Guido den Aantrekker kraakt Angela de Jong

Guido den Aantrekker vindt de manier waarop Angela de Jong in haar nieuwste column tekeergaat tegen de boze corona-BN’er Famke Louise zwak. Dat geeft hij aan in een bericht op Twitter. Angela gaat helemaal los op Famke en roept in de kop van haar tv-stukje: “De opgespoten lippen van Famke Louise hebben meer inhoud dan haar bovenkamer.” Juist als je Angela de Jong heet is het niet zo handig om een ander aan te pakken op haar uiterlijk, reageert de hoofdredacteur van Story min of meer.

Guido op Twitter: “Hoe zou er gereageerd worden als we het uiterlijk van deze mevrouw De Jong (of andere vrouwen) op deze manier zouden inzetten voor een column? De hel zou te klein zijn. Wat zonde dat ze haar reputatie zo in de uitverkoop gooit.

Mediabureaudirecteur Aart Lensink: “Een column is vooral leuk als je er als lezer mee op nieuwe, andere gedachten wordt gebracht. Dit is verbaal kopschoppen.

Daarop zegt Guido weer: “Fysieke spotternij in een column is altijd een zwaktebod.

Overigens is het wel een beetje frappant dat Guido gisteren hartelijk moest lachen om de volgende opmerking van zijn collega Albert Verlinde in Shownieuws: “Wist jij dat effect dat als je je lippen vergroot, dat je hersenen dan weglopen je lippen in?

Toen kroop Airen Mylene in de vermanende rol: “Jullie kunnen een klein beetje gekscherend erover doen, maar zij zegt wel wat heel veel jongeren denken.

Nog even terug naar Angela de Jong: het is wel een keertje gebeurd dat haar uiterlijk keihard werd afgekraakt in een column. Herman Brusselmans noemde haar lelijk en onherroepelijk dik.

Foto:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen