Willem Engel niet blij met uitlekken Pow-bedreiging

Geplaatst op wo 23 sep 2020 om 14:20

Viruswaarheid-leider Willem Engel is er niet blij mee dat zijn bedreiging aan het adres van PowNed-verslaggever Dennis Schouten is uitgelekt. Dat laat hij weten aan De Telegraaf. Willem vindt het niet leuk dat zijn frontvrouw Famke Louise op straat is benaderd door Dennis en zijn cameraman. Hij gaf hem in een dreigend berichtje aan een PowNed-redacteur een ‘officiële waarschuwing‘, redelijk bizar dus. Zelf vindt Willem het vooral jammer dat Dennis dit sms’je op social media heeft geplaatst.

Willem is teleurgesteld. “Wat ik ermee bedoelde is dat de reporter bij Famke te ver ging, wat aangiftewaardig is. Ik hoopte dat de redacteur aan wie ik het bericht stuurde het intern zou oplossen. Helaas gaat hij privégesprekken posten.

Dennis noemt het berichtje van Willem ’lachwekkend en gênant tegelijk’. “En dan ook nog die tekst ’een officiële waarschuwing’. Alsof hij mijn werkgever is die me een gele kaart geeft. Ik ken die goede man niet eens.

Hij gaat geen aangifte doen tegen Willem. “Dan moet je toch echt wel een concrete bedreiging hebben. Misschien moet je die man ook verder maar geen aandacht geven.

Foto: PowNews
78 Reacties op “Willem Engel niet blij met uitlekken Pow-bedreiging”


 1. Corry Jankbal

  Helaas doet onze slappe overheid het niet, maar een flink kampement bouwen in oost Zeeuws-Vlaanderen en daar al dit soort gekkies voor de duur van de Chinese virus epidemie opsluiten zou een prima aanpak zijn!

 2. SL

  Willem Engel de grote vriend van Corona-ontkenner Thierry Baudet. Aan meisje Famke bij Jinek gisteravond kon je wel zien wat hun doelgroep is, namelijk ontzettend domme mensen.

 3. Angela’s man

  Wie? Nee echt waar. Wie?

 4. Sport 7 kijker

  Jammer dat Dennis geen aangifte doet, had die galbak van een Willem Duivel eindelijk de mond kunnen snoeren.

 5. Mark2

  Er wordt zo ongelooflijk pijnlijk duidelijk hoe ongelooflijk dom de mensen zijn die spreken over waanzin… jammergenoeg zullen er altijd mensen blijven die dit soort mensen blijven steunen.

 6. Waarheid

  MEDIA=VIRUS

  Een open en eerlijke discussie is VERBODEN
  (Zie DDR, Noord-Korea, Wit-Rusland).
  Durf eens te kijken naar Jensen (aflevering van gisteren).
  Alleen de lafaards laten zich inspireren door de dagelijkse staatspropaganda

 7. Grodom

  MEDIA = VIRUS

 8. Grodom

  En Powned. Jullie maken deel uit van de staatspropaganda van deze staatsmedia.
  En lid worden ? NO WAY !

 9. Lies

  Ik heb vertrouwen in jou hoor Willem! Laat die angsthazen maar geloven in een gevaarlijke virus terwijl het niet meer is dan een griepje.

 10. Max

  Sport 7 kijker aanklagen heeft geen zin die mensen hebben poppetjes bij het OM zitten tegenwoordig. Ben der naam kwijt, maar zullen er zeker meer zijn.

 11. Jan

  Haha hij doet geen aangifte. Wat een zielige vertoning van de media om dit zo uit te melken. Dat is ook precies de reden waarom mensen deze op sensatie beluste media zo zat zijn.

 12. Garry glamour

  Beste Willem Engel
  Wat ben ik blij dat er zulke wappies bestaan als jij .
  Ik geniet de hele dag van de onzin die jij en aanhangers uitkramen .
  Die 75 mensen die jij wist te ronselen voor je whatsappgroepje zorgen ervoor dat talkshows hoge kijkcijfers halen en menig mens met een glimlach de nacht in sturen , wat een lol beleven we met ze .
  Alle cabaretiers kunnen wel inpakken .
  Ik ben benieuwd of je de afvallige , die nu hun keutel intrekken ook gaat bedreigen .
  Ga werken ( vies woord he ) en laat je behandelen .

 13. Fien S.

  Zodra het officieel is, mag het wereldkundig worden gemaakt. Sterker nog, dan MOET het bekend worden gemaakt. Hij heeft zich officieel gebombardeerd tot koning der Oetlullen.

 14. Wim Lubbers

  Het meest trieste is, dat Engerd een hele troep B-artiesten voor het karretje van zijn dansschool heeft gespannen. Een flink deel heeft hun steunbetuiging alweer snel verwijderd.

 15. ICU

  zielige kutnederlanders, waarom geven jullie mensen die kansloos zijn een podium..

 16. Maup Caransa

  Willem Engel van Viruswaanzin die dan weer gesteund wordt door Forum voor Democratie, het moet niet gekker worden.

 17. Maup Caransa

  Groepje BN’ers achter #ikdoenietmeermee verwijdert video’s van Instagram. AD.

 18. Maup Caransa

  Viruswaanzin frontman Willem Engel trommelde naar eigen zeggen een groot aantal BN’ers op om hun ‘bek niet meer te houden’ en een video te posten met de hastag #ikdoenietmeermee. Ze wilden daarmee duidelijk maken dat ze vragen hebben en het zat zijn om met deze maatregelen te leven. De kritiek was niet mals op zowel social media als in de traditionele media.

  Bizzey en Thomas Berge deden hun verhaal bij Radio 538 waar ze hun verhaal al iets afzwakte. Gisteravond schoof Famke Louise aan bij Jinek en Tim Douwsma bij Op1, maar terwijl zij de actie verdedigden op nationale TV deden een aantal van hun collega’s iets anders. Bizzey, Rugged, Trobi, Dyna, Outsiders, DJ Chuckie, Zoe Livay, Abstract, Yes-R, Kosso en meer verwijderden zonder mededeling hun video’s en gaan verder alsof er niets gebeurd is.

 19. maatje te groot

  Tja Nederland wordt steeds achterlijker..

 20. Richard

  @ Waarheid:

  Hoe kan ik naar onzinman Jensen luisteren als discussie volgens jou verboden is in Nederland?

 21. Sookie Stackhouse

  Wat een achterlijk wijf is die Famke Louise. Kip zonder kop aan het woord bij Jinek. Haar stiefvader is piloot….en die krijgt straks geen geld meer…..Nou Famke….gelukkig kun jij nog van beroep wisselen en geld voor hem vrrdienen. Moet je wel een zak over je oerlelijke rotkop trekken. Dom gedrocht.

 22. Guttegut

  Gaat is werken vuile lamlul

 23. Ophoeren

  Wat Dennis deed bij Famke is niet eens aangifte waardig, zelfs belaging zou niet eens kunnen.

  Famke is een publiekelijk persoon en Dennis is een Journo’s dus die geniet iets van “persvrijheid”.

  Als ik dit al kan bedenken, dan kan een rechter dat ook, maar goed, doe maar aangifte Willem, do3 het met je grote lelijke tanden bek en wij zullen zien wie aan het langste eind trekt.

 24. Annoniemus

  Willem Engel uitkeringstrekker van het eerste uur , door de overheid gesubsidieerde beroeps demonstrant #ophitservolksmennerhitler

 25. ed

  Zet er een hek omheen, gooi er af en toe voer over het hek en laat die BN’ers het maar lekker met elkaar uitvechten. Gaan wij door met het gewone leven.

 26. Chris

  Willem Engel maar ook zijn vriend Baudet doen het niet omdat ze het beste met ons voor hebben. Nee hoor het is een soort van bezigheidstherapie. Want een normale werkgever zou ze nooit aannemen. Willem kan leven van het geld van zijn vader en Thierry van de veel te ruime vergoeding voor zijn (meestal) afwezigheid in de Tweede Kamer. Voor het laatste moet je eens de presentielijst bekijken van de kamer “Ik heb het te druk” Hoezo?? Dit is je werk man

 27. Maup Caransa

  Willem Engel van Viruswaanzin wil niks van dikke Jensen weten hij te dom en dik om te staan, Daar komt bij hij zelf is doodsbang voor corona en laat zich regelmatig testen.

 28. sip

  Weer teveel aandacht aan besteed.

 29. Einde van NL

  Mensen gaan allemaal 110 procent dood aan het killervirus, tenzij ze een verschrikkelijk puike vaccin in het lijf laten spuiten, zonder enige bijwerking, gegarandeerd en dat met garantie zonder teruggave van je gezondheid voor de vaccinatie. En schadeclaims gaan direct in de afvalbak, want de farmaceuten zijn wettelijk niet aansprakelijk. Klachten en claims na vaccinatie kunt u wel op waardeloos papier afgeven bij uw geweldig lieve en zorgzame overheid.

  Groetjes van de sociopatische farmaceutische miljarden industrie en hun msm bogeyman.

 30. Jaap aap

  Opsluiten deze gek! EN SNEL!

 31. David

  Willem Engel is een schizofrene nietsnut, terend op het joodsch familiekapitaal dat door zijn ouders en grootouders is opgebouwd.

 32. Richard

  Willem Engel en famke Louise. Nog twee generaties en de mens is gedegenereerd en loopt weer op handen en voeten.

 33. tom

  Als je niet wilt dat dit uitlekt, moet je het niet sturen!!!

 34. Hermann Boring

  Die Engel is zelf te laf om bij Jinek te gaan zitten. Liever laat hij zo’n leeghoofd als Famke Louise zichzelf door voor schut zetten.

 35. 😷Paulus

  😷Deze debiel moet voor lange tijd in het ziekenhuis (zonder bescherming) bij de Corona patiënten tewerk gesteld worden. Is daarna gelijk genezen van zijn waanzin.

 36. Piet Pannelap

  5G-Facebook-Corona-gekkies vind je vooral in Almere. Overschot aan randfiguren daar.

 37. darius

  Je mag kinderen niet beoordelen naar de ouders maar Willem heeft zijn gedrag niet van een vreemde.
  Hoeveel leed heeft zijn vader huisjesmelker Engel niet aangericht in Rotterdam! Oudere Rotterdammers kunnen zich de wreedheden nog wel herinneren. Krottenkoning noemden we hem.De gemeente gaf hem miljoenen om te vertrekken uit de stad. Vervolgens ging Pa verder op Camping Fort Oranje bij Breda. Miljoenen verdiend over de rug van zwakkeren.

 38. Lies

  #ikdoenietmeermee !

 39. kritisch avrolid

  Willem Engel is een achterbakse en doortrapte Raspoetin. Via allerlei rappers en influencers probeert hij uw kinderen te beinvloeden met zijn achterlijke denkbeelden. Hij is het laagste van het laagste, door zich te richten op de geestelijk zwaksten. Willem Engel heet eigen Willem Duivel.

 40. William Angel Denier

  Wat zijn jullie toch allemaal bang voor Willem Engel.
  Hoe komt dat toch zo?
  Wil je erover praten?

 41. Ongelooflijk Dom Persoon

  @Mark2
  wo 23 sep 2020 om 14:42
  … jammergenoeg zullen er altijd mensen blijven die dit soort mensen blijven steunen.

  Ik ben ook ongelooflijk dom. Wat jammer toch. Bestond ik maar niet.

 42. Jeuk aan m'n avrolid

  De jeuk bereikt een kritisch punt bij Raspoetin, bij de Duivel en z’n moer.

 43. Lekker van Bill gaan

  Richard
  wo 23 sep 2020 om 17:01
  Willem Engel en famke Louise. Nog twee generaties en de mens is gedegenereerd en loopt weer op handen en voeten.

  Een soort mensrobot dus, het halfbroertje van de rolrobot BB-8 uit Star Wars, want benen en armen zijn toch niet echt nodig?
  Na de prik van Bill wordt de nieuwe schepping uitgerold.

 44. RoccoS

  Het enige positieve dat Engel ooit heeft bereikt is dat de carrière van 70 C-artiesten een flinke deuk heeft opgelopen. Ga zo door zou ik zeggen.

 45. Robert

  Laat engel vervolgen voor dood door schuld!

 46. kritisch avrolid

  Fantastisch hoor, William Angel Denier, Jeuk aan m’n avrolid en Lekker van bill gaan. Overduidelijk dezelfde afzender en overduidelijk totaal van het padje af zijn. Je gaat duidelijk de strijd aan met Famke om de dombo van de week trofee.

 47. Maup Caransa

  Famke Louise biedt excuses aan.
  Ook Famke Louise heeft de video van haar Instagramaccount gehaald waarin ze haar volgers opriep niet meer mee te doen met de coronamaatregelen van de overheid. Ze zegt dat ze niet meer achter de boodschap staat. Eerder vandaag bleek al dat veel andere BN’ers die een vergelijkbare oproep hadden gedaan, die ook hadden verwijderd.

 48. By the way

  Willem zou zelf geen moment aarzelen als hij iemand een oor kan aannaaien met een privébericht publiek te maken. De ware Engel komt langzaam aan de oppervlakte.

 49. De helderziende

  Willem is zeer geraffineerd bezig om de samenleving te ontwrichten. En de aanhang groeit. Hij weet een heel legertje aan domme mensen aan zich te binden. Hij bepaald… zij doen. Hij heeft ze allemaal in hun macht. Wat is zijn volgende zet? Knokploegen?Bedreigingen? Ophitsing? Wees waakzaam!

 50. De helderziende

  Willem is zeer geraffineerd bezig om de samenleving te ontwrichten. En de aanhang groeit. Hij weet een heel legertje aan domme mensen aan zich te binden. Hij bepaald… zij doen. Hij heeft ze allemaal in hun macht. Wat is zijn volgende zet? Knokploegen?Bedreigingen? Ophitsing? Wees waakzaam!

 51. Em

  Hihihi..Willem Engel, je begint meer en meer door de mand te vallen. Totaal niet verbazingwekkend overigens, er komt altijd een moment dat de ware aard aan de oppervlakte komt, omdat men struikelt over de eigen zelfoverschatting. En ja, ik heb de signalen kunnen plaatsen van je ware aard, omdat ik er helaas ervaring mee heb in eigen omgeving en ik ben heus niet de enige in Nederland die ervaringsdeskundig is en die je gedrag doorziet. Mensen zoals jij zetten dom genoeg altijd hun eigen val en plop, dan ziet men het ware gezicht achter het masker. Hoe jij BN’ers hebt weten te piepelen en mee te sleuren, was een staaltje zelfoverschatting.

 52. 😷Paulus

  😷Wie gaat aangifte doen? 🤔

 53. CB

  Ik denk dat ik maar eens aangifte tegen die mafketel ga doen.

 54. robert

  Die Willem Engel is na Baudet de grootste griezel van Madurodam.

 55. critikast

  Zo vader zo zoons. De familie Engel is een gevaar voor dit land. Eerst Fort Oranje om zeep helpen en onschuldige , armlastige kampeerders een poot uittrekken en vervolgens een andere zoon die de virusontkenners aanvoert. Is moeder Engel ook nog in beeld of heeft zij al lang de benen genomen? Ik kan het me heel goed voorstellen !

 56. Peter

  critikast

  Daarbij verzorginstehuis, wat in lok down was gegaan, opbellen
  en de telefoniste bedreigen wat een LUL!!!!!!!!!!!

 57. Teuntje

  Je kan aan zn kop zien dat hij niet spoort met dat vieze nep rasta haar wil hij een blanke neger uitstralen whaaaaaaaaa vroeger werden dat soort gekken opgesloten

 58. Dik Knetsch

  Helaas behoor ik tot de categorie met een zeer hoog overlijdensrisico indien ik het corona virus zou oplopen (wegens ernstige hartafwijking)! Deze meneer Engel heeft het over vrijheid van meningsuiting etc. maar zo te zien is hij steeds meer “opruiend” bezig en zou iemand van het OM eens een stevig praatje met m moeten maken over het effect van wat ie rondbazuint naar z’n volgelingen en betrokkenen. Je bent behoorlijk van je padje als je hulpverleners (die die ook zelf hard nodig zou kunnen hebben) laat bedreigen (en dan weer zogenaamd een soort van afstand neemt) Het lijkt wel het telkens opnieuw doen van een Famke Louise -tje.
  Dit zijn mensen met een slechte voorbeeldfuncties. De Negatieve BN-ers.

 59. Yogi bear

  De appel valt niet ver van de ( criminele) boom!

 60. Helaas minder vereerd Lid

  Dombo van de week. Wat jammer toch. Zat er echt niet meer in?
  U had het ook netjes kunnen houden en mij de eervolle titel van Lid van de Week mogen schenken. Mensen hoeven toch geen vieze woorden als Lul of Duivel te gebruiken? Dat is toch nergens voor nodig?

 61. Jenny Meyer

  k heb aan mijn letselschade advocaat opdracht gegeven ;
  al de kosten die nav mijn Corona-besmetting – thuis – ziekenhuis en uitvaart zullen moeten worden betaald door de heer Engel

 62. Voor Volk en Vaderland

  Dag Helderziende 00:00 u. Weest u maar gerust. Begeeft u zich maar ter ruste. Het Vaderland kan van mij op aan.
  Ik sta paraat op de Blanke Top der Duinen. Voor Volk en Vaderland.

 63. Klaas Vaak

  Jenny Meyer. 17:32
  Kosten afschuiven op Willem Engel?
  U bent zo te zien nog redelijk fit. Gelukkig maar. Je hebt mensen die niet zo melodramatsch doen over hun uitvaart en die zelfs hun eigen uitvaart tot in detail regelen met nog een feest er achteraan.
  Gelukkig voor Willem z’n portemonnee zit een groot feest er vanwege corona niet in
  Ik wens u overigens het allerbeste met uw gezondheid.

 64. Maup Caransa

  Willem Engel van Viruswaanzin die dan weer gesteund wordt door Forum voor Democratie.

 65. Maup Caransa

  Walgelijk. Viruswaarheid-voorman Willem Engel vergelijkt coronabeleid met j,o,d,e,n vervolging zo moet ie maar.

 66. Ome Cor

  Het is geen engel, het is Conchita Wurst. Wat een schatje. In de Blue Oyster bar weten ze hier wel raad mee.

 67. M W

  Wat jammer dat we zo op elkaar moet worden ingehakt. Naar mijn idee doet Engel heel goed werk! We hebben hier een enorm probleem en het is allang duidelijk dat dat niet corona zelf is. Degenen die dat nu nog niet zien, kan ik alleen maar adviseren zich te informeren en dan bij objectieve wetenschappelijk onderbouwde informatiebronnen. We moeten de waarheid volgen en schouder aan schouder staan. Het is vijf voor twaalf

 68. Hardewaarheid

  MEDIA=VIRUS, hebben ze maar weer bewezen, dit keer is Willen Engel “aan de beurt” gister was Famke Louise aan de beurt, en morgen gaat media (virus) weer iemand anders demoniseren die ook maar een ander geluid maakt dan de heren zelf. Knap staaltje journalistiek weer hoor. Ook nog eens betaald door het RIVM, aldanniet.

 69. Ome Cor

  Zucht M W: we moeten DE waarheid volgen. En die heb jij en die andere waanzinnigen in pacht zeker? Je bent een mafketel en gun jou en de jouwen een heel vervelend griepje (je weet wel) en geen toegang tot de zorg mocht je terugkrabbelend brabbelen dat je het toch allemaal niet zo bedoeld had, net zoals al die andere kleuters en C-ners eerder deze week. Voor jou liever een 95-jarige met obesitas, hartproblemen etc.

 70. M W

  Begrijp ik het goed dat u niet onderbouwde onderdrukking en fascisme verheft boven onderbouwd wetenschappelijk onderzoek ome Cor? Zucht….

 71. Ome Cor

  M W: ik heb het over goed verstand gebruiken. Ik koop niks voor dat goed onderbouwde wetenschappelijk onderzoek zolang er meer en meer mensen besmet raken, de IC’s weer vol lopen en ik straks door het gedrag van een legertje idioten nog langer thuis mag werken, zelfs mijn werk/gezondheid kwijt raak en ook ik daardoor andere mensen in problemen breng. Onderzoek kun je alle kanten opdraaien, al naargelang de lobby. Na blijven denken of ben je ook al geïndoctrineerd/ gehersenspoeld door zo’n Engel, laat me niet lachen. Je wil toch zelf geen gekkie genoemd worden, nee toch? We moeten af van figuren zoals Engel, Baudet etc.; die berokkenen de maatschappij schade …. je wil toch niet in een rijtje met dat soort proleten genoemd worden, nee toch?

