Famke Louise na Jinek beveiligd door twee bodyguards

Famke Louise is na haar optreden in de talkshow van Eva Jinek beveiligd door twee bodyguards. De dag na uitzending werd ze namelijk opgeschrikt door een gewelddadige actie. Dat vertelt de influencer aan RTL Boulevard. Meer dan een miljoen kijkers zagen bij Jinek dat Famke Louise volledig de weg kwijt was, nu ze door de coronahel geen optredens meer heeft. Ze bazelde allemaal woorden uit en het ging nergens over, maar het was wel leuke tv. Niet iedereen dacht daar helaas zo over.

De dag na Jinek werd ze in haar auto opgeschrikt door een gewelddadige actie. “Op een gegeven moment wordt er tegen mijn auto getrapt en mensen bonken tegen het glas aan. Er zit een hele deuk in. Dat heeft me wel geraakt.

Twee bodyguards hebben Famke vervolgens begeleid. “Want het was gewoon te gevaarlijk. Dat heeft mij mentaal wel echt kapotgemaakt. Daar ben ik nu nog van aan het bijkomen.

Ze is gek op IC-opperhoofd Diederik Gommers, met wie ze in de uitzending zat. “Hij heeft mij na de uitzending elke dag gebeld. Gommers was gewoon heel lief en dat had ik echt even nodig.

De twee zijn gisteren samengekomen om te praten over het coronavirus. “Ik ben wel meer te weten gekomen over het virus en wat het virus doet. Wat het effect op het lichaam is.

Maandag zitten ze weer samen aan tafel bij Jinek. Ze gaan samen een campagne opnemen. “Dat hebben we samen bedacht en daar hebben we samen over gebrainstormd.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen