Henny Huisman: ‘Zo flauw, Albert Verlinde’

Henny Huisman vindt het heel erg jammer dat Albert Verlinde hem op televisie een fossiel heeft genoemd. Het is zo flauw en onnodig. Dat heeft de tv-beroemdheid gezegd op Radio Veronica. Albert heeft een wisselvallig respect voor de sterren van weleer. Hij maakt er in elk geval geen geheim voor dat hij Henny niet heel erg hoog heeft zitten. Zelf heeft de 69-jarige presentator het niet gezien op tv. “Begrijp ik dat Albert Verlinde jou een fossiel heeft genoemd vorige week?“, vroeg Wilfred Genee.

Henny verbaasd: “Mij?

Wilfred: “Ja, Albert heeft gezegd: ‘Ik zou wel een foto willen maken met een fossiel, maar Henny Huisman kon niet. Ha ha ha.’”

Henny: “Ja… Nou ja. Daar sta ik flink boven hoor.”

Wilfred: “Ja hè?

Henny: “Ja, echt. Ja, dat vind ik zo niks, zo flauw. Nou ja, goed, het maakt niet uit, het kan mij niet beroeren in mijn gevoelens.”

Sidekick Rick Romijn: “Ik dacht dat jij een goede band had met Albert.”

Henny: “Ja, net wanneer het hem uitkomt een beetje. Ik heb voor de rest niets kwaads met hem ofzo, maar ik vind het altijd zo flauw. Je moet nooit collega’s afkammen, vind ik. Dat hoort niet zo. Maar goed, sommigen doen het wel en sommigen niet.”

Zelf kat Henny nooit collega’s af, al maakt hij voor één iemand een uitzondering. “Gordon ben ik niet zo’n fan van. Nee, die overval is vreselijk. Maar dan lees ik ook weer dat hij duizenden reacties heeft gehad en bloemen. Dat zou ik ook niet schrijven. Dat moet je voor je houden zoiets. Daar moet je bescheiden mee omgaan, vind ik.

Foto: RTL, SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen