Jort Kelder zette huis te huur tijdens coronacrisis

De inkomsten van Jort Kelder zijn behoorlijk opgedroogd door de coronacrisis. Hij heeft nu weer een leuke klus te pakken met zijn presentatie-avond bij Op1, maar in de zomer kwam er bar weinig binnen. Uit wanhoop besloot hij daarom zijn woning op Terschelling te huur aan te bieden, voor maar liefst 5.000 euro per week. “In principe is het huis niet te huur, maar ik heb het deze zomer wel een keer verhuurd aan een Gooise familie, enkel voor twee weken“, aldus de presentator in Privé.

Als zijn woning in principe niet te huur is, waarom bood Jort het dan aan op een verhuursite? “Het moet geen gewoonte worden. Bovendien is het financieel ook al niet meer nodig. Het gaat mij goed. Om zeker te zijn dat nieuwe huurders zich niet meer zullen melden, heb ik de advertentie gecanceld.

Vlak voor de zomer riep Jort nog dat hij zijn woning níet ging verhuren. “Dat zou ik misschien wel moeten doen, want ik heb natuurlijk ook een coronatikje gekregen. Ik denk dat ik zeker drie ton omzetverlies heb, niet alleen van gemiste optredens, maar ik verkocht ook een paar maanden nauwelijks kleren via mijn kledinglijn. Gelukkig trekt dat nu weer bij.

Al met al heeft Jort zijn zaken nu weer redelijk op orde. Het scheelt dat hij geen dure vriendin heeft. “Ik doe niet meer aan relaties. Da’s allemaal zonde van mijn tijd. Tja, tenzij het zo uitkomt, daar ben ik ook opportunistisch in.”

Jort doet het op z’n Mark Rutte‘s. “Laat mij maar gewoon genieten van ontspanning met vrienden, zoals dat momenteel het geval is.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen