Schiphol stopt boze Sander hutjemutje in vliegveldbus

Sander Schimmelpenninck vindt dat zijn woon-werk-verkeer tussen Zweden en Nederland wel heel onaangenaam wordt, nu Schiphol steeds vliegveldbussen inzet om passagiers van en naar het vliegtuig te brengen. Dat laat hij weten op Twitter. De Quote-beroemdheid is er echt niet blij mee en trekt via de socials aan de bel bij de luchthaven. “Hoi Schiphol, waarom proppen jullie sinds corona mensen als sardientjes in overvolle bussen naar de vliegtuigen?“, vraagt hij aan de webcare-afdeling.

Het is volgens Sander volstrekt onnodig, aangezien het ‘rustiger is dan ooit en er genoeg slurfjes zijn’. “Laat me raden: dat is goedkoper.”

Sander vindt dat hij hierdoor onnodig in gevaar wordt gebracht. “Iedereen moeilijk doen met zeepjes en 1,5 meter, maar Schiphol stopt iedereen gewoon 20 minuten in bomvolle stilstaande bus, met mensen rochelend in je nek.

Er wordt in die bussen geen onderscheid gemaakt tussen businessclass en domrechts economyclass-volk, meent Sander. “Topservice hoor, al vind ik het ergens ook mooi dat business class ook volkse aerosooltjes moet happen van jullie.

Staan KLM en SAS dan niet gewoon aan een slurf, vraagt iemand zich af. Sander: “Cityhoppers altijd met zon bus tegenwoordig.

Moet Sander überhaupt niet eens aan zijn ecologische voetafdruk denken? “Iedereen die ‘ga dan niet vliegen’ of een vergelijkbaar non-argument heeft gaat in de block.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen