Angela Groothuizen vindt Akwasi-omroep topidee

Geplaatst op wo 23 sep 2020 om 14:50

Angela Groothuizen steunt de plannen van Akwasi om de omroep ZWART te beginnen, omdat ze het een topidee vindt. Dat heeft ze laten weten voor de camera van Shownieuws. Akwasi hoopt voor het eind van het jaar 50.000 leden à 10 euro per stuk binnengehaald te hebben, zodat hij met zijn zwarte omroep het NPO-bestel kan betreden. De plannen zijn met argwaan ontvangen, maar Angela heeft dat gevoel helemaal niet. Zij vindt het allemaal wel een strak plan, geeft de tv-ster aan.

Angela heeft besloten om Akwasi te steunen met een socialsfilmpje. Hoe zit dat? Gisteren gaf ze uitleg aan Shownieuws. “Ik dacht: dit is een goed idee, dit hoort er wel bij.”

Het is goed om in tijden als deze een omroep ZWART te hebben, denkt de RTL 4-ster. “Als we dan toch bezig zijn om dingen goed te bekijken, van: wat is er nou eigenlijk aan de hand? Is er racisme? Is er niet? Word ik vertegenwoordigd? Word jij vertegenwoordigd?

Als groepen in de samenleving heel erg bezig zijn met dit soort vraagstukken, dan moet daar gewoon een podium voor zijn, vindt Angela. “Begin een eigen omroep en dat zijn ze aan het doen!

Fidan Ekiz heeft gisteren in De Vooravond minder enthousiast gereageerd op de plannen van Akwasi.

Foto: RTL
72 Reacties op “Angela Groothuizen vindt Akwasi-omroep topidee”


 1. Juist

  60 Jaar geleden was ze leuk met de Dolly Dots. Nu geldt toch echt “hoe ouder hoe gekker”

 2. Kim Wieft

  De racistische omroep ZWART gesteund door marxistisch Nederland gaat alleen maar aanzetten tot haat jegens de blanke Nederlander die gewoon werkt voor zijn geld.
  Natuurlijk vindt zo’n bnn’er dat een topidee. Zolang hun leventje maar rustig doorkabbelt. Zonder kleurlingen, Marokkanen, azc’s, windmolens en zonneparken om zich heen.

 3. Nou ja zeg!

  Lijkt me wel een komische zender.
  Allemaal van de zw@rtjes met dat malle accent als ze Nederlands praten.

  ‘Goedenavond, dames en heren. Oewelkom bij Soewart.’

 4. Henny Spekken-Bonen

  Angela ruikt geld.

 5. Zomaar

  Hij zal het goed bedoelen, maar zorgt voor nog meer tweedeling in de samenleving.

 6. RECHTSvanhetMIDDEN

  Een bekende Nederlander is en kan alleen maar rechts zijn zodra hij of zij financieel onafhankelijk is omdat je anders nergens meer aan de bak komt..
  Zo werkt het in dit Nederland.. Mensen willen daarom alleen maar deugen en overkomen alsof ze de minderheden volkomen snappen en begrijpen..

  Wat een sneu volk!

 7. Ray

  Binnenkort op uw tv:
  Gordon met Omroep Roze. Of bruin, kan ook.
  Jesse Klaver met Omroep Groen.
  Sylvie Meis met Omroep Goud.
  Lange Frans met Omroep Dom.
  En tot slot Angela Groothuizen met Omroep Dement.

 8. Willie

  De seks fantasieën dat zwarte mannen heel groot geschapen maken dat zo bejaarde vrouw dat ze niet meer helder kan denken.

 9. Anti-racist

  Angela G. steunt dus een racistische omroep die naar apartheid streeft.

 10. maatje te groot

  Ik begrijp dat niet. Ze hebben toch al een omroep:’ Opsporing Verzocht. Hierin spelen ze toch de hoofdrol?? Of anders de programma’s overpolitie en criminaliteit… Dus materiaal genoeg.

 11. Henk Hank

  Dankzij Willie weer wat geleerd: zwarte mannen hebben grote schapen. En moslims hebben grote geiten. Willie zelf heeft een groot konijn, die hangt uit zijn broek.

 12. Sookie Stackhouse

  Angela heeft een open relatie en is op black d i c k uit

 13. Pettie Fart

  Valt me vies tegen van Ansj. Maar goed, iedereen mag eens een flinke uitglijder hebben maar ze moet niet te vaak zo gek doen want dan kan ze wmb bij het grofvuil.

 14. Annoniemus

  Ach Angela Groothuizen dat mee huppelende Dolly Dotje van weleer , van mij mag ze zonder zwemvest in de Vinkeveense plassen springen #opgeruimdstaatnetjes

 15. StefanV

  Mocht Omroep Zwart er echt komen – ik heb nog steeds het gevoel dat het een grap of statement is – dan gaat er geen hond naar kijken. Het is bovendien een omroep die bar weinig toevoegt aan het bestaande aanbod. Omroepen als BNNVARA en KRO-NRCV hebben aan de lopende band donkere mensen aan tafel zitten in talkshows of als kandidaat in quizzen.

  Ik moet zeggen dat ik soms het gevoel heb dat ze het erom doen. Dat mensen specifiek worden uitgenodigd omdat ze donker zijn. De divibase van de NOS en de uitspraken van NPO-baas Rijxman over diversiteit zijn veelzeggend.

 16. Marianne

  Waarom gaan vrouwen niet op de barricaden voor andere vrouwen zoals Oma Toni en Mevr. Voorthuis?

 17. Don

  Ben ik blij dat ik geen ‘publieken’ meer kijk! whahaha

 18. Simone

  Angela Groothuizen wil graag deugen, alles voor geld en veiligheid. Het is een lelijk oud veenlijk met te blond haar een foute visagie en vreemde broekpakken. Wanneer wordt dit deugende veenlijk vervangen door een leuke frisse kritische vrouw die niet bij de deugbrigade wil horen?

 19. Henry

  De mening van Angela interesseert niemand

 20. Lies

  Doet Angela eigenlijk heel slim door te zeggen: top idee! Gaat Akwasi niet leuk vinden: Akwasi wil ophef en aandacht.

 21. Bruno

  @Lies,

  Ja, dat gevoel heb ik ook. Dat de megalomaan Akwasi ophef en aandacht wil. En dat hij het heerlijk vindt als iedereen hem uitscheldt, het laatste is overigens zeer terecht . Hij denkt waarschijnlijk dat hij belangrijker is, als er zoveel ergernis en aanklachten zijn mbt zijn persoon, hij vindt dat leuk of zo. Natuurlijk totaal geschift, maar het is dan ook een echte psychopaat.

 22. oja

  Omroep Blank binnenkort. Omroep Homo. Ga zo maar door. lekker polariseren…hoe diep zijn we gezakt in Nederland? Ongelooflijk. Wat een gezeik om ingesleten gewoontes die eruit moeten, ja klopt, maar die Akwasi mag toontje lager zingen en zeker eens voor de rechter uitleggen wat al zijn woordspelingen anders maakt dan die van Wilders. Net als Sylvana Simons graag met een zak geld naar een zonnig eiland sturen. Enkeltje.

 23. tss

  Ze denkt zeker dat ze zo een baantje krijgt bij die omroep. Domme koe.

 24. margriet

  Sylvana zich al aangemeld?

 25. Mark

  Zullen er echt 50.000 mensen bereid zijn 10 euro te doneren? Zelfs als je gratis lid zou kunnen worden, dan nog haalt die Akwasi niet de 50.000. Dit project heeft net zoveel slagingskans als de poging van die pédopartij om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen voor een stapje in de Tweede Kamer.

 26. Alex

  Prima idee maar op 1 voorwaarde: zullen we dan NOOIT MEER over racisme spreken?
  Als de omroep te blank is en er wel een zwarte omroep mag zijn, gooi je natuurlijk alle redenen om iets racisme te noemen over boord. Immers, wij (blanken) kunnen dan roepen dat wij gediscrimineerd worden omdat deze zwarte omroep dan precies doet (blanken uitsluiten) wat ons altijd kwalijk genomen wordt (zwarten uitsluiten).
  Als dit een einde maakt aan deze discussie ben ik voor!

 27. Geronimo

  Die 50.0000 leden lukt wel. Al dat antifa-, BLM-, Groen Links- en wat-ik-al-niet-vergeten-ben-tuig zal vast meedoen, zeker als doorsijpelt dat George Soros het lidmaatschapsgeld vergoedt.

 28. Willie Hermes

  Gegarandeerd volle bak overdags. Zitten toch allemaal in de bijstand of beunen bij als succesvol rapper waar nog nooit iemand van gehoord heeft. Irriterende drill rap van ‘gevaarlijke’ pubers in té grote trainingspakken! Hahaha!!

 29. Geronimo

  @Annoniemus
  Dan wordt het figuurlijke veenlijk een letterlijk veenlijk.

 30. Lies

  @Geronimo: juist die doelgroep gaat echt geen 10 euro betalen.

 31. WEST*

  nu gaan alle a b c d sterren die uitgekotst zijn bij de npo rtl of talpa massaal solliciteren bij omroep zwart , wat dat biedt nieuwe kansen voor iedereen

 32. WEST*

  @ LIES juist gezien de meeste kleurlingen leven van de bijstand

 33. Lies

  @West: los daarvan, men kijkt ook gewoon lekker via de schotel. Daar bedoel ik de Turkse en Marokkaanse Nederlanders mee. Ik snap niet zo goed op welke doelgroep de heer Akwasi zich richt? Maar ja, de naam van zijn omroep zegt alles.

 34. 😷Paulus

  😷Vindt ik ook een goed idee, mits het omroep zwarte Piet gaat heten. 😁😁

 35. Lachgas

  Zwarte Sinterklaas met witte Piet

 36. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Lekker wegkijken en selectief verontwaardigd zijn. Angela Groothuizen is een deugend gutmensch.

 37. UWV

  Zeg Groothuizen,zoek je baantje bij Zwart? Triest figuur ben je

 38. Bart

  Ja want, Angela Groothuizen deugt mensen!

 39. Lisa

  weer een nieuw verdienmodel van onze belasting centen zodat die dwaze slachtoffer figuren weer racisme en verdeeldheid kunnen verspreiden, moet niet gekker worden.

 40. zij zoekt mogelijkheden voor een baantje want haar carrière staat op zwart

  zij zoekt mogelijkheden voor een baantje want haar carrière staat op zwart

 41. robb

  Ik begrijp het wel donkere mensen komen in Talkshows als er wat aan de hand is bv tijdens de vi rel , een week later zie je ze niet meer en is alles weer wit.

 42. Briefje van x

  Alles is oke als er maar een zwarte lul aan hangt.

 43. Een Groot Geweten

  Inderdaad een top idee.
  Als Hitler wieder da ist en een Jodenomroep gaat beginnen, zou ik dat ook een top idee vinden. Alles is immers vergeten en vergeven.

 44. jan

  Hij zorgt voor nog meer tweedeling in de samenleving. Gefeliciteerd! Wie dit plan steunt, moet eens goed wakker worden geschud…. Nog meer belastinggeld weggooien, maar nu om racisme te creëren….

 45. show nieuws sbs KANAAL 37

  JAN dat komt omdat wij daar in den haag mensen hebben zitten zonder ruggengraat .allemaal van die dommen ja knikkers .of het nou rechts of ja links een beetje meer ik ben geen Wilders fan .maar hij is de enige die nog wat tegen gas geeft .

 46. show nieuws sbs KANAAL 37

  JAN dat komt omdat wij daar in den haag mensen hebben zitten zonder ruggengraat .allemaal van die dommen ja knikkers .of het nou rechts of ja links een beetje meer ik ben geen Wilders fan .maar hij is de enige die nog wat tegen gas geeft .top

 47. J.m

  Op.mijn tv zit al zo,n zender RTV heet hij.

 48. Jaap Aap

  Angela, pleur nou eens op met je tyfusmuil. Niemand wil je grafkop nog zien, laat staan de poep die eruit komt horen.

  Ga wat nuttigs doen, je relatie redden ofzo.

 49. By the way

  Met deze theorie hebben we straks ongeveer 935 omroepen. Dsn wordt het nog een grotere onoverzichtelijke bende dan nu

 50. Ronald

  er staat letterlijk niks over de inhoud van de omroep op de website dus hoe kan je dat segregatie omroep idee van hun steunen of steunt ze het omdat die zwart is en zwak en dus sowieso gesteund moet worden want slachtoffer. Nog meer verzuiling is niet de oplossing. overigens 50.000 x 10 is een half miljoen en als ze het niet redden ben je het geld kwijt dis die Akwasi figuren gaan er weer vet aan verdienen.

 51. Suzanne

  Eigenlijk is Famke Louis slimmer dan al deze domme deugmenschen. Famke ziet tenminste haar fout in en belooft beterschap, daar zouden deze deugmenschen nog eens een voorbeeld aan kunnen nemen.

 52. Ronald

  Mooie column van Özcan Akyol en on point https://www.ad.nl/binnenland/waarom-ik-moest-grinniken-toen-rapper-akwasi-zijn-omroep-aankondigde~a9680086/

 53. AlexF

  is toch al op de buis als ik me tv uitzet?

 54. Donald Dumb

  Suzanne

  Geloof je hetzelf?
  Die heeft dr mening bijgesteld om dat het hele land erover viel.
  Was er niet ocer gevallen had ze gewoon nog met die hashtag doorgegaan…
  Mening bijgesteld om verdere imagoschade te voorkomen…

 55. Ria

  Alex en maatje te groot compliment weer😉

 56. Shaggy

  @Nou ja zeg!
  wo 23 sep 2020 om 14:58
  Lijkt me wel een komische zender.
  Allemaal van de zw@rtjes met dat malle accent als ze Nederlands praten.

  ‘Goedenavond, dames en heren. Oewelkom bij Soewart.’

  Beste Nou ja zeg! Wanneer ik u het volgende ga vertellen, zult u wel reageren met Nou ja zeg!
  Wist u dat Soewarte de Soewarth de eerste zwarte vlootvoogd in de zeventiende eeuw was. Het was zijn alter ego Witte de With, die het vierendelen en het radbraken deed, niet Soewarte. Soewarte de Soewarth reageerde op kritiek steeds met “It wasn’t me. Ik, Shaggy, ga Soewarte daar nog eens voor soewen, want hij heeft die tekst van mij gepikt, da niggah!
  Die nieuwe omroep gaat Soewarte de Soewarth shinen, ik soeweer het je.

 57. Boerenverstand

  Probleem: na omroep vrouw, omroep 50+, omroep 30-, omroep HLBTGIQ+ en omroep boze blanke man is er niet voldoende klandizie meer voor omroep zwart. Hoeveel zwarte hetero mannen tussen 30 en 50 zijn er naast Dwazi?

 58. Wil van Bil

  Misschien kan Angela wel “zwart” komen werken bij die nieuwe omroep want bij alle andere omroepen is ze inmiddels uitgescheten!

 59. Ria Doesburg

  Deze Angela denkt ook: “ik ben straks weg bij RTL en wie weet maak ik dan nog een kans om bij Omroep Zwart”!(?) Vele BN-ers worden steeds gekker en vinden dat ons van oorsprong blanke Nederland moet worden overgenomen door “Zwart”. (Nee… Wit ben ik niet!) Voor mij heeft ze afgedaan! Dag Dag Angela.

 60. Jordao

  Hou toch op met die omroep Zwart. Belachelijk idee. Ik ben zelf donkergetint maar die Akwasi en zijn achterban zorgen gewoon voor een tweedelige maatschappij als het al niet is. Akwasi kan beter een voorbeeld nemen aan die Surinaamse / Hindoestaanse top kok die bij Jinek zat en gewoon iets moois neergezet heeft , op eigen kracht. Die Akwasi zit teveel in een slachtofferrol.

 61. Bram

  Als ik mijn tv uit zet is het beel zwart

 62. Bram

  Als ik mijn tv uitzet is het beeld zwart

 63. Jewish4life

  Zijn omroep is hard nodig in deze tijd midden in de strijd tegen racisme en antisemitisme aangesticht door Europeanen, latino’s en Arabieren.

 64. Teuntje

  Groothuizen wordt met de dag gekker logisch dat haar man een vrij huwelijk wil wat moet je met een dikke prop thuis die denkt dat ze wat voorstelt

 65. Brabants boerke

  Angela heeft mijn respect verloren, ze is een verraadster
  eerste klas. Wat valt met dat zwaar tegen zeg. Ze is net zo erg als Arie Boomsma.

 66. Oemberto tannn

  Lijkt me geweldig

 67. Piepmuis

  Angela wie????

 68. Abij

  Sollicitatie: vergaande Glorie zoekt baantje bij omroep Zwart! Ha ha dag niet gelachen is een dag niet geleefd!!!!!!!!!

 69. Auguust

  Groothuizen moet gedwongen opgesloten worden in een gekkenhuis!
  Wat een domme maar gevaarlijke muts.

 70. John Trust

  Hebben jullie het over racisme? Wat doen jullie zelf? Ik lees alleen maar racistische opmerkingen, vooroordelen, ongefundeerd argumenten en vooral dom!
  De meeste argumenten die ik lees gaan nergens over. Zo te lezen, worden die argumenten geschreven door vooral mensen die behalve NL geen andere culturen kennen en ook niet willen leren kennen. Zijn het echt alleen zwarten die op opsporing verzocht komen? Zijn allemaal in de bijstand. Ik vind het vooral heel triest dat men zo verstompt en kortzichtig is. Ga reizen, leer de wereld kennen en je zult anders denken..

 71. John

  Vreemd ,hij heeft het over zwart , hij is fel tegen zwarte piet.
  Zwart is nu opeens wel goed.
  Wat een tegenstrijdigheden van deze opruier.
  Kom dan met blank want dat is geen kleur.zwart is volgens zijn definities dus wel degelijk een kleur.

 72. Sneeuwwitje

  Is dat geen Discriminatie?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.