 72. M W

  Ik merk dat u slecht bent geïnformeerd en het heeft Er alles van weg dat u bent geïndoctrineerd door de Bill Gates/WHO lobby. Waar u en de rest van de wereld last van heeft en waar u over klaagt wordt niet veroorzaakt door onafhankelijk onderzoek (dus zonder lobby) maar door de niet onderbouwde maatregelen en een pcr test die onterecht heel veel besmettingen aantonen. Momenteel is er nauwelijks corona. Er zijn Veel (vals) positieve tests. Nauwelijks patiënten en daarvoor werkt u thuis en staat mogelijk uw (en) mijn haan op de tocht. Ik adviseer dus informeer u en draai de zaken niet om ome Cor

 73. Ruud Verhallen

  Arresteren vast zetten en vervolgen

 74. Ome Cor

  M W: goede tactiek, mijn bewoordingen gebruiken (indoctrinatie et). Je lijkt het allemaal wel heel goed te weten: valse tests etc.
  Ik heb geen grote woorden zoals Gates/WHO nodig in mijn betoog.
  Ik kan zelf zien wat er gebeurt en ben in staat om kritisch na te denken.
  Maar vertel eens: wat is nou dat advies aan mij en wat heb ik omgedraaid?

  PS
  dat advies van Ruud Verhallen (zie diens post) zie ik wel zitten (goed onderbouw natuurlijk; als je die Engel-prietpraat blijft aanhangen, dan zit je straks opgesloten bij en met hem en z’n kuddevolk. Dat wil je toch niet, toch? Je lijkt me best een sympathiek iemand die tijdelijk de weg kwijt is. Dat kan, niks mis mee, maar blijf wel nadenken he.

 75. M W

  Mijn advies aan u, zoals ik eerder al schreef is u goed te informeren, zodat u leugens van waarheid kunt onderscheiden en als dat is gelukt weet u dat het gros van die draconische maatregelen op niets is gebaseerd en zo van de baan kunnen. Met gewoon gezond verstand kom je het verst en hoeft niet een hele economie om zeep te worden geholpen. We weten ook allang dat corona geen killer virus is, zoals eerst werd voorgesteld ome Cor. Dus niet onderbouwde maatregelen verdedigen omdat u De feiten niet kent en denken dat daarmee uw baan wordt gered is de boel omdraaien. Als u kennis zou nemen van de feiten en echt kritisch zou nadenken, zou u dat niet doen

 76. Ome Cor

  Ik stel voor dat ze jou een keer uitnodigen in een TV-programma om je/DE feiten en onderbouwingen eens op tafel te leggen en te laten toetsen door mensen die er echt verstand van hebben. Overigens, wie is WE in jouw betoog?

 77. M W

  We in mijn betoog is de wetenschappers die er verstand van hebben en mensen die zich wel informeren en niet maar wat roepen ome Cor. En deze mensen worden systematisch geweerd van mainstream media en gecensureerd op social media, dus nogmaals mijn advies om u te informeren voordat u van alles roept. Kunt u Het – of wilt u Het niet begrijpen? Die zelf wat moeite om de feiten te kennen. Ik stop in ieder geval geen energie meer in u. I rest my case.

 78. Ome Cor

  Oww, die WE zijn degene die er echt verstand van hebben, nou begrijp ik het.
  Het ene geweldige onderzoeksresultaat en zgn feit wordt door het volgende onderzoek weer genadeloos onderuit gehaald.
  Ik neem het allemaal tot me, kijk om me heen en ik oordeel zelf.
  Stop nou eens met dat kijken naar die filmpjes/video’s van die valse profeten en het zoveelste grafiekje waaruit weet ik veel wat blijkt.
  Ga nu naar zin 2 en lees door tot het eind.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.