Lange Frans ontkent theorie dat hij zelf satanist is

Lange Frans ontkent de complottheorie dat hij zélf een duivelaanbieder is. Hij garandeert dat er geen sinistere gedachte achter zijn logo ‘LF’ zit. Dat laat hij weten op Twitter. Lange Frans staat volop in de belangstelling, omdat hij zondag de hoofdpersoon was in een item van Arjen Lubach over complottheorieën. Schrijver Herman Chevrolet heeft zich een beetje verdiept in de complotrapper, kwam erachter dat er ook een complot achter zijn logo schuil lijkt te gaan en deelt dat op Twitter.

Herman kwam erachter dat als je het ‘LF’-logo van Lange Frans negentig graden naar rechts draait, je de vroeg-Koptische letter ‘rùqr’ zou krijgen, dat het symbool zou zijn van de kinderslachtende Os-god Onan.

Mijn ultieme complottheorie: anderen beschuldigen om te verdoezelen dat je zelf een duivelaanbidder bent. Bestudeer het logo van Lange Frans en trek zelf je conclusies“, schrijft Herman.

Lange Frans heeft geen idee dat hij in de zeik wordt genomen en antwoordt: “Hoe kom je hier in godsnaam bij ? :)

Herman: “Nou Frans, wat denk je zelf?

Lange Frans: “Ik kan je garanderen dat achter het samenvoegen van de letters L en F om mijn logo’tje te maken 0,0 sinistere gedachte achter zitten…

De tweet:

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen