Nepo’s Erland en Wen fietsen Sem weer in Shownieuws

Übernepotisten Erland Galjaard en Wendy van Dijk doen er alles aan om zoontje Sem van Dijk te pluggen. Het rijkeluiskind zat zaterdagavond wéér in Shownieuws om over zijn rapambities te vertellen: hij gaf een een-op-een-interview aan Mark Schaaf. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Er was geen enkele aanleiding om Sem te interviewen. Sinds zijn vorige interview aan de showrubriek twee maanden geleden had Sem letterlijk niets nieuws te melden; het was puur voor de airtime.

Sem vertelde net als twee maanden geleden dat hij het erg leuk vindt dat Nathan Moszkowicz, de manager van Lil’ Kleine, ook zíjn manager is geworden. “Een hele grote stap. Ik maak al een tijdje muziek en om nu zo’n grote stap te maken is voor mij heel leuk. Natuurlijk.”

Sem is nu 17 jaar. “Zelf denk ik: wat als ik me nu een jaartje op muziek focus? Dan ben ik 18 of 19 en dan kan ik altijd nog een studie doen. Dan ben je 19 en heb je nog zo’n leven voor je.

Net als het zoontje van Jeroen van der Boom, roept Sem dat hij alles helemaal zelf wil bereiken. Net alsof de kijker totaal niet doorheeft dat zijn invloedrijke ouders alle mogelijke ingangen creëeren om hem verder te helpen.

Sem: “Ik wil het wel echt op eigen benen doen. Ik voel me ook niet per se anders dan anderen, echt totaal niet. Ik ben ook gewoon een jongen van 17 jaar en zie me als iedereen gewoon en niet als een BN’er of beter dan iemand omdat ik een naam heb. Totaal niet. Ik voel me Sem en niet Sem van Dijk.”

Lofzang

Net als twee maanden geleden begonnen de deskundigen van Shownieuws na het item de geweldige Sem weer helemaal te bejubelen. Airen Mylene: “Fantastisch leuk om Sem zo te volgen in alles wat hij doet en dat hij zich steeds meer gaat ontwikkelen.”

De beste vriend van Erland, Ronald Molendijk: “Ja het is echt een gast nu ineens hè?

Airen: “Ja echt een gast. Een lagere stem ook. Ja, fantastisch om te zien. Groot wordt hij ook, ha ha.”

Ronald: “Ja, hij sport zich ook helemaal gek. Ik geef hem zo veel mogelijk positiviteit. Deze gast heeft zo veel mensen om zich heen: een vader, een moeder, een manager en dan word je als artiest overspoeld met goed bedoeld advies.”

Nepotisme

Sem heeft volgens Ronald erg veel aan zijn ouders te danken. “Ik ken Erland heel goed en hij is ook een begenadigd pianist. Wendy is van de dans en Xander van de muziek. Dus ja, als je dan nog geen feedback kan ophalen over muziek. Daarnaast is het gezin van de muziek. Als je daar binnen komt en in de auto zit is het altijd het nieuwste van het nieuwste en het dikste van het dikste.”

Ronald denkt dat Sem veel aan zijn ouders heeft. “Het is wel handig als je moeder, Wendy van Dijk, gewoon werkt hoe de entertainmentindustrie werkt. En als je zoon van de slager bent is dat anders.

Toch heeft Sem volgens Ronald wel echt talent. Hij zag dat vier jaar geleden al, toen ze samen in de studio zaten. “Dat was een rap. Toen dacht ik wel: shit. Als je al zo goed weet wat je van je iPhone-schermpje moet oplezen…

Rijkeluiscanta

Het zoontje van Wendy werd bekend toen zijn moeder een rijkeluiscanta voor hem lospeuterde bij een sponsor en ze dat uitgebreid deelden op de socials.

Vlak daarna probeerde Sem die bekendheid om te zetten in een carrière. Eerst ambieerde hij een tv-carrière en nu zit hij te rappen over het zware leven van een miljonairszoon.

Lees ook:
Zoontje Wendy krijgt na rijkeluiscanta ook kruiwagen (28 februari 2019)
RTL Boulevard opent met rappend zoontje Wendy (1 maart 2019)
Nepotisme: Wendy loodst zoontje Sem binnen bij SBS 6 (29 april 2019)
‘Tv-talent’ Sem van Dijk slaagt nipt voor vmbo-examen (13 juni 2019)
Wendy’s zoontje wordt rapper, applaus in Shownieuws (31 juli 2020)

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen