Connie vindt Famke Louise puberale snotneus

Granfluencer Connie Witteman vindt dat Insta-grootheid Famke Louise, die gisteren aan tafel zat bij Eva Jinek, veel te ver gaat met haar oproep om de coronaregels te negeren. Dat laat ze weten op Instagram. Connie haalt keihard uit naar haar influencende collega en noemt haar een puberale snotneus. “Famke Louise, ik wil je vertellen dat ik dit echt een zeer onaangename actie vind. Ik vind het puberaal gedrag en denk dan bij mezelf: hé, snotneus, wie ben je wel?“, roept ze.

De societyster denkt dat Famke zichzelf een beetje is gaan overschatten. “Wie denk je eigenlijk wel wie je bent om mensen op een ander been te zetten? Heb je enig idee wat er er gebeurt als dat stukje op hol zou slaan en iedereen gaat er tegenin? Het leed is niet te overzien.

Famke moet uitkijken wat de gevolgen van zo’n actie zijn, vindt Connie. “Ik vind dat je dit van je site af moet halen. Als je een miljoen volgers hebt – en dat vind ik knap en geweldig – dan hoor je dit niet te doen. Je hebt een voorbeeldfunctie en als je voor je vrijheid wil kiezen, nou doe dat, maar val andere mensen er niet mee lastig en probeer ook niet alle kijkers of alle volgers mee te trekken.”

Het zit Connie echt niet lekker. “Ik ben woest. Ik ben een emotioneel mens en mijn hart ligt op mijn tong. Ik ben transparant. Haal het eraf en wees een slimme meid.

Het enige, Famke Louise, wat hier nog aan toe te voegen is: schoenmaker, hou je bij je leest. Hou je bij zingen en acteren, maar bemoei je niet met dingen waar je geen verstand van hebt. Ik wil mijn volgers in elk geval melden: ik doe mee.

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen