Art Rooijakkers reageert op snothoofd bij Eva Jinek

Art Rooijakkers zat maandagavond inderdaad met verkoudheidsklachten in de talkshow van Eva Jinek. Hij was echter net negatief getest op corona. Dat laat de RTL 4-presentator weten in een verklaring op Instagram. Tv-kijkers reageerden hoogst verbaasd toen ze gisteren voor het eerst in ruim een half jaar iemand verkouden aan een talkshowtafel zagen zitten: Art durfde het aan. Mensen vroegen zich af of de hele tafel nu niet in quarantaine moet, maar volgens Art hoeft dat niet.

Er is volgens Art niet veel aan de hand. “Lieve mensen, gister was ik bij Jinek om te praten over het nieuwe album van Springsteen. En ik klonk verkouden, begreep ik.”

De mensen hoeven zich echter geen zorgen te maken, zegt Art. “Even ter geruststelling; ik was net getest, de uitslag was negatief. Anders was ik natuurlijk nooit aan tafel gaan zitten.”

Als Eva Jinek nu nog door een van haar gasten zou zijn besmet met het coronavirus, zou de schade beperkt gebleven zijn. Ze wordt op 9 november namelijk alweer afgelost door Beau van Erven Dorens.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen