Jeroen van der Boom reageert op kruiwagenkritiek

Geplaatst op di 15 sep 2020 om 12:30

Er zijn talloze jongens die graag carrière willen maken als zanger, maar niet iedereen heeft Jeroen van der Boom als papa. De 13-jarige Luuk van der Boom gelukkig wel: hij heeft van papa een liedje én videoclip gekregen en mocht die de afgelopen weken ook nog eens promoten bij al zijn vrienden in de media, waaronder Boulevard en Shownieuws. Handig voor Luuk, maar veel kijkers vinden dit soort vriendendiensten altijd een beetje lastig. Wat vindt de SBS’er zelf van die kritiek?

Vader Jeroen haalt zijn schouders ervoor op. Zijn zoon is gewoon een enorm talent, geeft hij aan in het AD. “Mensen denken: weer zo’n BN’er die probeert zijn kind te laten zingen, maar bij hem zit het er al zo lang in. Het komt echt uit hemzelf.”

Luuk beaamt dat: “Ik werd zingend geboren.”

Jeroen: “En hij danst zo graag, dat heeft hij niet van mijn vrouw of van mij. We hebben zo vaak nee gezegd, bijvoorbeeld tegen talentenjachten, maar nu hij een dansopleiding doet, geeft dat een soort vrijbrief.

Luuk wordt dus enorm in het zadel geholpen door zijn vader, maar Luuk zegt nu dat hij het op eigen kracht wil doen. “Een snelle doorbraak hoeft niet zo van mij, ik wil liever door mijn opleiding heel goed worden in wat ik doe.

Ziet hij een deelname aan The Voice Kids zitten? “Ik vaar liever mijn eigen koers, al denk ik er soms wel aan.

Lees ook: ‘Zoontje Jeroen van der Boom krijgt nooit eerlijke kans’ (zondag)

Foto: SBS
60 Reacties op “Jeroen van der Boom reageert op kruiwagenkritiek”


 1. Sem van Dijk

  Luuk doet het net als ik op eigen kracht.

 2. Luca Borsato

  Ik ook!

 3. Dreetje H.

  Wat dacht je van mij!

 4. Maan de Steenwinkel

  Mijn vader had ook al een steenwinkel.

 5. Ben Zine

  Zum kotzen hinaus.

 6. john

  eerlijk is eerlijk clip gezien….wel heel goed gedaan

 7. Roxanne H.

  Ik kan niet zingen, maar wel reclame maken voor een crème. Als ik mijn cursus blijf volgen mag ik straks misschien wel achter de kassa bij de Kruidvat.

 8. frankie

  tja hij kan het wel idd. ……wel kut om toe te geven op deze site hahahahahaha

 9. Gerda

  De familie Chabot dan..Hoogst ergerlijk, zoals ze allemaal hetzelfde spreken..
  En Johnnie de Mol jr is ook voortdurend bezig geweest, om zijn non talent te ontplooien..Ja als je niet slim bent…

 10. Peter Bakker

  tja kut om te zeggen maar hij kan het wel dat jochie

 11. Merlijn Kamerling

  Ik doe ook alles op eigen kracht.
  Wisten jullie al dat ik net een boek heb uitgebracht over mijn vader Antonie?
  Net als mijn moeder Isa Hoes jaren geleden.
  Ligt nu in de winkel. Dus…

 12. Royce de Vries

  Niemand heeft het zo erg op eigen kracht moeten doen als ik.

 13. Fox Mulder

  Mijn vader is schilder, had ik geen schilder mogen worden? Iets is goed of niet. Op een gegeven moment zal de zoon van de wenkbrauw dat vanzelf wel merken.

  Next! Alhoewel, iemand koffie?

 14. S. Stokvis

  Wat is precies het probleem nu?

  Mag iemand geen kruiwagen hebben?

 15. Danny Froger

  Ik heb juist extra mijn best moeten doen als zanger.
  Mijn achternaam was eerder een obstakel.

 16. Grodom

  Alvast een wurgcontract gekregen van John de M. ?

 17. Rick Brandsteder

  Ik word net als mijn vader een klein beetje opgewonden van poepseks.

 18. Charrel Kip

  Doen wat goed is voor je zoon.

 19. Lachgas

  Net of the Voice Kids wel objectief zal zijn

 20. Sem van Dijk

  Jullie hebben geen idee hoe moeilijk het is om door te breken in de media als je ouders en stiefvader BN’er zijn met vele contacten in die wereld. Ik heb al honderden teksten geschreven, in de duurste studio’s gewerkt aan mijn single, geplugged bij een manager van andere bekende artiesten en ben al vaak gepromoot door mijn moeder op tv, maar toch blijf het voor mij net zo lastig als sjonnie uit duindorp.

 21. Patty Brard

  Kan John de Mol eens naar het enorme zangtalent van mijn dochter Pricilla luisteren…
  Want ik wil ook dat mijn dochter net zo wordt als mij…

 22. Fredje in Leer

  Joehoe…

  Heb zelf geen kids.. maar wat is er mis met je kids shameless op de voorgrond zetten.. zelfs als het talentloze rakkers zijn, moet toch iets om die gasten uit huis te krijgen..

  Wanneer het echt “gevaarlijk” gaat worden, is als de kids ook nog denken ergens anders verstand van te hebben en denk dat hun mening de waarheid is.. Toch.. Anna N?

 23. Jeroen Schoots van Overschat

  Heb ook alles alleen gedaan. en mijn broer Reinoud ook. Die is helemaal niet precies naar dezelfde opleiding als een van onze ouders gegaan om vooral maar niet op een lekker makkelijke manier, zonder veel inspanning in zijn voetsporen te kunnen treden. Hoe kom je aan het woord kruiwagen. Vergezocht !

 24. Romer nazaten

  Ook wij zitten helemaal niet in de tv wereld omdat we ooit een stamvader hadden die daarin zat ! Helemaal niet waar allemaal.

 25. Romy Monteiro

  Ik zie de bekendheid van mijn moeder meer als handicap. Desondanks een klapper van een tv hit (kwis) gemaakt met @keestol.

 26. Kelly Weekers

  Ik heb zelfs een boek moeten schrijven over hoe het is om succes te hebben ondanks je rijke man, goede looks en white privilege. Weten jullie wel hoe lastig dat is!?

 27. Dave en Donny Roelvink

  Wij broertjes hebben 2x zo hard moeten knokken voor ons succes.
  Want die gele zwembroek van pa heeft ons alleen maar last bezorgd.

 28. Summer de Snoo

  Mijn ouders kunnen niks maar leven wel van mijn inkomsten. Er staan ook pedofielen op mijn instragram openlijk op mij te geilen maar daar geven mijn ouders niks om want alleen mijn geld telt. Mijn jongere zusje wordt ook al verhoerd. Ik denk dat mijn ouder de nieuwe Epstein en Maxwell willen worden. Kan er iemand aub jeugdzorg bellen?

 29. Gerda

  Kun je zingen, zing dan mee of wordt een lief Frogertje!

 30. Nicky van der Gijp

  Iedereen begrijpt vanzelf wel dat ik het helemaal zelf aan het doen ben. Absurd om te denken dat mijn vader Rene hier iets mee te maken heeft. Stelletje stomme complotters !

 31. jaap aap

  Dit is killing voor dat jongetje. Van Wendy van Dijk die haar kind op een totaal verkeerde manier wil pushen tot Jeroen v/d Boom… dit werkt averechts. Doe het niet. Begint een beetje zielig te worden. Julio Iglesias zat ook niet met zijn zoon bij Shownieuws.

 32. By the way

  Je kunt je afvragen of het een voordeel of een nadeel is voor die jongen en zijn zangcarrière dat hij een bekende vader heeft

 33. Mark

  Eén triest zolderkamerrukkertje heeft al 29 reacties onder verschillende namen gepost. Is toch een soort van spammen. Ik zou tegen MC zeggen: blocken! En alleen mensen die serieus reageren toelaten.

 34. 1

  @mark,

  Dat is wat jij denkt. Niet de realiteit. Heb je wel vaker last van het zomaar aannemen dat wat jij denkt, de realiteit is, terwijl dat niet klopt ? Veel sterkte dan.

 35. Jezus

  Mark is een bekende Nederlander die z’n kindje pusht en niet kan omgaan met de kritiek van buiten de mediabubbel.

 36. drek

  @Jaapaap,

  Het is hoe dan ook fout van die ouder om je kind van 13 zo belachelijk de wereld van bn – ners in te pushen met niets.

  Dat mag best gezegd worden. Ik denk overigens dat het voor dit kind en dit soort kinderen helemaal niet goed is om zo belachelijk over het paard getild te worden. Het werkt verschrikkelijke megalomanie in de hand a la Akwasi. Denken dat je een soort ubermensch bent die van alles mag dat anderen niet mogen. Voor jou gelden geen grenzen, geen wetten. Dat soort gedoe. Narcisme.

 37. Waylon

  Laat die jongen met rust! Stelletje zeikers!! Die jongen wil het zelf en heeft zijn vader niet nodig. Mijn dochter haar hele leven staat op internet omdat wij van aandacht houden en op eigen kracht niet de aandacht krijgen die we nodig hebben van vreemden. Laat ons rust verdorie

 38. CB

  Blijft vermoeiend, al die BNérs die zich zo lopen te verdedigen en alle anderen die er heerlijk in happen.

  LEVEN EN LATEN LEVEN!

  Amen.

 39. Andre Hazes Jr

  Ik ben het helemaal met Waylon eens. Desondanks dat ik en mijn vrouw foto’s van ons zoontje op instagram blijven plaatsen voor likes en aandacht, hebben we liever niet dat Shownieuws en RTL Boulevard ons zoontje afbeelden in hun tv-progamma’s. Wij zijn van mening dat hij recht heeft op privacy!

 40. 2

  @Waylon,

  Dat jij een gek bent die zijn hele leven op internet zet, omdat je van aandacht houdt, heeft niets te maken met het recht van het gewone volk commentaar te hebben op idioten die zichzelf elite vinden en BN-ner, en die op een hele vieze oneigenlike manier hun kroost boven de rest verheffen met helemaal niets, als deze 13 jaar zijn en nog niets kunnen, hebben gepresteerd, of hebben bewezen. Dat is gewoon heel dom van die BN ners, en mensen hebben het recht om daar hun mening over te geven. het is misbruik van macht. Nepotisme. Maar dat is een te moeilijk woord voor je, waarschijnlijk.

 41. Teuntje

  Weer zo een vader van wat ik niet kan moet mijn zoon gaan doen

 42. Roderick Schimmelpennink

  Ik wil later ook brallen en liefst trouwen met een klein lekker prinsesje.

 43. Rob

  Geboren met autotune in zn anus net als zn pa.

 44. Waylon

  @2
  Zeikerd! Mijn kind is geliefd. Ze is schattig. Ik hou van haar en van aandacht en als we als familie zo media aandacht kunnen krijgen dan doen we dat! Eindelijk positieve reacties. De meest liefdevolle familie van Nederland zijn we. Grappig en schattig. Een beetje gek.

 45. Rob

  Dat Waylon een dochter heeft. Dacht dat zijn voortplantingsorgaan wel vernield zou zijn na de avonturen op Harry de hengst in Telekids

 46. Curryworst

  Nicky van der Gijp is gehandicapt.

  + tijd dat Curryworst gaat doorbreken op MC én in Nederland 💪

 47. Summer de Snoo

  Help. ik wil niet dat vieze pedofielen zich op mijn foto’s aftrekken maar het moet van mijn ouders. Ik zal en moet beroemd worden als topmodel. Jandino is ook groot fan van mij.

 48. Simon Dekker

  @Mark/Michel: dat is al helemaal discriminatie van BN’er-kinders!

 49. PierreCul

  Gelukkig heeft Rutte geen kids… ik zie kleine Mark al achter het spreekgestoelte in de Kamer in een donkerblauw pakje met een dasje…

 50. Maarten Spanjer

  Ik heb geen kinderen, al beschouw ik Robert Jensen wel als een kind in een volwassen lichaam.

 51. Tom Kroes

  Mijn vader, je weet wel, die eeuwig Viva Hollandia in de recycling gooit met elk evenement, heeft vooruitgedacht en alvast mijn naam gelijk te trekken met die Mission impossible dude..

  Dus ik ben al klaar om beroemd te worden.. weet nog niet met wat maar mijn naam is het al…

 52. Gondorf

  Ik mis nog Marieke Derksen en Isabeau Genee nog bij de reacties met hun persoonlijke ervaringen. Graag zsm reactie van die twee aub!

 53. Nana Mouskouri

  T wordt eens tijd dat iemand die vdboombubble doorprikt.

 54. show nieuws sbs KANAAL 37

  wat een gestoorde familie die boompjes en wij van show nieuws steunen hem niet wij kijken alleen naar kwallitijd en top talend zoals snuifje gordon en niet te vergeten botox linda .en de top of de bild jonny junior .

 55. André junior junior

  Ja ik kan het ook weten hoe succes voelt nu al mag ik op tv met nieuwe kleertjes van mama en met mij neefje spelen die ik lang niet heb gekend.

 56. Willem

  Wat maakt het uit als je werkelijk de X-factor hebt…

 57. Ben

  Een vd grootste nepfiguren in ned. Doet voor geld alles.

 58. Maggoos

  Ik heb geen problemen met artiesten die hun zoon/dochter een zelfde carrière gunnen, zolang ze maar echt talent hebben. Maar Luuk is gewoon niet goed en heeft totaal geen gunfactor. Hij moet wat bescheidener doen en niet alsof hij al een ster is en zich gedragen alsof hij al alles weet. Dromen van iets is prima maar zoiets zeggen als dat je talent bent in dansen/zingen vanaf je geboorte (ughhh) is een beetje dom en niet gunwaardig. Sorry mijn mening.

 59. Gerda

  Het is gewoon oerdom @Maggoos..De jongen neemt het zijn pa later kwalijk..Er is niemand die Luuk nog het voordeel van de twijfel geeft..

 60. Ikke

  Eerst maar school af maken en zorgen voor een diploma in welke richting dan ook buiten de show-biss, lijkt mij verstandiger. Kind moet nog 5 jaar naar school, kost ook veel tijd en energie als hij het goed wil doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.