Guido den Aantrekker kraakt Angela de Jong

Geplaatst op wo 23 sep 2020 om 15:35

Guido den Aantrekker vindt de manier waarop Angela de Jong in haar nieuwste column tekeergaat tegen de boze corona-BN’er Famke Louise zwak. Dat geeft hij aan in een bericht op Twitter. Angela gaat helemaal los op Famke en roept in de kop van haar tv-stukje: “De opgespoten lippen van Famke Louise hebben meer inhoud dan haar bovenkamer.” Juist als je Angela de Jong heet is het niet zo handig om een ander aan te pakken op haar uiterlijk, reageert de hoofdredacteur van Story min of meer.

Guido op Twitter: “Hoe zou er gereageerd worden als we het uiterlijk van deze mevrouw De Jong (of andere vrouwen) op deze manier zouden inzetten voor een column? De hel zou te klein zijn. Wat zonde dat ze haar reputatie zo in de uitverkoop gooit.

Mediabureaudirecteur Aart Lensink: “Een column is vooral leuk als je er als lezer mee op nieuwe, andere gedachten wordt gebracht. Dit is verbaal kopschoppen.

Daarop zegt Guido weer: “Fysieke spotternij in een column is altijd een zwaktebod.

Overigens is het wel een beetje frappant dat Guido gisteren hartelijk moest lachen om de volgende opmerking van zijn collega Albert Verlinde in Shownieuws: “Wist jij dat effect dat als je je lippen vergroot, dat je hersenen dan weglopen je lippen in?

Toen kroop Airen Mylene in de vermanende rol: “Jullie kunnen een klein beetje gekscherend erover doen, maar zij zegt wel wat heel veel jongeren denken.

Nog even terug naar Angela de Jong: het is wel een keertje gebeurd dat haar uiterlijk keihard werd afgekraakt in een column. Herman Brusselmans noemde haar lelijk en onherroepelijk dik.

Foto:
46 Reacties op “Guido den Aantrekker kraakt Angela de Jong”


 1. aldus

  Nee Guido. Also Angela de Jong heet is het niet zo slim om iemand te pakken op haar inhoud.

 2. Henk Hank

  Angela de Jong is altijd zwaar beledigd als iemand haar beoordeeld op haar uiterlijk (lees: volumineuze derrière). Maar zelf is ze geen haar beter. Hypocriet wijf!

 3. Vonzipper

  Famke Louise of hoe dat geitje ook heet, verdient alle verbale tikken die ze gekregen heeft..

  #TeamAngelagoddess
  #Teamvolumineuzederrieres

 4. Pettie Fart

  Guido den Aftrekker moet zijn hypocriete muil houden!

 5. GW

  Nog even afgezien van het feit of het ethisch verantwoord is om iemand in een column op diens uiterlijk te bekritiseren, is het gewoon zo ontzettend clichématig.

  “De opgespoten lippen van Famke die duidelijk meer inhoud hebben dan haar bovenkamer.” Wat hemeltergend doorsnee. Ben geen fan van Van Roosmalen maar hij had wel een punt toen hij haar een middelmatige huisvrouwcolumnist noemde. Deel vaak haar mening maar haar stijl is average at best.

 6. Henny Spekken-Bonen

  Liever dikke lippen dan een dikke reet en smoel.

 7. Annoniemus

  Angela de Jong is nog mild geweest over die halve gare Famke Louise , Den Aantrekker is toch een milde corona toe te wensen !

 8. Guttegut

  Guido is natuurlijk ook zo lelijk dat mijn hond er niet op uitgelaten zou willen worden

 9. gtstfites

  Guido den Aftrekker

 10. StefanV

  Het benoemen van opgespoten lippen is uitdrukkelijk geen fysieke spotternij. Daarvan zou sprake kunnen zijn als je bijvoorbeeld de spot drijft met iemand die een hazenlip heeft en daar niets aan kan doen.

  Je lippen opspuiten is een keuze. En nogal veel van de dames die dat laten doen komen erg dom over in de media. Mensen die zich storen aan de columns van Angela de Jong doen er goed aan om zich te realiseren dat De Jong opschrijft wat een groot deel van Nederland denkt.

  Angela de Jong is misschien wel de beste columnist van Nederland. Niet omdat ze poëtische hoogstandjes of lange volzinnen aflevert, maar omdat ze opschrijft wat veel mensen denken. Iedereen hecht waarde aan haar mening, ze is ronduit een bekende Nederlander geworden; iets dat veel andere columnisten niet kunnen zeggen.

 11. J.P.

  Ik zou Angela wel doen hoor. Ze moet alleen niet gaan praten, daar knap ik nogal op af.

 12. Henk

  Liever Angela dan Guido.
  En Famke Louise is oerdom.

 13. Brave hond!

  Wat is er mis met het uiterlijk van Angela de Jong? Ja, iets te zwaar, so what?
  Ze heeft een intelligent gezicht en dat kun je van die roddelnichten niet zeggen!

 14. Henry

  Top artikel van Angela. 100% gelijk

 15. Chris

  Ik zie zijn naam regelmatig op twitter langskomen en dacht dat het een komiek was (je kiest niet altijd je eigen naam) maar ik zie nu wie hij is en wat hij doet. Wat een klein burgerlijk mannetje die leeft van roddel en achterklap. Waarom hebben we zoveel mensen in Nederland in de media die qua intelligentie zo achterblijven en toch goede banen hebben? Arm land.

 16. margriet

  Het verbijstert mij al die onbekende mensen die plots blijkbaar B.N.’er zijn geworden. Waar komen ze vandaan? allemaal op weg om via andere B.N.’ Ers zelf nog een grotere B.N.’ Er te worden? Wat een beerput is de showbusiness geworden

 17. oja

  Angela heeft groot gelijk. Keuze om je lippen te doen. Wel voor de handliggende opmerking. Maar verder weer prima column!

 18. Bea

  De AdJo is niet meer teenage fresh laatste tijd. Mijn advies: Ga naar JdML voor een leuk 4 jarig contract. Daar gaan alle sterren heen voordat de zon onder gaat.

 19. Ikke

  Het niveau in Nederlandse media en maatschappij daalt met de week. Inhoudelijk iemand aanvallen met argumenten prima. Maar iemands uiterlijk erbij halen is te makkelijk, laag bij de grond en goedkoop. Het toont eigen gebrek aan respect en niveau.

 20. Rietlandpony

  Heb Shownieuws gisteravond gezien en ik had meer de indruk dat Guido hard moest lachen om de lange scheldpartij van Albert over FL. Die ging maar door, het werd wel een beetje potsierlijk. Ik vind dat het echt opvalt dat die Angela de Jong de laatste tijd zichzelf vaak overschreeuwt en steeds grover wordt. Dan vind ik Guido bij Shownieuws toch wel wat subtieler in zijn kritiek of grappen al ben ik niet echt een fan van de soort journalistiek van zijn blad.

 21. Ernestine

  Prima column Angela👍🏻

 22. Woordkeus

  Angela trek het je niet aan want onze Guido weet niet beter,deze gaylord is werkelijk 1 van de grootste sukkels van ons land,me

 23. Liefhebbende Moeder

  Angela is een misselijk wijf.

 24. Arie Schoenlepel

  Herintredende huismoeke De Jong knabbelt lekker door op de inhoud van een zak chips en gooit nog een familieverpakking bitterballetjes in het vet…! Pff…. maar die Famke; het blijft een Tokkie-artiest uit tokkie-stad Almere. Wat een overschot aan mafklapperts wonen daar.

 25. Grapperhaus

  Dat Angela nog geen mening heeft over, ik trek mij nergens iets van aan bruiloft. Het was een gezellig groot feest.

 26. Peter

  Angela zijn dikke reet heeft ook meer inhoud. Dan de bovenkamer van famke.

 27. Guido den Belwekker

  Wat is dat shownieuws toch van een B signatuur. Het is gewoon fijn om weg te zappen. Niet dat BLVD beter is, maar het had zoveel beter kunnen zijn.
  En de MidlifeCrisis van de AdJo is nu officieel. Ergens 2019 is het misgegaan.
  Het AD wordt steeds links-radicaler en meer en meer onleesbaar. De hoogstaande standaard van het AD is sinds de overname in 2009 bij het grof vuil gezet. De riool journalistiek is als een schaduw over de ooit zo fijne krant nedergedaald.Kan het tij ooit nog gekeerd worden?

 28. Viespeuk

  Zeker Peter, de reet van Angela heeft heel veel inhoud. Versgeperste drollen van de chips, waarvan zij iedere avond zakkenvol leeg vreet.

 29. raam

  sorry hoor

  de pot verwijt de ketel

  Guido ben je man of vrouw

  wat voor gevoelenes geeft je voorkeur

  twijfelaar guido

  Angela

  vol gevreten

  en dan hou je opoe’s armen over

  en een dikke paarden bil

  zegt je collega ….angela

 30. ome H

  Guido heeft gelijk

 31. Lies

  #ikdoenietmeermee !

 32. Go Guido Go

  Geweldig die Guido!

 33. Briefje van x

  Guido den aantrekker laat je door angela aftrekken.

 34. Volk van angstige drama queens

  @Annoniemus
  wo 23 sep 2020 om 15:53
  “….Den Aantrekker is toch een milde corona toe te wensen !”

  Dat is nou net de kern van de zaak: milde corona.
  Bij 80% van de besmettingen gaat het misschien om een gewone griep. Maar dat verzwijgen de media. Ze doen er geen onderzoek naar. Het zal en moet corona heten. Kritiek wordt genegeerd.
  Er rekening mee houdend dat de meeste Nederlanders een verkoudheidje al aanzien voor een griep, dat deze aanstellers dus nooit het verschil tussen een griep en een verkoudheidje hebben begrepen, dan kun je wel nagaan dat met een beetje angst aanjagen door de NOS, die Nederlanders zich als drama queens gedragen, wanneer er een besmettingsgeval in hun omgeving is aangetroffen en dat ze hun eigen familie nog zouden verraden.

 35. Op de foto met Grapjeshaus

  Angelaatje Eeuwig Jong is weer even dom geweest. Apart van het feit dat F.L. wel eens een argument zou kunnen hebben, heeft ze gewoon een te grote bek, en is grof in de mond. Kan ze niet een baantje krijgen bij Marion Koopmans, die virus rommelaar en Addams family agent.

  En aandacht voor ventilatie binnen is nog steeds niet serieus.
  Bij rijksoverheid punt nl volgen ze gewoon het geloof van de RIVM gekkies dus de achterdeur blijft lekker openstaan en de voordeur is een kluis.

  Staan ze straks weer moeilijk te doen bij de IC met de terminale gevalletjes, terwijl je met 4 dagen hydroxychloroquine schoon bent. Maar Oh, dat is verboten. Ben je dan een relie gekkie ja of nee. (inclusief wetenschappelijk bewijs)

 36. Jaapww

  Kop column de Jong was helemaal raak. Diklip stelde dat de # zinspeelde op haar gedachtengang inzake regering en corona en dan wordt je uitgenodigd en weet je je punt niet kunnen verwoorden en kraam je wartaal uit.

 37. Jaapww

  Foto van.
  Ze kon gisteren haar argumenten naar voren brengen maar bleek daar toe niet in staat.
  Dommer dan dom.

 38. Willy de Walviskraker

  Guido den Aantrekker kraakt Angela de Jong.
  Het zal wel lang duren, voordat je haar eindelijk hoort kraken.

 39. Boerenverstand

  Who the hell is Guido? Ik denk dat 90% van Nederland nooit van hem gehoord heeft. Ik in ieder geval niet, en mijn collega’s en vrienden ook niet. Wat doet RTL met zo’n nobody? Overigens op een tijdstip dat intelligent Nederland nog werkt of op weg is naar huis.

 40. Donald Dumb

  Boerenverstand.

  Inderdaad. Alleen door hier op dit forum te komen weet ik wie Guido den Aantrekker is. Een roddelbladhoofdredacteurtje…
  Lekker boeiend wat hij vindt…

 41. Wil van Bil

  Heb nog nooit van Guido den Aftrekker gehoord, wie is dat?

 42. IngridHenk

  Wat toevallig:Guido den Aftrekker en Famke “ikdoenietmeermee”Louise zijn collega’s van het samenwerkingsverband genaamd NLProfiel met DPG Media, Telegraaf Media Groep en RTL Nederland!

 43. Teuntje

  Angela zegt wel wat heel veel mensen denken die autist ziet er toch niet uit wat een rotharses heeft die Femke Meijer

 44. MD

  Angela de Jong…dat een man daar op gaat. Gadverdamme!

 45. Nee

  Zeg AD jij bent lekker

 46. AlexF

  Guido heeft echt zon bek als je:

  Een Shoarma hebt gegeten met een bakje Knoflook waar je 20 minuten later er achter komt dat een stel bepaalde doelgroep die achter de toonbank behoorlijk af ge trokken hebben in dat saus en je dat weer na 3 biertjes dat je dan echt behoorlijk moet over geven . Zon gezicht heeft hij nu de gehele tijd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.