Thomas Acda doet Lidl-reclame voor het geld

Thomas Acda is de zoveelste BN’er in een reclame. Hij is momenteel veelvuldig te zien in de spotjes van supermarktketen Lidl. Daar schaamt hij zich niet voor: de acteur geeft ruiterlijk toe dat hij de flinke financiële beloning goed kan gebruiken, zeker in crisistijden als deze. “Met die reclame ben ik erg blij, in tijden dat tachtig procent van mijn collega’s geen cent verdient. En het is een mooi bedrijf. Ik krijg felicitaties“, zegt de All Stars & Zonen-acteur in gesprek met De Telegraaf.

Is hij niet bang dat die reclame zijn imago als serieus acteur aantast? “Na 25 jaar loop je niet meer het risico om die man van die commercial te worden.”

Thomas lacht alle critici vierkant uit. “Iemand schreef op Twitter: ’Wat zei je bankrekening, Thomas? ’Ik loop leeg’?’ Ha, ik antwoordde: ’Ja’. Want zo simpel is het toch ook.”

Naast de spotjes van Lidl, is Thomas op televisie ook te zien in de dramaseries All Stars & Zonen en KLEM. “Ik werk het hele jaar. Maar dan wordt iets naar voren gehaald en iets anders juist uitgesteld en is alles ineens in één keer op tv.

Het spijt me, maar ik ga er niet over. En vanaf december is het weer klaar.

De reclame:

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen