielige kutkneus.

 15. Ernestine

  Ik@wat ben jij een vreselijk fout iemand🤢

 16. Volger

  Ome Willem zou wel gek zijn om met het hoger beroep in het vooruitzicht zijn zussen iets aan te doen!!! Dit is marketing voor de herdruk, die deze week uit gaat komen en de media framen en framen!!! Frisse dames, ik zou als ik het OM was ze toch nogmaals weer op hun verklaringen gaan ondervragen en die dochter vindt het maar wat interessant om in elk interview te melden, dat ze het nichtje is van…!!! Stelletje grappenmakers!!!

 17. 😷Paulus

  😷Jammer dat deze mooie vrouw👩‍🦳uit zo’n familie komt. Geen eer aan te behalen. Ze wordt er altijd mee geconfronteerd. Jammer. 🤔

 18. colette

  Doodeng zo een crimineel in je familie die houdt niet op arme Mil

 19. Kamp Vught

  We weten allemaal dat het een keer mis gaat met Sonja en/of Astrid, de prijs is erg hoog…

 20. f3

  @Bambi,

  Mensen die anderen zo makkelijk ´debieltjes´ noemen, zijn dat meestel zelf . Of half.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.