Jeroen van der Boom reageert op kruiwagenkritiek

Er zijn talloze jongens die graag carrière willen maken als zanger, maar niet iedereen heeft Jeroen van der Boom als papa. De 13-jarige Luuk van der Boom gelukkig wel: hij heeft van papa een liedje én videoclip gekregen en mocht die de afgelopen weken ook nog eens promoten bij al zijn vrienden in de media, waaronder Boulevard en Shownieuws. Handig voor Luuk, maar veel kijkers vinden dit soort vriendendiensten altijd een beetje lastig. Wat vindt de SBS’er zelf van die kritiek?

Vader Jeroen haalt zijn schouders ervoor op. Zijn zoon is gewoon een enorm talent, geeft hij aan in het AD. “Mensen denken: weer zo’n BN’er die probeert zijn kind te laten zingen, maar bij hem zit het er al zo lang in. Het komt echt uit hemzelf.”

Luuk beaamt dat: “Ik werd zingend geboren.”

Jeroen: “En hij danst zo graag, dat heeft hij niet van mijn vrouw of van mij. We hebben zo vaak nee gezegd, bijvoorbeeld tegen talentenjachten, maar nu hij een dansopleiding doet, geeft dat een soort vrijbrief.

Luuk wordt dus enorm in het zadel geholpen door zijn vader, maar Luuk zegt nu dat hij het op eigen kracht wil doen. “Een snelle doorbraak hoeft niet zo van mij, ik wil liever door mijn opleiding heel goed worden in wat ik doe.

Ziet hij een deelname aan The Voice Kids zitten? “Ik vaar liever mijn eigen koers, al denk ik er soms wel aan.

Lees ook: ‘Zoontje Jeroen van der Boom krijgt nooit eerlijke kans’ (zondag)

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen