Hondje Patty Brard in leven dankzij acupunctuur

Het hondje van Patty Brard is van de dood gered door acupunctuur. Ze is overgestapt van de traditionele naar de alternatieve dierenarts. Dat heeft de SBS 6-diva laten weten aan Shownieuws. Patty zou haar hondje Bibi twee weken geleden laten inslapen, omdat ze niet meer te redden zou zijn. Terwijl ze naar de poelier reed om wat kip te kopen voor Bibi, wees een vriendin haar op alternatieve dierengeneeskunde. Nu is Bibi gered dankzij alternatieve therapieën als acupunctuur.

Patty is blij dat ze haar hondje niet heeft laten inslapen. “Dat hebben ze tegen mij gezegd een paar weken geleden. Mijn Lulu heeft veel te zware medicijnen gehad en dat kon het lijfje niet aan. Ik ben uiteindelijk desperaat naar een natuurarts geweest en die geeft hem nu acupunctuur en Chinese kruiden en noem maar op. Ze doet het weer hartstikke goed.”

De traditionele dierenarts ziet Patty nooit meer terug. “Ik kreeg vandaag wel een mailtje dat ik volgende week nog een afspraak heb. Toen heb ik een heel kort antwoord teruggegeven. Maar dat was niet helemaal netjes geloof ik.”

Ze is blij dat haar hondjes nog even meegaan. “Bibi en Lulu zijn dit jaar 12,5 jaar bij ons, dus het is groot feest. Er komt een boekje over hen uit, want Antoine heeft een dagboek bijgehouden over de hondjes. Ik schrijf daarin verhaaltjes. Ze krijgen ook een eigen kerstballenlijn.

Patty’s post van twee weken geleden ziet u hier.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen