Albert Verlinde: ‘Quote-Sander heel erg geschrokken’

Geplaatst op di 15 sep 2020 om 11:45

Albert Verlinde denkt dat Sander Schimmelpenninck na Op1 ook bij Quote vertrekt, omdat hij heel erg geschrokken is van het leven in de schijnwerpers. Dat heeft de showkenner gisteren gezegd in Shownieuws. De afgelopen periode lag Sander behoorlijk onder vuur, vooral vanwege zijn opmerkingen over het ‘lekkere’ prinsesje Alexia. Sander verwees zelf al naar die rel in zijn afscheidsbrief en ook Albert denkt dat het hem niet in de koude kleren is gaan zitten.

Het is hem allemaal behoorlijk tegengevallen, denkt Albert. “Denk je ook niet dat meespeelt dat hij zo omstreden is geraakt? Hij is eigenlijk met z’n neus in de suikerpot gevallen: én Op1 presenteren én Quote. Het was een beetje het nieuwe talent waar iedereen naar uitkeek.”

Van het een op het andere moment vertrekt dat nieuwe talent naar zijn vriendin in Zweden. “Ik denk dat hij geschrokken is van de impact dat als je Op1 presenteert, je kritiek kunt krijgen, en dat als je kritiek op andere mensen hebt, dat je het heel hard terug kunt krijgen. Ik denk eigenlijk dat hij geschrokken is van een leven dat hij misschien wel ambieerde, maar ontzettend tegengevallen is.”

Zijn vriendin is oesterzwemmer in Zweden. “Ik denk dat het hem tegengevallen is wat die ambitie hem opgeleverd heeft. Hij kan nu daar lekker gaan wonen met z’n vriendin en wie weet komt dat gezinnetje dan dadelijk uit die oester.”

Hij kan zijn columns bij de Volkskrant blijven schrijven en Dragons’ Den zal ook wel een vervolg krijgen. Ik denk dat hij af en toe terugkomt voor een leuke klus. Een soort los leven eigenlijk, met de oesters.”

Foto: NPO
17 Reacties op “Albert Verlinde: ‘Quote-Sander heel erg geschrokken’”


 1. Falco Buteo

  Ik denk eerder dat zijn werkgevers zich helemaal lam geschrokken zijn.

 2. Mick

  Talent? Hij heeft inderdaad een talent. Het grootste ego van Nederland. Wat een narcist.

 3. Wie de baal kaatst kan hem terug verwachten Sander

  Deze verwaande pedo deugdwerg die anderen de maat neemt, mensen zeer naar en gemeen beledigt, groepen mensen wegzet als ‘domrechts’ enz.
  Deze slappe dwerg had kunnen voorzien dat er mensen zijn die dat niet van hem pikken en keihard terug zullen meppen.

  Veel mensen zullen deze arrogante slapjanus dwerg zeker niet missen. Goed dat hij opdondert naar zijn Zweedse oester. Het is te hopen dat deze arrogante dwerg nooit meer terug komt. Sander vind ik besmet materiaal en daar moet men verre van blijven.

 4. Gerda

  Ik denk eerder dat aan het vertrek een koninklijk tintje zit..Niet van Sander natuurlijk…

 5. Floor Hermes

  Kut

 6. snuifje

  Fijn dat Albert precies weet wat de overwegingen zijn van Sander. Er is meer in het leven dan ten koste van alles in de schijnwerpers willen staan, Albert. Maar ja, leg dat deze roddeltante maar eens uit..

 7. Grodom

  Hij had er geen probleem mee, toen hij Thierry Baudet naaide bij zijn mediakartel in ruil voor een baantje.

 8. Charrel Kip

  Schimmeltje is bang voor nog meer schimmel.

 9. MolTalk

  Kan ie zich eindelijk focussen op de Schimmelmossel van z’n vriendin.

 10. Achtmet

  Dat misselijk makende mannetje (nou ja ?) vraagt er zelf om .Met zijn mega grote bek iedereen kleineren ,uitmaken voor alles wat lelijk is ,kortom niks presteren om trots op te zijn dan wordt je uitgekotst door velen !Pedograafje veel succes in Zweden Nederland is je spuugzat

 11. Ettertje

  Het lag nooit aan Sandertje, altijd aan de ander. Dag Sander, tot nooit meer hoop ik!

 12. jos de g

  Sander S. heeft geen behoefte aan onderwerpen die hem geen r… interesseren, maar hij heeft het niet voor uitkiezen als om de dingen van die dag gaat. En OP1 is redelijk saai te noemen.

 13. Axl

  Ajuus Sander..👋

 14. Paula

  Éindelijk
  weg die Sander Schimmelpenninck !
  Ik schakelde altijd over op een andere zender als ik hem op 1 zag.

 15. Crissy

  Sander Schimmelpenninck vind ik een hele leuke vent. Hij stelt goede en slimme vragen. Niets mis mee. Alleen kan je in Nederland niet van adel zijn, zonder jaloerse treiterkoppen.Niets van aantrekken en er boven staan.

 16. pleister

  Een heel erg slechte presentator, die heel erg megalomaan en arrogant is bovendien. Heeft totaal geen realiteitsbesef. Daar missen we echt niets aan. Blij dat hij weg is.

 17. Fenna

  Eindelijk verlost van deze verwaande kwal. Hoop dat hij nooit meer terugkomt. Deze vent is stapelgek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.