Linda de Mol had in januari al corona: ‘Een van eersten’

Geplaatst op do 15 okt 2020 om 17:20

Linda de Mol verraste de kijkers van De Vooravond vrijdag behoorlijk toen ze tussen neus en lippen door onthulde dat ze het coronavirus al gehad heeft. Ze voegde vanmiddag in De Coen en Sander Show toen dat ze het in januari al heeft opgelopen. Dat was te horen op Radio 538. Nog ruim voordat het RIVM op 27 februari het eerste coronageval in Nederland constateerde, had Linda er al last van. “Ja, ik heb het gehad, ja, en al heel vroeg. Ik ben best heel erg ziek geweest“, legt ze uit.

Linda is niet recentelijk besmet geraakt. “Het was al voordat bekend was dat het in Nederland speelde, corona. Ik dacht dat het een normale griep was, maar die was wel heel heavy.”

Er moest destijds een zeer kostbare opnamedag worden afgezegd. “Ik heb toen opnames moeten afzeggen, wat ik nog nooit in mijn leven gedaan heb. Normaal neem je een paar paracetamolletjes en dan gaat het wel weer, maar ik kon echt niet meer op mijn benen staan. Én benauwd én geen reuk en geen smaak én hele hoge koorts.”

De tv-koningin had eigenlijk alle symptomen. “Maar ik wist toen nog niet dat het corona was. Ik ben toen niet getest. Toen ik later al die symptomen hoorde, dacht ik: nou, dat kan bijna niet anders. En ik bleef maar zo moe. Toen ergens in het voorjaar ben ik getest en toen bleek dat ik antistoffen in mijn bloed had.”

Linda keek niet raar op van die antistoffen in haar bloed. “Ik ga ervan uit dat ik het dus al in een heel vroeg stadium gehad heb, ergens eind januari al. Ik hoorde inmiddels dat er al veel meer mensen zijn waarvan bekend is dat ze het misschien al eind december of in januari hadden.”

Ik heb er niks aan, want op de set ga ik mee met alle andere voorzorgsmaatregelen, want ze weten natuurlijk nog niet of je het een tweede keer kan krijgen. Die antistoffen had ik in mei, dus of ik ze nu nog heb, weet ik niet.

Foto: BNNVARA
52 Reacties op “Linda de Mol had in januari al corona: ‘Een van eersten’”


 1. Israëliet

  liegbeest en een domme Germaan.
  Ze is geen haar beter dan alle Europeanen en moslims op deze wereld.

 2. D2

  Heb het momenteel.
  Alleen verkouden en geen smaak&geur.
  Voor de rest valt het mee.

 3. Wilfred Genee

  Ik moet veel poepen.

 4. snoezigkleinhertje

  Dat wijf is net zo debiel als dat achterlijke neefje .

 5. Mevrouw Post van Gisteren

  Wat ben je toch een eerlijk mens.

  Trouwens alle Molletjes. Door kan de RTL kliek nog heel veel van leren!

 6. snoezigkleinhertje

  Dat achterlijke neefje van dat debiele wijf loopt zeker corona te tanken op Lesbos .

 7. Chantal Janzen

  Als je met je infantiele flopshows niet meer scoort maar nog wel met een verhaaltje dat toch niet nagecheckt kan worden. Gaaaaaap.

 8. Oudemanvan74weetbeter

  Jaja… ‘t zal wel niet….

 9. Leon, Israël

  Haar neefje is rabiaat antisemitisch en gelooft in een wereldwijd allesomvattende complot. Germanen, autochtonen en Arabieren zijn de beste maatjes van elkander. F@ck ze!

 10. ano@niem.nl

  Er zijn zo veel nederlanders die januari en februari het al gehad hebben, bleek ook uit bloedtests. Je kan er helemaal niets van op aan. De koers van dit kabinet met lockdowns en halve lockdowns. Bij een normaal griepvirus doen we dit ook niet en lopen de ziekenhuizen ook vol en krijgen verplegers ook griep.

 11. Patrick

  Natuurlijk was Linda de allereerste, want Linda is een heel ‘bijzonder’ kindje.

 12. LLRV

  Moet ze niet met John brainstormen? Een tv format? Corona with the Stars?

 13. Delano

  Dikke Linda het varken moet weer aandacht trekken.
  Ze heeft gewoon last van vetzucht.

 14. Umfufu

  En waar heeft ze het dan “opgelopen” ?
  Carnaval ?
  Portugal ?

 15. Jantien Visser

  Och hemel in januari al! En niet eens op de IC? Hoe kan dat nou. Begin dit jaar wenste je alleen je ergste vijand dit virus toe, want het sloeg behoorlijk om zich heen. Nu hebben ze alleen het woord ‘besmettingen’ in de mond, maar die besmetten verdwijnen amper in bed, laat staan naar de IC.

 16. Minda de Lol

  Ik had al corona in 1972.
  Ik ben GOD ZELF!!!!!

 17. Geert Wil Wel

  Pinokkia

 18. Willie

  – Justitieminister Ferd Grapperhaus reageert „verbijsterd” op de beelden van een feestende menigte woensdagavond op het Plein in Den Haag, op een steenworp afstand van de Tweede Kamer. „Ik dacht: dit is helemaal verkeerd”, zegt de bewindsman.

  Terwijl het land nog niet bijgekomen is van verbijstering van zijn eigen feest.

 19. Piet de Zwart

  Wat ern aandachtshoer is Linda de Mol, met haar ziekelijke fantasieën. Dat mens hoort opgenomen te worden in een gesloten inrichting. Zij spoort totaal niet meer.

 20. Aluhoedje Koekwaus

  Tweede week van januari: 1 keer diarree gehad, 2 keer vroeg in de avond op 2 achtereenevolgende dagen een wat rillerig gevoel, lichte verhoging, neusverkoudheid, 2 dagen geen smaak en reuk en aan het eind van de week hoesten, wat een maand aanhield, maar geen benauwdheid.

  De keer daarvoor hetzelfde rond jaarwisseling 2014/2015. Destijds was ik daarentegen wel hondsmoe, toen ik een klein eindje ging fietsen tegen de tijd, dat ik me wat beter voelde. De koorts kwam een week lang elke avond terug.

  Een paar weken geleden in het nieuws: van 2014 op 2015 kregen gezonde jonge mensen, die bijna nooit ziek waren ineens een griep, die leidde tot ziekenhuisopname met longschade achteraf.

  Wat wil ik hiermee zeggen?
  1. Wie een hekel aan Linda heeft, moet met argumenten komen en niet met kinderachtige kleinering.
  2. Dat dit ziek worden met deze symptomen er altijd al was. Toen kreeg je echter NIET elke dag alarmcijfers te zien en werd je niet erover doorgezaagd en lieten ze niet een nepcolonne met lege lijkkisten in legervrachtwagens zien. Griep, corona’s en verkoudheden nemen misschien de laatste decennia toe door meer luchtvervuiling? Misschien. Ook mede te wijten aan luchtvervuiling door de overheid d.m.v. de verzwegen chemtrails. Nota bene: er wordt beweerd dat met chemtrails ook virussen kunnen worden verspreid. Ik heb vlak voor de coronacrisis aan de avondhemel ongewone patronen van condenssporen gezien. Melkwitte luchten vanwege uitgewaaierde condenssporen zijn er nu in oktober niet meer zo opvallend. Vanwege het bereikte doel? Wie zal het zeggen. Wie zal het onderzoeken. Niet de NOS in ieder geval. De NOS wordt door idioten aangevallen en neemt meteen weer het woord complot in de mond. Een pathetisch verweer.

  Deze crisis is waarschijnlijk gevolg van het ongezien creëren van een probleem, waarna er iets ontstaat dat zogenaamde andere problemen, die toevallig vlak daarvoor werden gehypt, helpt oplossen, zoals: teveel massaconsumptie, teveel vliegen, teveel CO2, teveel stikstof, teveel boeren, teveel vlees eten, teveel barbecuen, te weinig insecten eten, teveel blanke mensen met hun eigen “dwaze” culturele en religieuze uitingen enzoverder.

 21. Lariekoek

  @Israeliet
  Wat doe je eigenlijk in Europa? Israël is trouwens een jonge Staat, want die ontstond pas in 1948, door een stukje land van de Palestijnen in te pikken!

 22. colette

  Alles voor de aandacht

 23. Andre Hazes

  Jammer Linda maar ik had het al verleden jaar Oktober.

 24. SHOW NIEUWS SBS KANAAL 37

  ik ben met corona geboren en ik ben nu 80 en loop elke maand een marathon

 25. DuraMeter

  Niemand had het in de gaten en ze heeft niemand besmet.

 26. Enzo Voorthuijsen

  Onze ongekroonde ‘tv-koningin’ had al Corona nog voordat de Chinezen het meebrachten mis kan ze beter onderweg gaan richting psychiatrische inrichting.

 27. Mousy

  Werd eerder op de avond ook al gemeld bij RTLBoulevard.

  Verder is Linda niet de enige, er waren zo’n 100-150 mensen die corona hebben gehad, zonder dat het virus al bekend was in Nederland.
  Ga mij ook maar laten testen, ben ook eind januari flink ziek geweest, wat kan duiden (met de wetenschap van nu) op symptomen van corona.

  Ook verbaasd het mij telkens weer, als iemand (BN’er) iets vertelt, dit direct in twijfel wordt getrokken.

 28. Fantast

  Ik had in 2018 corona want vorige week zijn er antistoffen in mijn lichaam ontdekt.

 29. Fonzie

  Aha dus Linda de Mol is patient zero!! Zij heeft vervolgens heel nederland besmet. Nou broertje dat wordt betalen voor je zusje!

 30. Gtstfites

  Ik had het 10 jaar geleden nou goed.

 31. Roddelpraat

  Wij van roddelpraat hebben horen zeggen dat wij zo rond midden nov, in een totale lockdown komen. Omdat wij leuk door gaan met feesten lak aan de regels hebben enz.

 32. J.P.

  Ze voldoet wel aan de criteria: oud en dik.

 33. 2306

  RTL, waarom staat Dr. Phil nog steeds niet oline? Liggen jullie weer lekker te maffen daar?2

 34. critikast

  Ze liegt, alleen zie je geen kruisje op haar voorhoofd, alleen maar makeup !

 35. Andrew

  Opgelopen door Tipi Wan

 36. Gerda

  Ach die arme Linda..
  Slechte publiciteit is ook aandacht…

 37. Jezus Christus

  Ik zoon van god stuur de corona na je toe Linda

 38. Bastiaan

  ook alles doen om maar aandacht te krijgen

 39. Lulo

  patient zero

 40. SS

  BAUDET IS EEN AANDACHTSHOER, STEM OP WILDERS

 41. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Dus wij hebben corona niet te danken aan een of andere domme egoistische zelfgecentreerde Brabantse kut babyboomer die het nodig vondt om METEEN maar te gaan carnavallen tussen de jonge mensen in een overvolle kroeg nadat hij terug kwam van een of andere vakantie (waar hij meent “recht” op te hebben, en die koste wat het kost door moet gaan) uit risicogebied; maar aan Linda de Mol!?!?

  Lock her up! Lock her up!

 42. De ware feiten

  Lijkt erop dat Linda de Mol dat zegt om interessant over te komen.
  Weer aandacht voor De Mol familie. Ziekelijk, dat is het met name.

 43. Chelsey

  Wat Linda verteld kunnen veel mensen in het land beamen, vraag er maar eens naar in je eigen omgeving! De griep die veel mensen eind vorig jaar, begin dit jaar trof was vele malen heviger dan gebruikelijk! Zelfs mensen die gewend waren om jaarlijks de griepprik bij hun huisarts te halen werden door dezelfde symptomen getroffen zoals Mevrouw de Mol omschrijft! Haar achtergrond, familie, werk of allerlei andere bijzaken staan totaal lós van haar verhaal! Linda de Mol, is een Top Vakvrouw! Een Nederlands TV Koningin dat néver nooit onttroont zal worden, daarvoor bezit zij té veel aan talent en kwaliteiten voor! Een zeer goed onderlegde Menselijke vrouw die zó in hét Nederlandse Koningshuis had gekund!

 44. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Jahoor Chelsey overdrijven is ook een vak, Linda kan niet “in het koningshuis” omdat ze niet geboren is in de familie van Oranje; snap je toch ook wel? En ik wil Linda graag bedanken voor het verspreiden van Corona; dankje Linda!

 45. Chelsey

  … Linda de Mol, is een Top Vakvrouw! Een Nederlandse TV-Koningin die néver nooit onttroont zal worden, daarvoor bezit zij immers té veel talent en kwaliteit! Kortom Linda is een zeer goed onderlegde Menselijke Vrouw die zó in hét Nederlandse Koningshuis had gekund! …

 46. Flip de Beer

  Zo ik weet nog dat een paar opnamen niet doorgingen. Linda in de voorhoede bij dit medische rampjaar.

 47. ome H

  Art scoort!!

 48. Sui Generis

  @Chelsey
  vr 16 okt 2020 om 6:42

  Wat Linda verteld kunnen …
  Een Nederlands TV Koningin dat néver nooit onttroont zal worden …

  @Chelsey
  vr 16 okt 2020 om 7:10

  die néver nooit onttroont zal worden

  Ga een cursus Nederlands volgen, uilskuiken.

 49. Merel

  onttroonD

 50. Leonardo Zuid

  wat een opluchting voor Lindette dat ze het al had toen het nog niet ordinair was.

 51. Flauwe Kul

  Linda besmet ons al jaren met infantiele tv-programma’s… Na corona is dit de ergste na-oorlogse crisis!

 52. Mark

  Misschien is zij wel dé stichtster van de grote besmettingshaard hier in NL en niet Jan met de pet die van vakantie in Italie terugkwam…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.