EO-Bert wil het niet meer hebben over naaktshoot

Bert van Leeuwen wil niet meer praten over het feit dat hij in Het Perfecte Plaatje geconfronteerd werd met een groot geschapen man. Dat liet hij woensdagavond weten in RTL Boulevard. Er is her en der flink gelachen over het ongemak dat van Bert afstraalde tijdens de traditionele naaktshoot van de BN’er-fotografiewedstrijd. Bert zat gisteren met een live-verbinding in Boulevard om te praten over het Concert van Hoop, maar werd ook nog even gevraagd naar de Schwanz.

Het ging eerst nog even over corona. Presentator Eddy Zoëy: “Bert, hoe is het met jouw familie? Je hebt een grote familie en zijn zwaar getroffen. Hoe is het nu?

Bert: “Nou, dat valt reuze mee. Ik heb aangegeven dat mensen ook in mijn familie corona hebben, maar gelukkig valt dat reuze mee. Ze zijn allemaal aan de beterende hand.”

Vervolgens bracht Luuk Ikink het gesprek op de naaktshoot. “Ben jij ook wel een beetje aan de beterende hand, Bert, want gisteren zagen we bij Het Perfecte Plaatje een hele heftige aflevering, met een man en een piemel… Hoe is het met je?

Het was overduidelijk dat EO-Bert daar niet zo veel zin in had. Vakkundig bracht hij het gesprek terug naar het onderwerp, waarvoor hij in de show zat. “Weet je, ook dat is weer voorbij, dat hebben we gehad, daar hebben we ons doorheen geworsteld. Maar vandaag richt ik me echt op dit Concert van Hoop.

Dat vind ik eigenlijk veel belangrijker, om mensen even een steuntje in de rug te geven. Dat wil ik heel graag promoten.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen