VI-sterren gieren om hun lage kijkcijfers op SBS 9

Een beetje gek is het wel: de grote sterren van Veronica hebben twee dagen lang televisie gemaakt voor anderhalve man en een paardenkop op SBS 9. De play-offs van de Champions League tussen een serie nietszeggende clubs scoorde vorige week zó beroerd op SBS 6, dat ze zijn weggestopt op SBS 9, waar alles nóg slechter scoort. Kennelijk heeft de sportafdeling van Talpa geen B-elftal, want nu moesten Wilfred Genee en René van der Gijp de weg op voor nog geen 60.000 kijkers.

Wilfred en René lagen gisteren in een deuk om de 82.000 kijkers die hun collega’s Hélène Hendriks en Johan Derksen eergisteren scoorden met Dynamo Kiev – Gent, niet wetende dat hún wedstrijd PAOK – Krasnodar op dat moment nóg slechter bekeken werd: 57.000 kijkers (1 procent).

Het opvallende is dat in beide gevallen de voorbeschouwing meer kijkers wist te boeien: dinsdag ging het om 116.000 kijkers, woensdag om 65.000 kijkers.

René moest er gisteren om gieren: “Johan, Wim en Hélène hebben natuurlijk tv-geschiedenis geschreven. Voor het eerst werd de voorbeschouwing beter bekeken dan de wedstrijd. Dat is echt nog nooit gebeurd. In de hele geschiedenis van het voetbal is dat nog nooit gebeurd. In Engeland niet, in Rusland niet, in Hongarije niet, Italië, nergens, alleen hier!

Vanavond is het VI-sterrenteam weer te zien op SBS 6: om 18.30 uur begint het rechtstreeks verslag van Rosenborg – PSV.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen