Willem Engel niet blij met uitlekken Pow-bedreiging

Viruswaarheid-leider Willem Engel is er niet blij mee dat zijn bedreiging aan het adres van PowNed-verslaggever Dennis Schouten is uitgelekt. Dat laat hij weten aan De Telegraaf. Willem vindt het niet leuk dat zijn frontvrouw Famke Louise op straat is benaderd door Dennis en zijn cameraman. Hij gaf hem in een dreigend berichtje aan een PowNed-redacteur een ‘officiële waarschuwing‘, redelijk bizar dus. Zelf vindt Willem het vooral jammer dat Dennis dit sms’je op social media heeft geplaatst.

Willem is teleurgesteld. “Wat ik ermee bedoelde is dat de reporter bij Famke te ver ging, wat aangiftewaardig is. Ik hoopte dat de redacteur aan wie ik het bericht stuurde het intern zou oplossen. Helaas gaat hij privégesprekken posten.

Dennis noemt het berichtje van Willem ’lachwekkend en gênant tegelijk’. “En dan ook nog die tekst ’een officiële waarschuwing’. Alsof hij mijn werkgever is die me een gele kaart geeft. Ik ken die goede man niet eens.

Hij gaat geen aangifte doen tegen Willem. “Dan moet je toch echt wel een concrete bedreiging hebben. Misschien moet je die man ook verder maar geen aandacht geven.

Foto: PowNews

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen