Mogelijk aanslag op moeder Miljuschka Witzenhausen

De moeder van BLVD-ster Miljuschka WitzenhausenAstrid Holleeder, denkt in maart te zijn ontsnapt aan een aanslag op haar leven. Ze wist ternauwernood weg te vluchten. Dat meldt De Telegraaf vandaag op zijn voorpagina. De zus van topcrimineel Willem Holleeder leeft al jaren ondergedoken, omdat ze vreest voor een moordaanslag op haar leven. In maart wilde op een geheim adres een bezoek brengen aan haar moeder, maar werd ze naar eigen zeggen opgewacht en belaagd.

Astrid, de belangrijkste getuige in het Holleeder-proces, schrok zich een hoedje toen de man verdachte bewegingen maakte en leek een liquidatie te willen uitvoeren. Ze vluchtte een flat in en wist gelukkig te ontkomen.

Eenmaal in de flat heeft Astrid nog een foto gemaakt en zag ze de belager wegvluchten op een gereedstaande fiets. “Denk eens goed na Wim. Weet jij toevallig wie die jongeman is die mij bij mama’s geheime adres stond op te wachten?“, schrijft ze in de herdruk van haar boek.

Afgelopen zomer zou ook zus Sonja Holleeder zijn ontsnapt aan de dood. Terwijl ze in de auto zat, zou een andere automobilist een vuurwapen op haar gericht hebben. Ze ontkwam door weg te vluchten, waarna er een politiehelikopter werd ingezet.

Miljuschka sluit niet uit dat zij zelf wordt omgelegd als ze haar moeder niet te pakken krijgen. “Ik kijk dertig keer vaker over mijn schouder dan een ander, en overweeg zorgvuldig alles wat ik in de buitenwereld doe. Maar als dat niet genoeg is; kóm dan maar“, zei ze eerder.

Het Telegraaf-artikel ‘Alarm om mogelijke aanslag op leven Astrid en Sonja Holleeder’ van John van den Heuvel kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen