Jan Slagter woest na gala: ‘Dit zijn Instagram-prijzen!’

Jan Slagter is behoorlijk over de zeik nu Tim Hofman de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator van het jaar heeft gewonnen. De terechte winnaar zou André van Duin zijn geweest. Dat briest de baas van Omroep MAX op Twitter. Tim liet niet alleen de coryfee van de seniorenomroep, maar ook Beau van Erven Dorens achter zich. Beau gaf op de rode loper al aan dat hij vindt dat de prijs naar André moet gaan en daar is Jan het helemaal mee eens. Hij vindt het een gênante vertoning.

Jan ergert zich al langer groen en geel aan het tv-gala, maar hij vindt het nu echt een lachertje worden. “Dit is echt ongelofelijk: met alle respect voor Tim Hofman, maar André van Duin is de beste presentator! Ik roep al jaren dat het hele systeem van stemmen niet klopt! #fail.

Het is gewoon niet zoals het zou moeten zijn, vindt Jan. “Het gaat mij niet om de ring, ik feliciteer Tim Hofman van harte! Maar Televizier Ster Presentator had naar André moeten gaan.”

Je kunt tegenwoordig alleen nog winnen als je populair bent op Instagram, meent de omroepbaas. “Het is geen publieksprijs meer, maar een Instagramprijs.

EenVandaag-gezicht Lammert de Bruin is het daarmee eens. “Ik vind het wel een grote schande dat André van Duin niks gewonnen heeft. Eigenlijk slaat dat nergens op. Maar Jan Slagter zei het al eens: oudere mensen stemmen niet.

Radio 2-dj Wouter van der Goes: “Dan was de avond wel compleet geweest idd!

Maurice Wijnen en Danny de Munk in koor: “Eens!

Qmusic-muziekbaas Rob Ester is het níet met Jan eens “Haha altijd leuk, slechte verliezers. En voor alle duidelijkheid: André van Duin is veel (o.a. Groot Komiek en een zeer sympathiek mens) maar echt niet per se ‘de beste presentator’.

Foto: Roland J. Reinders | MAX

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen