Hondje Patty Brard in leven dankzij acupunctuur

Geplaatst op zo 20 sep 2020 om 10:00

Het hondje van Patty Brard is van de dood gered door acupunctuur. Ze is overgestapt van de traditionele naar de alternatieve dierenarts. Dat heeft de SBS 6-diva laten weten aan Shownieuws. Patty zou haar hondje Bibi twee weken geleden laten inslapen, omdat ze niet meer te redden zou zijn. Terwijl ze naar de poelier reed om wat kip te kopen voor Bibi, wees een vriendin haar op alternatieve dierengeneeskunde. Nu is Bibi gered dankzij alternatieve therapieën als acupunctuur.

Patty is blij dat ze haar hondje niet heeft laten inslapen. “Dat hebben ze tegen mij gezegd een paar weken geleden. Mijn Lulu heeft veel te zware medicijnen gehad en dat kon het lijfje niet aan. Ik ben uiteindelijk desperaat naar een natuurarts geweest en die geeft hem nu acupunctuur en Chinese kruiden en noem maar op. Ze doet het weer hartstikke goed.”

De traditionele dierenarts ziet Patty nooit meer terug. “Ik kreeg vandaag wel een mailtje dat ik volgende week nog een afspraak heb. Toen heb ik een heel kort antwoord teruggegeven. Maar dat was niet helemaal netjes geloof ik.”

Ze is blij dat haar hondjes nog even meegaan. “Bibi en Lulu zijn dit jaar 12,5 jaar bij ons, dus het is groot feest. Er komt een boekje over hen uit, want Antoine heeft een dagboek bijgehouden over de hondjes. Ik schrijf daarin verhaaltjes. Ze krijgen ook een eigen kerstballenlijn.

Patty’s post van twee weken geleden:

 

View this post on Instagram

 

Tot ons grote verdriet kregen wij vrijdagmiddag plotsklaps het nieuws dat we Lulu maar beter konden laten inslapen. Wij waren kapot van verdriet! Zaterdagochtend begon Lulu eerst met heel veel water drinken en daarna een bakje gekookt kippengehakt weg te peuzelen! Alsof ze me wat duidelijk wilde maken…Op weg naar de poelier in de Maasstraat voor nog meer kip, belde ik met mijn vriendin en hondenlover @moniquemathijssen, zij verwees mij door naar @natuurlijkgezondedieren in de Rijnstraat in Amsterdam! Ik doorgeraced naar de Rijnstraat naar die lieve meiden die ons door t weekend geholpen hebben! We zijn net terug van onze afspraak bij de dokter van @natuurlijkgezondedieren ! Het is voor het eerst dat Lulu niet bang was voor een dokter! Hij heeft haar helemaal na gekeken en ja er mankeert hier en daar wat aan haar! Maar niets wat niet met gezonde voeding, supplementen, cbd olie en ozon therapie verholpen kan worden. De euthanasie afspraak die voor vandaag bij de reguliere dierenarts stond is afgezegd en Lulu ligt tevreden in haar mand tegen Bibi aan! Ze is nog helemaal niet klaar om bij ons weg te gaan! Voor alle duidelijkheid ze lijdt niet en wij proberen haar niet krampachtig in leven te houden! We proberen haar pijnvrij nog lekker even te laten genieten, je weet nooit zeker voor hoe lang, maar vandaag is het feest aan de Amstel! @bibienlulu #happy #dogsofinstagram #bolonkazwetna #dankbaar #taart #happymonday Dank nog @100pmagazine voor jullie begrip! ❤️❤️🐶🐶

A post shared by Patty Brard (@pattybrard) on

Foto: SBS
23 Reacties op “Hondje Patty Brard in leven dankzij acupunctuur”


 1. Curryworst

  Wat goooooed!
  Het gaat weer helemaal crescendo in het leventje van onze enige echte Patty.
  Herenigd met haar dochter die gaat trouwen en wie weet wordt ze binnenkort wel oma. De hondjes weer gezond. Een biografie uitgebracht.
  Toe maar toe maar.

  Nu nog even de rechtszaak tegen je eigen zuster zien te winnen. Zo niet dan wordt het toch geen hereniging met je eigen moeder en wordt het alsnog tonnen gestolen geld terugbetalen.

 2. Brave hond!

  Achterlijk mens…..

 3. Anna Nas

  Wat een mooi (week oud) nieuws.

 4. Sjors van Sjimmie

  Wie maar dan echt wie kan dit interessant vinden..

  En nee.. geen azijn gedronken, lekker geslapen, alles gaat goed..

  Nieuwswaarde: 0
  Amuseerwaarde: -1

  Als je denk dat MC de bodem van journalistieke pulp heeft bereikt.. gaan ze er rustig overheen.. complimenten hoor

 5. Genderneutraal

  Haar Poes ook??

 6. Joe Banana

  Echte befterriërs zoals die van Patty zijn een lang leven beschoren, indien ze ongehinderd hun kunstjes mogen vertonen in hun natuurlijke habitat. Alternatieve geneeswijzen zijn dan helemaal overbodig en een lekker koekje volstaat als beloning voor de heerlijke dagelijkse verwennerij.

 7. Wilfred Degens

  Ik ben blij met dit bericht voor alle hondenvrienden met gelijke gruwelijk dramatische beslissingen om je trouwe huisvriend de levenskaars te moeten uitblazen. Ook blij voor P. Brard! Die vriendin verdient een sterren restaurant diner, lijkt mij!

 8. Hockey-meisje

  Maar die kip heeft anders wel het leven gelaten om het hondje van Brard te laten overleven.

  Party Brard, Patty Brard
  Ja, een kippenleven is keihard.

 9. Hillary C.R.

  Ik verbaas me er steeds weer over hoe goed Patty voldoet aan alle criteria van de Borderline persoonlijkheidsstoornis

  Iemand met een borderline persoonlijkheidsstoornis ervaart veel instabiliteit in zijn of haar leven. Abrupte veranderingen in gevoelens, stemmingen, relaties, zelfbeeld en gedrag zijn kenmerkend voor deze psychische aandoening.

  Een leven waarin alles van een leien dakje gaat, is eerder uitzondering dan regel. Iedereen krijgt te maken met tegenslagen: zakken voor een examen of afgewezen worden voor een baan. Ook heeft elk mens weleens een fikse ruzie met een familielid, vriend(in) of collega. Maar bij sommige mensen zijn veranderingen, mislukkingen en heftige conflicten eerder regel dan uitzondering. Ze beginnen impulsief en vol enthousiasme aan een nieuwe opleiding. Of ze vertellen dolgelukkig over hun nieuwe grote liefde. Vaak is de situatie een paar maanden later helemaal veranderd. Ze zijn gestopt met de opleiding omdat die niets opleverde, de nieuwe liefde bleek bij nader inzien niets voor hen. Er zijn mensen die dit vaak overkomt en die steeds opnieuw vastlopen in hun leven. Zij hebben mogelijk een borderline-persoonlijkheidsstoornis, meestal kortweg borderline genoemd.

 10. Albert Verhinderd

  Is dit de Story of de mediacourant? Oh wacht, de Telegraaf…

 11. Britt Scholte Lover

  Bericht van 2 weken geleden

 12. Wilfred Degens

  @Hillary CR, je illustreert hier een aardige variant op de door de massa meest aangehaalde discriminatie. Door onmiddellijk te pas en onpas te etiketteren op psychische oneffenheden in de mens welke in de schijnwerper staat. Nmm een veelvoorkomende slechte gewoonte!

 13. Tja

  Dierenarts voor een prikkie

 14. Willie

  Zit er nog leven in haar poesje.

 15. Teuntje

  Wat een armoe

 16. Patty's Poes

  Hoe spijtig dat het kreng het overleefde.
  Ik werd helemaal gestoord van het gelik van dat kreng.

 17. Antonios

  Pfff wat een geweldig nieuws. Maar om haar als diva te bestempelen?

 18. Zomaar een persoon

  Misschien zit er nog een vriendschap in met dat arme beestje dat van Linda’s ibuprofen heeft gesnoept.

 19. Ron R.

  Als ze Bibi uitlaat kan ze zelf gelijk ook even poepen in het gras.

 20. Jurgen

  Patty Brard is door alternatieve medische zorg ter wereld gekomen. Haar moeder deed een slakkenkuur en toen kletterde zij in het emmertje.

 21. Rotterdammer

  Zeker dezelfde alternatieve dierenarts waar dat veenlijk zich heeft laten verbouwen…daarom is zij hondsbrutaal, glad als een aal, rot als een rat en heeft ze 9 levens zoals een kat…

 22. Robert

  Een varken heeft tenminste nog een lief snuitje

 23. E.J

  Interessant nieuws! Dat ze goed is voor haar hondje,prima! Maar moeten wij dat weten? Altijd in the picture die Patty Brard! Wanneer gaat ze met pensioen? Lekker genieten op Ibiza!

  Mediacourant ,kom eens met serieus nieuws!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.