Reclameblokken Veronica Inside overvol: ‘Arie, help!’

De reclameblokken van Veronica Inside puilen uit nu de talkshow weer terug op de buis is. Misschien kan Arie Boomsma een handje helpen om het weer binnen de perken te krijgen. Dat grapte Johan Derksen gisteren in de uitzending op Veronica. Na wat hysterie om enkele foute grappen, barsten de reclameblokken van VI weer van de A-merken. Vanwege de specifieke doelgroep is VI razend interessant voor adverteerders, maar dat leidt wel tot veel reclame-onderbrekingen.

Het is presentator Wilfred Genee opgevallen dat de adverteerders massaal zijn teruggekeerd. “Wat wel opmerkelijk is: die blokken zitten ineens weer stampvol. Zo zit er niks en boem, nu weer helemaal vol. Zo snel kan het gaan in het leven.”

Johan hoopt dat Arie een handje kan helpen. “Het wordt dat dat Arie Boomsma en die andere mevrouw in actie komen, want ik vind ze irritant lang worden die blokken. Jij niet?

Wilfred: “Daag ze nou niet uit, daag ze nou niet uit!

Arie is de man die adverteerders deze zomer opriep tot een boycot van VI. Als het programma geen geld meer in het laatje brengt, verdwijnt het immers van de buis. In één weekend zag VI een miljoen euro aan sponsorgeld verdampen.

De actie van Arie, die door Fidan Ekiz een NSB-actie werd genoemd, is echter niet geslaagd. Wel heeft het de Boulevard-deskundige enorm veel imagoschade bezorgd.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen