Giel klust bij na salarisval, gaat kussentjes verkopen

Giel Beelen is aan het bijklussen nu hij nauwelijks meer rond kan komen van zijn radiowerk. Hij gaat meditatiekussentjes verkopen. Dat laat hij weten op Instagram. Het is financieel een moeilijk jaar voor Giel, omdat hij zijn salaris dramatisch heeft zien instorten: van 250.000 euro per jaar bij Radio Veronica tot 70.000 euro per jaar bij NPO Radio 2. ‘Fucking weinig‘, zoals Giel het zelf noemt. Hij hoopt dan ook van harte dat zijn nieuwe Kukuru-meditatiekussentje een beetje aanslaat.

Zelf is Giel er erg enthousiast over. Het kussentje is het enige artikel dat te koop is op zijn zweverige Kukuru-platform. “Ja, ik ben hier heel trots op: hij is er. De eerste Kukuru-goodie, is dit Kukuru-kussen.”

Wat kan de koper van het kussentje verwachten? “Een meditatiekussen van het beste spul, in India gemaakt. Je zakt er niet te veel in weg, maar precies goed.”

Vanwege zijn salarisval – Giel moet zelfs zijn lease-auto wegdoen – is hij voorzichtig: er is slechts een kleine voorraad beschikbaar. “Ik heb er maar een paar, want ik wist ook niet of mensen hierop zitten te wachten.”

Als het aan blijkt te slaan, gaat Giel groter inkopen. “Ik word er zelf heel gelukkig van. Ik zou zeggen: als je hem wil, swipen!

Het kussentje van Giel is gemaakt van gezuiverd boekweit, blijft altijd koel, is geurloos, hypoallergeen en wasbaar. Dat laatste is in het geval van Giel wel een flinke pre.

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen