Jan Roos eens met Bart Ettekoven: ‘Gordon horrorpapa’

Jan Roos is het eens met de kritiek van Weekend-baas Bart Ettekoven dat SBS 6-ster Gordon een verschrikkelijk slechte vader zou zijn. Dat heeft hij laten weten in zijn YouTube-hit Roddelpraat. Gordon heeft in het programma van Johnny de Mol aangekondigd dat hij een vrouw en kinderen wil, maar dat wordt door de buitenwacht met argusogen ontvangen. Jan vindt het een uitermate slecht idee, omdat Gordon volgens hem een narcistische, egoïstische en bipolaire mafkees is.

Jan Roos heeft het archief erop nageslagen en kwam erachter dat Gordon bijna ieder jaar roept dat hij een vrouw wil, kinderen wil of juist geen kinderen wil.

En wat zegt die klootzak nou weer? ‘Ik wil kinderen en een vrouw!’ Gordon, je bent een homoseksueel! Je krijgt helemaal geen vrouw! En dus ook geen eigen kinderen. Tenminste, dat kan met een draagmoedertje ofzo“, aldus Jan.

Gordon is volgens Jan compleet de weg kwijt. “Je zegt: ‘Ik zou best een leuke papa zijn.’ Nee! Dat zou je helemaal niet zijn. Je zou een verschrikkelijke papa zijn, want je bent namelijk een narcistische, egoïstische, monomane, totaal bipolaire mafkees. Ja? Oké, afgesloten.”

Het moet echt een afgelopen zijn met deze narcist, vindt Jan. “Elk focking jaar of het jaar erop roept hij dat hij kinderen wil of met een vrouw verder wil. Elk jaar staat dat op de voorpagina, elk jaar is dat nieuws, en hij heeft het nog nooit gedaan.”

Je gunt niet een kind Gordon als papa. Nee. Dat is een bipolaire cokejunk en die moet geen kinderen krijgen. Niet.”

Foto: SBS, YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen