Frits Sissing denkt dat Dionne Stax dit jaar niet faalt

Dionne Stax gaat het donderdagavond een stuk beter doen als presentatrice van het Gouden Televizier-Gala dan vorig jaar, toen ze door critici flink door de mangel werd gehaald. Dat zei Frits Sissing gisterenavond in de talkshow Jinek. Tegen alle verwachtingen in mag Dionne het dit jaar weer gaan proberen als presentatrice van het gala. Ditmaal niet met Rik van de Westelaken – hij heeft opnames voor Wie is de Mol – maar met Frits. En Frits heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt.

Gastvrouw Eva Jinek legde Frits voor: “Dionne heeft het vorig jaar gedaan en zij kreeg toen heel veel kritiek. Wat ga jij doen, zodat ze daar ontspannen staat met jou?

Frits daarop: “Dat zit hem nu al in de voorbereidingen die we gedaan hebben. Vorig jaar kwam zij op 1 oktober bij ons in dienst en ze hoorde op vakantie dat ze twee dagen na terugkomst de Ring zou gaan presenteren. Dat is eigenlijk niet te doen. Ze kende niemand van het productieteam.”

Dionne voelde zich erg onwennig, legt Frits uit. “Je weet hoe belangrijk het is dat je een veilig team om je heen hebt en je vertrouwd voelt. Dat was eigenlijk niet te doen voor haar. Nu zijn we even wat langer met elkaar bezig om het goed voor te bereiden.”

Het wordt een topshow, verwacht hij. “We hebben er allebei zin in. Het moet ook klikken met elkaar en we hebben nu al heel veel plezier gehad over de jurk die ze aan gaat trekken.”

Wat vindt hij van de kritiek van Carlo Boszhard op de zouteloze presentatie? “We zullen natuurlijk proberen om er een topavond van te maken, maar het format zoals het nu is gaat over het laten shinen van de genomineerden. Dat format is het al jaren. Het gaat niet om Dionne en mij.”

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen