Hondje Patty alsnog dood na zwartmaken dierenarts

Na het zwartmaken in de media van de reguliere dierenzorg, is het hondje Lulu van Patty Brard alsnog overleden. Ze is 12,5 jaar oud geworden. Dat meldt ze op Instagram. Patty zou haar hondje een maand geleden laten inslapen, nadat ze was opgegeven door de dierenarts. Ten einde raad kwam de tv-diva uiteindelijk bij de alternatieve dierengeneeskunde uit en na een kruideninfuus en wat acupunctuur-sessies deed het hondje het ineens weer ‘hartstikke goed’. De wens is de vader van de gedachte.

De SBS 6-ster stuurde een woeste mail naar haar dierenarts én tierde erover in de media. “Ik kreeg vandaag een mailtje dat ik volgende week nog een afspraak heb. Toen heb ik een heel kort antwoord teruggegeven. Maar dat was niet helemaal netjes geloof ik“, riep ze in Shownieuws.

De reguliere dierenzorg blijkt er toch wel wat van te weten. Het hondje van Patty Brard is helaas alsnog overleden. Ook die acupunctuursessies hebben haar niet kunnen redden.

Patty: “Allerliefste Lulu! Met pijn in ons hart hebben wij je alsnog moeten laten gaan! Weet dat je voor altijd in ons hart blijft voortleven! Papa, mama en Bibi.

Het ging er gisteren ook over in Shownieuws. “Patty heeft ze elf of twaalf jaar gehad, ze zijn destijds uitgekozen door haar dochter Priscilla en net op het moment dat zij weer in haar leven komt, is een van de hondjes ziek. Het mooie is wel dat Priscilla die hondjes nog even gezien heeft. Patty zegt: ‘Het is net alsof ze op die hondjes gewacht heeft’”, merkte Evert Santegoeds op.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen