Hondje Patty Brard in leven dankzij acupunctuur

Het hondje van Patty Brard is van de dood gered door acupunctuur. Ze is overgestapt van de traditionele naar de alternatieve dierenarts. Dat heeft de SBS 6-diva laten weten aan Shownieuws. Patty zou haar hondje Bibi twee weken geleden laten inslapen, omdat ze niet meer te redden zou zijn. Terwijl ze naar de poelier reed om wat kip te kopen voor Bibi, wees een vriendin haar op alternatieve dierengeneeskunde. Nu is Bibi gered dankzij alternatieve therapieën als acupunctuur.

Patty is blij dat ze haar hondje niet heeft laten inslapen. “Dat hebben ze tegen mij gezegd een paar weken geleden. Mijn Lulu heeft veel te zware medicijnen gehad en dat kon het lijfje niet aan. Ik ben uiteindelijk desperaat naar een natuurarts geweest en die geeft hem nu acupunctuur en Chinese kruiden en noem maar op. Ze doet het weer hartstikke goed.”

De traditionele dierenarts ziet Patty nooit meer terug. “Ik kreeg vandaag wel een mailtje dat ik volgende week nog een afspraak heb. Toen heb ik een heel kort antwoord teruggegeven. Maar dat was niet helemaal netjes geloof ik.”

Ze is blij dat haar hondjes nog even meegaan. “Bibi en Lulu zijn dit jaar 12,5 jaar bij ons, dus het is groot feest. Er komt een boekje over hen uit, want Antoine heeft een dagboek bijgehouden over de hondjes. Ik schrijf daarin verhaaltjes. Ze krijgen ook een eigen kerstballenlijn.

Patty’s post van twee weken geleden:

 

View this post on Instagram

 

Tot ons grote verdriet kregen wij vrijdagmiddag plotsklaps het nieuws dat we Lulu maar beter konden laten inslapen. Wij waren kapot van verdriet! Zaterdagochtend begon Lulu eerst met heel veel water drinken en daarna een bakje gekookt kippengehakt weg te peuzelen! Alsof ze me wat duidelijk wilde maken…Op weg naar de poelier in de Maasstraat voor nog meer kip, belde ik met mijn vriendin en hondenlover @moniquemathijssen, zij verwees mij door naar @natuurlijkgezondedieren in de Rijnstraat in Amsterdam! Ik doorgeraced naar de Rijnstraat naar die lieve meiden die ons door t weekend geholpen hebben! We zijn net terug van onze afspraak bij de dokter van @natuurlijkgezondedieren ! Het is voor het eerst dat Lulu niet bang was voor een dokter! Hij heeft haar helemaal na gekeken en ja er mankeert hier en daar wat aan haar! Maar niets wat niet met gezonde voeding, supplementen, cbd olie en ozon therapie verholpen kan worden. De euthanasie afspraak die voor vandaag bij de reguliere dierenarts stond is afgezegd en Lulu ligt tevreden in haar mand tegen Bibi aan! Ze is nog helemaal niet klaar om bij ons weg te gaan! Voor alle duidelijkheid ze lijdt niet en wij proberen haar niet krampachtig in leven te houden! We proberen haar pijnvrij nog lekker even te laten genieten, je weet nooit zeker voor hoe lang, maar vandaag is het feest aan de Amstel! @bibienlulu #happy #dogsofinstagram #bolonkazwetna #dankbaar #taart #happymonday Dank nog @100pmagazine voor jullie begrip! ❤️❤️🐶🐶

A post shared by Patty Brard (@pattybrard) on

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen