Luuk Ikink liquideert tv-viroloog Angela de Jong

Geplaatst op za 10 okt 2020 om 9:00

Luuk Ikink zorgt eindelijk eens voor ophef. Hij viel gisteren in RTL Boulevard frontaal ’s lands nieuwste tv-viroloog aan: Angela de Jong. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Angela begint zichzelf een beetje te overschatten en bemoeit zich in talkshows nu ook al met serieuze onderwerpen. Zo kaapte ze in de donderdag-Op1 volledig de discussie over de coronamaatregelen. Wat een hypocrisie, vindt Luuk, die wijst op Angela’s kritiek op andere BN’ers met een coronamening.

Angela begon te roepen dat ze zich ‘doodergerde’ en dacht het allemaal beter te weten dan de econoom en het OMT-lid aan tafel. Al snel plaatste presentatrice Welmoed Sijtsma er een disclaimer bij: hier was een ‘burger met een onderbuikgevoel’ aan het woord.

Het was hypocriete tv, vindt Luuk. “Het was best wel een raar moment ineens. Heel veel mensen hebben zich er enorm aan geërgerd.”

Collega Bridget Maasland: “Het was middenin het gesprek.

Vervolgens kwam Luuk met een enorm rake roast van Angela de Jong: “Ja, Angela begon zich ermee te bemoeien en ze had overal wat informatie vandaan gevist. Ik had wel het gevoel van: iedereen heeft een mening hierover, en iedereen heeft weleens het gevoel van: moet het dan niet anders? Maar je moet ook wel een beetje kunnen inschatten wanneer jouw mening nou relevant is of wanneer je het moet overlaten aan de presentatoren van het programma die ook wat kritische vragen zouden kunnen stellen. Dat had zij niet helemaal door op dat moment.” Ai.

Bridget: “Dat heeft ze vaker niet door.”

Imitatie-Angela Rob Goossens: “Het is ook een beetje de valstrik van talkshows, die van tevoren zeggen: ‘Als je wat vindt, moet je het gewoon zeggen!’

Luuk: “Zij heeft in columns continu gezegd: ‘BN’ers met een coronamening, jullie moeten gewoon je mond houden, want daar heb je helemaal geen verstand van.’ En nu zat zij daar als een soort Angela Osterhaus viroloog te spelen. Het was een beetje vreemd.”

Foto: RTL
62 Reacties op “Luuk Ikink liquideert tv-viroloog Angela de Jong”


 1. Ome Cor

  Miaaaaaauw

 2. Smerig Zwijntje Geronimo

  Het verbaast me sowieso dat de media na een half jaar nog steeds die RIVM klakkeloos overneemt als onvervalste buikspreekpopjes. Wat is hier aan de hand?

 3. Hanna

  Wat zijn mensen toch eigenlijk vreselijke wezens. Yuk
  We hebben samen miljoenen jaren van ontberingen, ziektes, wilde beesten, natuurrampen, honger en koude overleefd en nu hebben we eindelijk veiligheid en comfort, maar hebben we nog steeds geen compassie voor elkaar.

 4. Douwe Scha

  Imitatie-Angela Rob Goossens: hahahahahahaha

 5. Zomaar

  RTL-Boulevard beschuldigt iemand anders van hypocrisie, dat is lachen.

 6. Een ander geluid

  Woensdag zit Hugo de Jonge te ijdeltuiten over de gevalideerde snel test. In Op1 was Kluitmans enthousiast een noemde het een game changer. Gisteren Rutte bij zijn persconferentie we moeten eerst kijken of ze werken.
  Dat is er aan de hand. Ze willen niet verder.

 7. Pettie Fart

  Lelijke vent moet zijn muil houden. Als je bij Neerlands grootste roddelhok Boelevaar werkt heb je sowieso geen recht van spreken, zielig figuur.

 8. Dries Roel Vink

  Die dikke hamster is niks meer dan een omhooggevallen huisvrouw … Onbegrijpelijk dat zij zoveel aandacht krijgt om haar nietszeggende mening te ventileren. Rot op met die domme muts!

 9. west*the one and the lonely

  is hij niet van de Josti band ? Man, doe iets aan je hoofd je ziet er niet uit!
  Wie deze man heeft aangenomen voor tv , moet dronken zijn geweest !

 10. Bart

  Bridget zelf heeft ook een hoop dingen van zichzelf niet door. Dat ze na Hazes totaal ongeloofwaardig is geworden als presentatrice van Boulevard en De Zwakste schakel.

 11. HansR

  Ik denk dat Angela heel erg de gevoelens van de meeste mensen verwoordde.
  Weer eens zo’n “expert” die even kwam vertellen dat hij de oplossing wist, gewoon de oudjes opsluiten, zonder enig begrip dat de jeugd deze weelde waarin we leven aan die ouderen te danken hebben. De kinderen gewoon blootstellen aan de corona ellende, toch geen kans op blijvende lichamelijke ongemakken. Angela had groot gelijk deze kletsmajoor in zijn geraaskal te onderbreken.

 12. HansR

  aanvullend :Ook Luuk Ikkink raaskalt en bewijst dat hij een roddeltante zonder inhoud is

 13. Bob Oeverloos

  Zo gek is de reactie van mw Angela niet. Vooral nu blijkt dat de “deskundigen” van al die instanties ook maar wat voor zich uit lulden en anderen napraten. Tel dat gezwabber van beslissingen en de repressieve uitspattingen an torenhoge boete’s en strafbladen, verantwoordelijken die énbpublic hun reet afvegen met de zelf verzonnen regels..niet zo gek dus. Komt bij dat ik oersoonlijk haar een topper vindt!!

 14. Bob Oeverloos

  Vol met zetfouten maar ja, lekker wichtig!!

 15. Poe-Poe

  Er zijn maar weinig Bn’ers met corona.
  Hmmm 🤔🤔🤔

 16. west*the one and the lonely

  Wat een verademing als je je tv persoonlijkheden op de Duitse Italiaanse of Spaanse tv ziet en vooral onze dames bij de NPO en met name bij het NOS journaal!
  gewoon representatieve vrouwen om naar te kijken , en geen vrouwen extra belegen 50 60 plus zoals bij RTL die zijn echt over de datum !Alleen Catherine Keyl dat is gewoon een heerlijke vrouw , zo sensueel zo echt !

 17. Albert

  Die Luuk is zo een rare lelijke vent.
  Net zo arrogant als Albert die alles beter weet.

 18. PeeWeeJee

  Luuk Ikkink wil dan dat mensen hun mond houden? Die Angela de Jong heeft het volste recht om iets te roepen als ze aan tafel zit van zo’n leuterprogramma als het voor de zoveelste maal over allerlei onzin op TV gaat over serieuze zaken als Corona. Die gasten kunnen dr. prof. of ing. voor hun naam hebben, maar er komt tegenwoordig zelden nog iets zinnigs uit dan onzin zonder enige onderbouwing. Prima dat dit soort mensen er zijn om al die onzin op TV met louter nog Corona-onderwerpen aan te pakken. Dat Boulevard, met name door roddeltante en eenheidsworst Ikkink daar een roast op wil zetten is natuurlijk lachwekkend!

 19. mrGer

  Die Ikink heeft het niet door. Angela de Jong heeft het volste recht om een mening te hebben en zaken in twijfel te trekken. Waar maakt hij zich ineens druk om?

 20. annoniemus

  De bebrilde blotekontenkop maakt weer wat geluid , wat een tragische non figuur is dat !!!!!!

 21. Rob

  Mondkapjes langdurig dragen veroorzaakt blijvende long- en hersenschade. Waarom? Omdat je met een kapje op elke keer je uitgeademde lucht weer inademt. Weliswaar met een klein beetje nieuwe zuurstof maar dat is te weinig. Verder adem je ook loslatende vezels van het mondkapje in due in de longen komen. Hebben we na de asbestlongen over paar jaar mondkapjevezelslongen.

  Arrsen en chirurgen dragen medische maskers die betere zuurstofdoorlaat hebben maar ook alleen tijdens het werken en direct contact met de patiënt. Een chirurg zal na de operatie het masker afzetten en dat is niet voor niets.

  Beperk het mondkapjes gebruik dan ook alleen tot binnen bij kortstondige winkelbezoekjes etcetera en ga die kapjes niet de hele dag dragen.

 22. Rob

  Er lopen inmiddels ook al kinderen rond met ontstoken gelaat door langdurig dragen van mondkapjes in de scholen.

 23. Rob

  Het in en uitademen via een mindkapje is eigenlijk bijna vergelijkbaar als in een zak in en uitademen

 24. robb

  Angela kreeg gisteren al gelijk , Marion Koopmans vertelde gisteren bij nieuws uur dat jongeren wel degelijk heel ziek kunnen worden en daar heel lang last van blijven ondervinden .

 25. MARC

  #Rob

  OVERDRIJVEN is ook een vak
  Er zijn duizenden mensen die jaar in jaar uit al mondkapjes dragen i.v.m met hun werkzaamheden van minimaal 8 uur per dag
  En die hebben ook nergens last van
  En daar ben ik er zelf 1 van

  Als we allemaal niet zo koppig doen in Nederland en in publieke binnenruimtes een mondmasker zouden dragen
  De 1.5m afstand houden, goed handen wassen en wat meer thuis zouden blijven dan is het virus vrij snel onder controle

 26. Petty Fart

  Luuk is een topper en ook zo knap en wat een lijf, ik zou hem wel eens in het leer willen zien want ik ben een leernicht.

 27. Pettie de echte Fart

  ^^^ Petty, optiefen lamzak!

 28. robb

  Bij op1 een ic ards van middelbare leeftijd die op de ic heeft gelegen is na een half jaar nog niet weer de oude , alles vergelijken met het dunbevolkte zweden 9 miljoen zweden over een land die 11 keer zo groot is Nederland.

 29. Trudy

  Angela had weer wat verkeerds gegeten blijkt. Zoals eigenlijk dagelijks…
  dan begint dat lijf te protesteren en begint ze heftig publiekelijk te boeren.
  Al die valse lucht moet er toch uit…
  Wat zal het hebben gestonken daar….

 30. Wim

  Luuk heeft helemaal gelijk. En zoals de sidekick van wilfred zou zeggen. Angela kan beter een zak chips open trekken en op haar dikke reet tv gaan kijken.

 31. ome H

  Ben fan van de stukjes van Angela maar hier heeft Ikink gelijk

 32. Observant

  Ikink weet kennelijk niet wat hypocrisie betekent. Angela is arrogant, pedant, betweterig en vooral zeer licht geraakt. Oftewel; ze is in de overgang.

 33. west*the one and the lonely

  ik heb nooit nergens last van alleen als ik C KEYL zie , dan krijg ik goesting

 34. Auguust

  Spuit 11 geeft ook modder. Die roddelnicht Ikink moet zwijgen over hypocratie. Als je je centen moet verdienen middels een ordinaire roddelprogramma ben je wel heel diep gezonken. Datzelfde geldt voor Maasland die na haar mislukkingen op de kwelbuis en haar gescharrel met Hazes totaal ongeloofwaardig is geworden. Angela had volkomen gelijk toen ze zich in de discussie mengde zit tenslotte niet voor niets aan die tafel. Zij zei teminste wat zinnigs! Bravo Angela ga zo door.

 35. Bob Oeverloos

  Een mondkapje hoe trendy zelf gemaakt of vervaardogd van het onjuiste materiaal is gevaarlijk voor jouw persoonlijke gezondheid en net zo nuttig als een stoplicht op de maan.

 36. Albert Verhinderd

  Net als Angela is Luukje nooit te beroerd een open deur in te trappen.

 37. Wessel

  Ongelooflijk hoe bang mensen zijn. Ook hier in de comments. Vond het sneu voor Angela. Ziekelijk bang gemaakt door haar eigen krantje. Met zijn allen kapot voor een klein beetje.

 38. JohanV

  Aldus minkukel Ikink.

 39. 😷Paulus

  😷Loekie heeft gelijk. Per heden alle virologen degraderen tot een lagere niveau, en miss piggy 🐷benoemen tot de belangrijkste viroloog van NL. 🥴😉

 40. west*the one and the lonely

  Mensen die zich bang laten maken hadden al hersenschade voordat Corona kwam.

 41. west*the one and the lonely

  Mondkapjes halen niets uit. In landen waar die kapjes al maanden verplicht zijn zoals Spanje laait het virus ook weer enorm op de laatste tijd.

  We moeten gewoon accepteren dat wij onderdeel zijn van de natuur en niet alles kunnen tegenhouden. Ziektes zijn een van de natuurlijke middelen om soorten niet te dominant te laten worden op de planeet.
  De mens is al heel lang te dominant en daar maakt de natuur nu een einde aan. :)

 42. Jan Droplol uit Staphorst

  Geloof dat ik meer lezers heb dat tv kijkers wat een succes, en de dubbegangers die mij nadoen zijn ook weer aanwezig!

 43. Jan Droplol uit Staphorst

  Er zijn al heel wat droplollen voorbij geweest

 44. A

  @Hanna
  Aardig eens met je woorden. Misschien hebben velen het gewoon ‘te’ goed. En tja, de sociale media, je kunt wat je invalt, meteen op het net mikken.
  Doe ik ook aan mee …

 45. Lariekoek

  We kunnen het Angela niet aanrekenen, want op dat moment had ze hoge koorts.

  De oplopende besmettingen zijn veroorzaakt door de beweging #ikdoenietmeermee, die het verlengde is van de beweging viruswaanzin.

 46. Ikke

  Laat dat corona gebeuren aan degene die er voor opgeleid zijn, ze doen samen met vele anderen uit de wereld hun stinkende best het corona de wereld uit te helpen. Iedereen die er niks van weet moet eens leren hun mond hierover te houden! Trouwens over alles waar ze niks van weten. Het zou fijn zijn als alle roddelprogramma’s van de buis gehaald werden. Zijn we ook van alle rare reacties af!

 47. J. Bloemheuvel

  Hoe in vredesnaam kunnen normale
  mensen zich nu opwinden over het in
  en in trieste medewerkster van ’s lands
  kleinste dagblad?
  AD dus.
  In mijn omgeving heeft dit blaadje een
  minder flateuze naam en lijkt zij, afgaande op
  diverse uitlatingen ook al de bijnaam te hebben
  van één van de zgn vrouwelijke MUPPET figuren.

 48. J. Bloemheuvel

  Bij deze de hartelijke groeten voor miss
  PIGGY van Kermit.

 49. Smerig Zwijntje Geronimo

  @J. Bloemheuvel
  AD, de krant die fout was tijdens de coronacrisis misschien?

 50. Lies

  Ze kon zich niet inhouden. Haar mening moest even worden geventileerd. Zeg dan niets.
  Hou het gewoon bij het opheffen van de NCRV, het opblazen van carrieres van BN-ers, je druk maken over Bridget en Dreetje of een achterlijk conservatief standpunt innemen over wie wel of niet geschikt is om de rol van Jezus te spelen in The Passion.

 51. Petty Fart

  Lies ‘Denk jij soms dat iemand hier op jou onzinmening zit te wachten? Muil houden ! (Wat een irritant k.tkind)

 52. Petty Fart

  Lies ‘Denk jij soms dat iemand hier op jou onzinmening zit te wachten? Muil houden! (Wat een irritant k.tkind)

 53. Marianne

  Imitatie Angela Rob Goosens haha. Love it.

 54. anoniem

  Dat gezwets bij OP1 is sowieso vaak niet om aan te horen.. Ik kan een uitzending meestal niet helemaal uitzitten.. :-)

 55. Mousy

  Luuk heeft hier gewoon een punt.
  Angela meet iedereen de maat als het om de mening van BN’ers over corona in de media gaat, wat doet ze zelf… juist.
  Jongeren mogen dan misschien minder (ernstige) klachten hebben of krijgen, maar ze besmetten hun ouders en grootouders of andere kwetsbaren, die belanden in het ziekenhuis of IC.

 56. Anesthesist met specialisatie bier

  west*the one and the lonely
  za 10 okt 2020 om 11:06
  ik heb nooit nergens last van alleen als ik C KEYL zie , dan krijg ik goesting

  Goesting om een krat bier naar binnen te keilen, zodat men laveloos C KEYL over zich heen laat gaan.

 57. Koos

  Het reageerbuisje waar dat gedrocht is verwerkt was zeker vervuild met zware metalen. Wat een downy.

 58. Corona-hoax

  Hoe noem je heel veel besmettingen en amper doden ? IMMUNITEIT!!!!
  #STOPWHO-FASCISME van Herr Hugo und Führer Mark

 59. Chelsey

  Angela de Jong is geen BN’er maar is een zelfbenoemd tv recensente c.q. columniste van (A)ngela (D)agblad! Zo iemand staat natuurlijk vér boven een BN’er. Onlangs nog heeft ze daarom in één van haar columns BN’ers met klem opgedragen om hun corona meninkjes vooral voor zich te houden, aangezien ze totaal geen verstand van zaken hebben! In de tussentijd vist zij zelf wél allerlei informatie uit diverse media vandaan en doet daar eerst hoogstpersoonlijk een zuinig plasje overheen. Om vervolgens middels flinke onderbuikkramp de boel publiekelijk helemaal onder te gaan zitten schijten in diverse talkshow tafels! Et voila, de geboorte van zelfbenoemd virologie kenner Angela de Jong!

 60. JoopH

  Maar de omroepen doen er zelf aan mee, hebben jullie ooit goed op Angela’s gezicht gelet als ze iets zegt? Volgens mij krijgt ze het ene orgasme na het andere als ze weer eens mee mag doen, maar ze zat woensdagochtend bij Wakker Nederland en ’s avonds bij Op1! Waarom?.?.

 61. Piet Pannelap

  SVP Luuk Kukelekuuk ‘liquideren’. Vrijwillig wil die nerd niet van de buis af. Dan maar zo.

 62. Jan

  Wie zijn er nu eigenlijk de dupe aan het worden van dit coronavirus? Veel mensen die er zgn alles van weten in ieder geval niet. Wat is er nu echt aan de hand?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.