Fred van Leer houdt mediastop na uitlekken sekstape

Tv-persoonlijkheid Fred van Leer gaat een tijdje onder de radar nu er een sekstape van hem is uitgelekt. De komende tijd horen we even niets van hem. Dat laat hij vanavond weten in een bericht op Instagram. Het leven van Fred staat op zijn kop sinds er gisteren een seksueel filmpje van hem op straat ligt. Het stond een minuut lang op zijn Insta, waarna de beelden over het hele internet gingen. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is onduidelijk; wel is hij er helemaal kapot van.

Het is voor het eerst dat Fred reageert op de uitgelekte sekstape. “Lieve mensen, ik ben enorm geroerd door alle lieve berichten en het medeleven. Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Ik heb tijd nodig om het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline.”

Het lijkt erop dat zijn fans zich geen zorgen hoeven te maken over Fred. “Ik word omringd door lieve mensen die voor mij zorgen.”

De sekstape circuleert nog altijd op social media en wordt gretig rondgestuurd in appgroepen. Het filmpje laat een volledig naakte Fred zien, die wordt bespuugd en op dwingende toon wordt toegesproken door iemand met een buitenlands accent.

Op het lichaam van Fred staan teksten als ‘homo’ en ‘fuck the system’. De tv-persoonlijkheid ligt op bed en lijkt ergens van onder invloed. Ook is te zien hoe hij masturbeert.

Het delen van dit soort seksuele beelden is strafbaar.

Foto: TLC

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen