Albert en Evert doodmoe van rellerige Katja Schuurman

Geplaatst op di 13 okt 2020 om 9:15

Albert Verlinde en Evert Santegoeds vinden het zwaar ongepast dat Katja Schuurman haar volgers op Instagram heeft misleid en daardoor de politie in een kwaad daglicht heeft gesteld. Dat lieten ze gisteren weten in Shownieuws. De man van Katja heeft restaurants in Amsterdam en één daarvan heeft een waarschuwing gekregen omdat er om 22.03 uur nog klanten binnen waren. Ze plaatste een filmpje van een confrontatie met de politie, maar die hoorde niet bij die waarschuwing.

Die confrontatie vond om 23.50 uur plaats bij het andere restaurant van Katja’s man, nadat de politie signaleerde dat er vier mensen gezellig aan het tafelen waren. Dat heeft Katja er echter niet bij gezet in haar Insta-post en daar is de politie behoorlijk pissig over.

Wat een doos, vindt Evert. “Ik denk dan: ja, jongens, de maatschappij is zo gespannen, we staan zo opscherp voor die persconferentie, iedereen is nerveus en ga dan niet zo de grenzen opzoeken. Dat is iets wat Katja natuurlijk heel graag doet en waar ze ook regelmatig overheen gaat, zoals we wel eens lezen. Dat doet ze vandaag weer.

Begrijpt hij Katja’s boosheid over de om 22.03 uur afgegeven waarschuwing? Op dat moment zat er nog iemand aan het dessert en die is natuurlijk niet binnen twee minuten op. “Het lijkt inderdaad overdreven, maar aan de andere kant: wanneer moet je dan wel een waarschuwing geven? Om 22.10 uur? Dan zeggen mensen weer: ja, om 22.03 uur krijg je hem niet, maar om 22.10 uur wel.”

Ze moet zich gewoon aan de regels houden, vindt Evert. “Het is een beetje als een bekeuring krijgen omdat je 105 rijdt op de snelweg. Ergens moet je de grens stellen. Als je de boel zó op scherp stelt, dan denk ik: Katja, doe het dan in elk geval met de feiten.”

Ik denk dan: Katja, dit heb je niet goed gedaan. Dan lijk je meer op Trump dan je zelf wil.”

Albert

Daar is Albert het helemaal mee eens. “Ik vind het niet slim. Dit is misbruik maken van je positie als bekende Nederlander. Iedereen is weleens boos over wat de politie doet als je vindt dat je verkeerd behandeld bent, maar om dan meteen je volgers te gaan gebruiken… Er zijn belangrijkere dingen.”

Hij vindt het belachelijk dat het personeel nog gezellig aan het borrelen was tegen middernacht. “Dat vind ik ook een verkeerd signaal. Gewoon licht uit, want anders zit je iedereen te showen van: kijk, wij zijn er nog wel. Gewoon niet doen.”

Vanwege de coronaregels mogen restaurants niet meer open zijn na 22.00 uur. De horeca vreest dat vanavond een algehele horecasluiting wordt aangekondigd op de persconferentie van Mark Rutte.

Katja reageert

Zelfs politie en gemeente proberen recht te spinnen wat krom is. Zeer frustrerend. Katja herkent zich niet in de kritiek van de politie. Ze voelt zich gesteund door GeenStijl, die haar Insta-post wél duidelijk vond, laat ze weten op Instagram.

Lieve politiewoordvoerder, ik bracht verslag uit van 2 verschillende feiten. Ik insinueerde niks anders. En wat betreft mijn zogenaamde voorbeeldfunctie: deze feiten waren slechts aanleiding om het ongenoegen van velen te verwoorden.”

En in de radioshow van Giel Beelen voegt ze daaraan toe: “Zelfs politie en gemeente proberen recht te spinnen wat krom is. Zeer frustrerend.

Foto: SBS
41 Reacties op “Albert en Evert doodmoe van rellerige Katja Schuurman”


 1. Piet Sama

  Begrijpelijk, ze is een achterbakse del, ook RTL, die misbruik maakt van haar krulletjes!!

 2. idioot

  zolang iedereen vindt, dat hij/zij de regels zelf mag interpreteren (en waarom niet. we weten het zelf toch het beste…), komt het wel goed in Nederland….

 3. Ernestine

  Goh Evert weer een potentieel persoon om kapot te schrijven daar ben je zo goed in net als je collega valse zussen in jullie vulles blaadjes🤮
  Walgelijk type.

 4. Mono

  Zo’n type bij wie het altijd aan de ander ligt en de ander niet de waarheid vertelt. Zie de hele KLM-affaire. Gelukkig is Job Gosschalk wel een topgozer volgens haar.

 5. IngridHenk

  Zeg dit ook niet heel veel over de kwaliteit van MC????
  MC neemt klakkeloos alles over wat BN-ers beweren.

 6. Michael

  Stop making stupid people famous!

 7. Betty Stoofpeer

  Katja heeft allang haar glans verloren, met haar bedstories, aandacht trekkerij en piepstemmetje, ze moet het nu steeds meer van deed inhoud hebben en dan valt niet mee.

 8. Wilfred Gemeen

  Postnatale depressie van deze dolle dame zal wel haar gedrag bepalen. Kan er hulp die kant op?

 9. IngridHenk

  Dat Katja haar verhaal wil aandikken met een nvt-filmpje is totaal verkeerd.
  Maar dat die domme agentjes het nodig vinden om voor deze overtreding van 3min een officiele waarschuwing geven getuig zich van echte domheid. En dat de Amsterdamse politie hierop terugkomt en daarbij niets over de zware officiele maatregel vw de 3min overtreding motiveert, zegt heel veel over de kortzichtigheid van de Amsterdamse politie. Zo jammer.

 10. b

  Ach Katja meid , gesteund door Geen Stijl dan weet je dat je af bent . Je hebt een Trumpje gedaan door de waarheid te verdraaien en dat gaat tegen je werken.

 11. borderliner

  Haar hormoonhuishouding is duidelijk niet op orde, kan deze borderliner met spoed aan de medicatie gezet worden ?

 12. Suckerpunch, de enige en de ekte

  “De man van Katja”…. Welke man? Welke van de 350?

 13. Bart

  In de radioshow voegde Katja nog een en ander toe. Ze was vroeg wakker dan!

 14. Whitedog

  Katja moet uitkijken dat ze n iet een karateratuur wordt van zichzelf en haar contant belachelijk maakt. Straks wordt ze net als Patricia of Caterine, een zielig randfiguur.

 15. Restaurant "de afwerkplek"

  Tot 22.00 uur een klant regulier verwennen en geen tietje na, is voor Katja een probleem?

 16. jmp

  Ach ja Katja Schuurman, ze is zo begaan met manlief en zijn toko..tot dat ze hem nioet zo interessant meer vindt en weer overstapt op een ander n..kertje. Ik zou zeggen: en door!

 17. Huismaker

  MEDIA = VIRUS
  We moeten als makke schapen doen, wat “bovengestelden” ons bevelen.
  Burgemeesters hebben dat baantje gekregen door vriendjes in de politiek.
  ZIJ ZIJN NIET GEKOZEN !
  Iedere poging om net als de rest van de wereld een Burgemeester te kiezen, wordt tegengehouden (vvd, cda, pvda). Deze Burgemeesters bepalen de zelfbedachte regeltjes. Zonder dat wij daar zeggenschap over hebben. En het referendum (zodat WIJ ook een mening hebben) is op een zondagmiddag plotseling afgeschaft.
  En … “de experts” ? Er zijn heel wat experts (Prof, Mr, Dr) die een compleet andere mening hebben over wat er nu aan het gebeuren is !
  Dus Katja ? Ik snap je boosheid !

 18. Cokewappies

  Katja is dat niet dat hypocriete linkse seroxat mokkel type hypocriete linkse seroxat mokkel Georgina Verbaan? Die linkse BN mokkels hebben duidelijk allemaal een harde tik van de BnnVara TV cokemolen gehad.

 19. Gerda

  Ik ben geen fan van Katja.. Al vanaf GTST vond ik haar een aanstelster, met haar opgebonden tietjes en hese stem… Maar…
  ik zag afgelopen week een foto van haar met baby, die zij borstvoeding gaf.. Dat betekent dat zij nog steeds geen medicatie gebruikt voor haar bipolaire stoornis.. En dat ligt ten grondslag aan haar opstandigheid momenteel.. Ik denk dat haar man dat wel duidelijk zal hebben gemaakt.. Een storm in een glas water dus..

 20. Wie misleidt wie?

  Albert en Evert moeten nog in de gaten krijgen dat de overheid niet anders doet dan misleiden.
  Dat van Katja Schuurman is maar kruimelwerk.

 21. Beau ter Ham

  De allereerste keer dat Katja de jonge Brabantse chef in zijn zaak Guts tegen het lijf liep man ze hem mee naar de toilet om wat andere kookkunsten door te nemen.
  Deze man moeten we serieus nemen ? Dat doet Freek wel…

 22. anoniem

  binnenkort

  is katja

  weer alleen

 23. Pettie Fart

  Bordeliner, narciste, leugenaar, aandachtverslaafd en seksverslaafd, ADHD, manisch depressief, alcohol en cokeliefhebber Katja. Tja.
  Verschrikkelijk wijf. Je zal er mee moeten leven. Die vent gaat het niet lang volhouden met dit goedkope sletje.

 24. Sven L.

  Drank in de man, wijsheid in de kan.

  In dit geval in de vrouw. Anyway daar staat ze om bekend.

 25. Petty Fart

  Bordeliner, narciste, leugenaar, aandachtverslaafd en seksverslaafd, ADHD, manisch depressief, alcohol en cokeliefhebber ..Goh laat ik daar nou zelf ook allemaal last van hebben en niet te vergeten ik ben ook nog zwakzinnig.

 26. Anja

  En wij worden niet moe van Albert en Evert ?

 27. K Waterreus

  Katja heeft gelijk!

 28. Brenda

  Een beetje het volk opruien tegen de politie, wat een verwerpelijke actie, wie doet er aangifte tegen dit links tuig.

 29. Baby

  Haha, het volk? Niet iedereen zit zoals jij de hele dag op Intragram, kut.

 30. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Ik ben al langere tijd Katja moe; opdonderen ajb

 31. Maup Caransa

  Katja is nog steeds een leuke meid, kun je van meeste BN’ers op een beetje leeftijd niet zeggen.

 32. Lariekoek

  Ik wordt moe van de relnichten Santegoeds en Verlinde!

 33. Halfvolle melk

  @Lariekoek
  di 13 okt 2020 om 12:46

  Ik wordt… Lariekoek, bekend als taalkundig genie 2.0.

 34. Piet de Zwart

  Walgelijke duo, die Santegoeds en Verlinde. Smerige bruinwerkers ook. Ik zou mijn teefje er nog van af schoppen.

 35. Petty Fart

  Nou, ik kruip er wel op en je hond mag er ook bij.

 36. Peer

  Katja is een oude vrouw die in de overgang lijkt te zijn. Deze afgelikte oude boterham zou er goed aan doen om haar te grote breedbekkikker bek te houden. Ze liegt wel meer deze seksverslaafde mafketel.
  Ze begint trouwens meer en meer op een aapje te lijken, ze wordt er niet mooier op.
  Wat zal NSB’er Arie Boomsma hier van vinden? Of die andere NSB’ers van de deugbrigade?

 37. Ineke Praatpaal

  Niet alle Katja’s zijn vervelend Katja Ebstein is wel leuk.

 38. Miriam

  Een voorbeeldfunctie? Nee, die heeft ze inderdaad niet.

 39. Fliperdeflap

  Ik ken dat mens niet. Maar ik ken wel een aantal mensen, die ik nog niet uit zou pissen, als ze in brand zouden staan. Er reageren van dat soort, een heleboel hier. Ga eens aan het werk stelletje onrendabelen. En get a live. En kijk naar je eigen vuilnis.

 40. snoezigkleinhertje

  Ze moeten die smerige zaak van die toy-boy niet alleen sluiten maar ook dichtmetselen ..
  Dan kan dat wijf weer gaan zwaaien met die scheve asbest tieten .

 41. Piet Pannelap

  Heel Nederland wordt doodmoe van deze nationale gangbang sp3rm@sl3t.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.