Lange Frans wil met Arjen Lubach aan Boulevard-desk

Lange Frans zoekt nadrukkelijk de confrontatie met Arjen Lubach, nu de VPRO-ster hem zondag voor schut heeft gezet in zijn televisiehit Zondag met Lubach. Niet alleen heeft hij hem op Twitter uitgenodigd om aan te schuiven in zijn complotshow op YouTube, ook heeft de rapper aan Boulevard laten weten open te staan voor een confrontatie aan de desk van dat programma. Het zou leuke televisie opleveren, maar Arjen is nogal teruggetrokken en wilde niet eens reageren op het verzoek.

Presentator Luuk Ikink heeft zijn redactie volop aan het werk gezet. “Lange Frans reageerde in eerste instantie wel sportief op Twitter, maar we hebben hem zelf vandaag ook nog even gesproken en onze redacteur kreeg toch wel behoorlijk de wind van voren.”

Lange Frans klonk niet zo happy aan de Boulevard-lijn. “Hij klonk ook heel erg verhit en had er wel moeite mee, denk ik zo.”

Hij verzocht Boulevard om een confrontatie te regelen. “Hij wil het ook met Arjen Lubach hier aan de desk uitpraten.

Dat lijkt niet te gaan gebeuren. “Arjen Lubach was zelf niet bereikbaar voor commentaar. Dat was wel leuk geweest anders.”

Foto: YouTube, NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen