Johan Derksen beledigt nieuwe buurman Eva Jinek

Johan Derksen heeft gisteren aan de talkshowtafel van Eva Jinek weer eens stevig uitgehaald naar zijn aartsvijand Arie Boomsma. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4.

Johan Derksen Foto: Veronica Inside

Voor de presentatrice zal het wat ongemakkelijk zijn geweest: Arie is namelijk haar nieuwe buurman. Bekend Nederland treft elkaar sinds kort ook buiten de Ring en het Gooi, want Abcoude is dé nieuwe BN’er-hotspot. Eva heeft een miljoenenwoning gekocht in het dorpje, vlakbij onder meer fitnessgoeroe Arie.

Eva liet Johan lekker uitrazen over Arie, maar ging er verder niet op in: voor je het weet is het hommeles op de buurtbarbecue.

Johan ergert zich eraan dat Arie gaat bepalen wie er wel of geen racist is in dit land. Dat kan alleen de rechter bepalen, vindt hij. “Maar niet Arie Boomsma, zo’n klootzak die dan ook nog alle adverteerders gaat bellen van: ‘Je moet niet meer adverteren bij dat programma!’”

De VI-ster ging ouderwets los. “Wat ik nog triester vind, is dat hele grote merken hun oren laten hangen en in één keer weggingen omdat Arie Boomsma aan de bel hing. Arie Nobody! Ik ga toch ook niet hier een pleidooi houden van: ‘Mensen, ga nooit meer naar de sportschool van Arie Boomsma!’ Dat is ongeveer van hetzelfde niveau”.

Eva Jinek zuinig: “Als ik je zo hoor, is het goed dat je nog een programma hebt, want dan kun je het allemaal kwijt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen